בהשפעת השפעת

N D R

New member
../images/Emo184.gif בהשפעת השפעת

אם ראיתי תוך יומיים 10 פרקים של "פרשת השבוע" זה אומר הכל!!! מחר אם ירצה השם (נראה שהסדרה הזו תחזיר אותי סופית בתשובה) נתחיל לחזור לעולם החיים. אז מה שרציתי להגיד זה שעם כל הכבוד לעופות, זו של בני האדם גם לא חסר לה. מזל כשמדובר בבני אדם לא מרעילים אותם בשביל לפתור עניין. מתאר עצמי לוגם קערת מרק חם וטעים, כמה דקות אח"כ מתחיל לפלוט קצף לבן מהפה ושלוש שעות גורר בייסורים עד שנודם, ואז תופסים אותי מכפות הרגליים מניפים באוויר וזורקים על ערמה של עוד מורעלים בייסורים. ערימה שגדלה מרגע לרגע. למה התיאור הזה מזכיר לי משהו אחר? (ולא משהו הקשור בבעלי כנף) לחיי הבריאות שבדרך!!!

n o g a1

New member
שפעת=המון זמן

שפע עת! המון זמן לחשוב.... נראה לי, תיאור מתאים למה שכתבת. המון בריאות!

d a n i e l s 5

New member
הילד בן.......,יש לו חום גבוה...

לי היה חום גבוה...פיזרתי אייקונים של פרפרים. אתה יש לך חום גבוה...מביא תאורים של תאי הגזים. רק היום כתבה מישהי, "גברים שונים מהנשים" (לא זוכרת ציטוט מדויק) והנה ההוכחה ! תרגיש טוב מיסטר N D R

N D R

New member
לפני שבועיים סיפר לי חבר שקיבל

במייל סרטון על הוצאה להורג בעריפה בעירק. אמרתי לו שמבחינתי, שחיטה כשרה זהה לחלוטין. אמנם זה לא מפריע לי לרדת על הסטיק מהפרה הזו אבל לראות ייצור חי נשחט (כל ייצור) מעורר בי תגובה זהה. עכשיו גזים.... אמנם לא כתבתי גזים אבל אכן התכוונתי לגרמנים. העניין הוא לא "מותר האדם מהבהמה" אלא מי כאן בעצם הבהמה? ההמתה הגורפת הזו "ללא לקיחת סיכונים" תוך הטיעון שחייבים אחרת זה יבוא על חשבון מליוני בני אדם עושה לי חררה. הספקולציות הרפואיות בעולם סביב השפעת הזו רבות אך סך כל הנפגעים ממנה עד להיום בכל העולם הוא זעום. אפשר לשים לולים בהסגר. לבודד ולהמתין. אבל... יותר קל להשמיד!!! הכי קל להשמיד. אבל... לא לקחת אותי יותר מדי ברצינות! עדיין בהשפעת השפעת. ונראה... נראה מי יכתוב לי שהתרנגולים האלו היו מתים בכל מקרה.

Motekookoo

New member
ידעתי../images/Emo70.gif

ידעתי שמי שמלטף ככה
... יחשוב גם על תרנגולים כצאן לטבח. אני...הבטן...והתחושות.

shemesh22

New member
תגיד תודה שאתה לא עושה "קוקוריקו"

ותהיה לי בריא ומאושר

גלי10

New member
מרק העוף

זקוק לאנטיביוטיקה בעצמו ? היועץ{המרפא} הפך לרועץ ? דפקא היום כשהסיר בידיוק מהביל
לחיי האושר שבראש

R a c h e li

New member
ככה על הבוקר הכל התבלבל לי

כשקראתי אותך פרשת השבוע עוף ומחר שזה כבר היום והסוף מזכיר שוואלה לקחת הכל בפרופורציות תרגיש טוב מתוק שלי
וכאפרה מרק פטריות מוקרם (של קנור) והכל יעבור
רחלי בדרך לקולולולולולו הראשון של שעת בוקר מוקדמת

למעלה