התלבטות קשה

אליןלין

New member
../images/Emo184.gif התלבטות קשה

ביוני יש הופעה של אמינם 40 דקות נסיעה מלונדון. מה אתם אומרים - ללכת או לא ללכת? אח, החיים מלאים התלבטויות קשות....

hermoni

New member
אחחח החיים מלאים באנשים שיש להם

הופעות אמיתיות ללכת אליהם ולא תקועים בישראל שעוד נזכרים בהופעה ההיא של מדונה לפני 50 שנה... לכי לכי!!! נ.ב. ברוכה השבה

kodman

New member
לא ללכת

לכי לאיזה הופעה של ה So Solid Crew. בכלל אם את יכולה - שווה מאוד מאוד ה BRIT Awards. kodman

volatile

New member
´ודמן רק אתה תנסה לצאת מתוחכם

בהודעה דבילית שכזו... סו סוליק קרו, המעצבנים לאללה. עם הטו סטפ המציק הזה. הם הרכב שלא רק שלא שווה לראות בהופעות לדעתי. לא שווה גם לבזבז את הזמן ולראות בקליפים באם טי וי. ויאללה בוא נקבל הזמנה לבירט אווארדס
פלג.

kodman

New member
'לג רק אתה תנסה לצאת מתוחכם

שמע אולי בגלל שהם כבר לא באנדרגראונד יותר ובגלל שהם בריטים אז הם לא מעניינים אותך - אבל הם פצייץ, והם יודעים להרים אחלה שאוו, וברבע מחיר מההופעה של אמינם אפשר להנות לא פחות (לפחות אני - כל אחד והעדפות שלו) kodman

volatile

New member
הם היו אי פעם אנדגרואנד

ומה זה קשור למשהו בכלל

kodman

New member
אכן הם היו

או שאתה מתכוון שלא? לא משנה. בכל מקרה אם הייתי כרגע בלונדון בחיים לא הייתי הולך להופעה של אמינם, אני לא יודע מה המטרה שלך ושל אחרים בללכת להופעה - אבל מבחינתי, ללכת להופעה של אמינם ואחרי זה להתלהב מזה לפני כל העולם? או ללכת להופעות של הסו סוליד קרו, רוטס מאנובה, ביג ברו-ואז ועוד - להנות באמת, ועוד יעלה פחות מהופעה של אמינם ובהפרש יהיה אפשר לתפוס איזה בורגר בר עצבני באזור..?
kodman

DJ JuVi

New member
אני נאלץ לחלוק עלייך....

אמרת שמישהו יילך להופעה של אמינם רק בשביל להגיד שהוא היה שם. אתה היית לא הולך כדי להגיד שדווקא לא היית שם? בכוונה לא הלכת? והנה יצאת גבר אז בעצם אתה לא חלק מה"נגררים" האלה אחרי המיינסטרים. טוב בכל מקרה אני אדבר על הביג ברו - הלוואי שהייתה לי האפשרות ללכת להופעה שלהם. אבל במקרים כאלה, אם יש את אמינם - הולכים. תפסיק עם השטויות מאן. הביג ברו´ז ממש ממש גדולים (מאוד אהבתי את הדיסק, הם בכלל עושים רושם מעולה) והם בהחלט ידועים שם בבריטניה. עדיין, אמינם, עם ההפקה ועם כל מי שמופיע איתו ועם כל השירים והשטויות והכל, זו לדעתי פשוט הופעה של פעם בחיים. ואתה בטח לא תסכים איתי. אבל הוא אמן בשיא הקריירה שלו כרגע (נראה לאן הוא ימשיך...) והוא מביא יחד איתו עוד הרבהההה אומנים מה"חבורה" והלייבל שלו. נו באמת, לא ללכת?! מה, השתגעת?!?!

DJ$upreme

New member
ללכת, מותק.

כלל ידוע: יש לך הזדמנות לראות אמן ON TOP OF HIS GAME ב - PEAK שלו, מתחום מוזיקה שמדבר אליך? תעשי את זה. אני הלכתי לראות את גאנז בזמנו, וזו היתה חוויה מדהימה אפילו בהתעלם ממה שקורה על הבמה.

da^Lord

New member
מה את מתלבטת?

שאני לא אספר לך כמה נסעתי בשביל הופעה, ולמרות המרחק לא הצטערתי. אז .. מה זה 40 דקות בשביל אמינם? תלכיייייייי... ותהני

enwhysea

New member
אני טסתי להונגריה לראות רוגר ווטרס

ואני לא כל כך מת על פינד פלויד.... הופעה זה עולם אחר... משהו שיותר אמיתי ופוגע מכל חווית מוזיקה אחרת... אולי כדאי קודם כל ללכת לכפר סבא לדג נחש.. או לקחת את ההופעה של דרי,סנופ ואמינם בדי וי די קודם :)

למעלה