Kellyz Thankfulz

MyDecember1

New member
../images/Emo183.gifKellyz Thankfulz ../images/Emo183.gif

כשאני מקדים את "מלך התודות", אני מקדים גפ את הפינה הזאת, כי אני רוצה שהן יהיו מקבילות. אז היום נעשה על שתי רצועות שיצאו לרדיו ביחד, שאני מאוד אוהב את שתיהן, אחת יותר, אבל עדיין. A Moment Like This
ו- Before Your Love
מידע יהיה לי קצת מסובך למצוא, אבל נסתדר
תתכונוו

MyDecember1

New member
../images/Emo183.gif AMLT+ BYL ../images/Emo183.gif

אז מה אנחנו בעצם יודעים על השירים
את שני השירים קלי שרה באמריקן איידול. אמריקן איידול- היא בעצם הכוכב נולד המקורי. קלי היא הראשונה שניצחה בתחרות, שנתנה לה פוש אדיר להצלחה מסחררת [2 גראמי והכרה גדולה זה מסחרר, לא?!] Before Your Love- היה בעצם השיר שקלי שרה בחצי הגמר. ו- A Moment Like This- היה השיר שקלי ביצעה בגמר [
], ואיתו ניצחה. 2 השירים באו כסינגל כפול, A Moment Like This- הוא בעצם השיר היחיד של קלי שהיה מקום ראשון בבילבורד, למשך שבועיים
!. כמו כן, הוא גם שבר שיא- השיר שהגיע למקום הראשון [ממקום 54 אאל"ט] השירים נכללים בדיסק הראשון של קלי- Thankful, כשתי הרצועות האחרונות. אם אתם יכולים להוסיף ולתקן- אני אשמח

otollo

New member
../images/Emo174.gifתווספת פצפונת

חשבתי שזה אולי יעניין מישהו
. כמו שאמרת BYL ו-AMLT שניהם נכללים בטנקפול כשתי הרצועות האחרונות...אבל בהתחלה במקום AMLT ו-Anytime היו אמורים להיות שני שירים אחרים בשם Today For Me ו-Traces Of Gold, וברגע האחרון הם הוחלפו. במהדורות מוקדמות של טנקפול אפילו כשהכניסו את זה למחשב במקום אניטיים ואה מומנט לייק דיס היה כתוב בשם השיר את שני השירים שנגנזו... עד היום השירים לא דלפו לאינטרנט והקהל הרחב לא שמע אותם
. וזהו חשבתי שאולי מישהו יתענייןXD

MyDecember1

New member
../images/Emo183.gif ה- VOD של השירים ../images/Emo9.gif ../images/Emo183.gif

VOD
קלי מבצעת את A Moment Like This באמריקן איידול- http://youtube.com/watch?v=f9-yx5UKadg קלי מבצעת את Before Your Love באמריקן איידול- http://youtube.com/watch?v=B4i_wj2feS8 הקליפ של Before Your Love- http://youtube.com/watch?v=ilM2uNaQzaU הקליפ של A Moment Like Thos- http://youtube.com/watch?v=vSSoMw3R-E8 הורדות
הורדת הביצוע של קלי לשיר A Moment Like This- http://www.kcemedia.com/GetFile.ashx?FileId=2383 הורדת הביצוע של קלי לשיר Before You Love- http://www.kcemedia.com/GetFile.ashx?FileId=2383 זהו
תהנו

Noa0605

New member
בלה בלה בלה XD

השאלון על A Moment Like This: אוהבים את השיר? כן אם כן, לקח לכם זמן לאהוב את השיר או שאהבתם אותו ישר? ישר אהבתי הוא היה צריך לצאת כסינגל? כן אוהבים את הנושא של השיר? קיטשיייייייי חלק אהוב מהשיר: אין לי כוח... חלק מיותר בשיר: אין המשפט שהכי אהבתם בשיר: אין לי כוח מה דעתכם על הקליפ?חמוד זמר/ת להקה אחרת שהייתם רוצים לשמוע שרים את השיר? לא. הוא מתאים להיות שיר לגמר? כן איזה ביצוע שלו יותר אהבתם- הביצוע שבתכונית לפני התוצאות, או שאחרי התוצאות? אחרי התוצאות שקלי בוכה! השיר נמצא בTOP5 שלכם מהאלבום? כן השאלון על Before Yout Love: אוהבים את השיר? בערך אם כן, לקח לכם זמן לאהוב את השיר או שאהבתם אותו ישר? אחרי כמה זמן הוא היה צריך לצאת כסינגל? לא אוהבים את הנושא של השיר? אממ... בערך.. בעצם לא חלק אהוב מהשיר: הקול של קלי חלק מיותר בשיר: הלחן של הפזמון... המשפט שהכי אהבתם בשיר: אין לי כוח מה דעתכם על הקליפ? נחמד זמר/ת להקה אחרת שהייתם רוצים לשמוע שרים את השיר? לא הוא מתאים לחצי גמר? לא הוא מגיע לרמה של A Moment Like This? לא השיר נמצא בTOP5 שלכם מהאלבום? לא

MyDecember1

New member
../images/Emo183.gif השאלון ../images/Emo3.gif ../images/Emo183.gif

השאלון על A Moment Like This:
אוהבים את השיר?
אם כן, לקח לכם זמן לאהוב את השיר או שאהבתם אותו ישר?
הוא היה צריך לצאת כסינגל?
אוהבים את הנושא של השיר?
חלק אהוב מהשיר:
חלק מיותר בשיר:
המשפט שהכי אהבתם בשיר:
מה דעתכם על הקליפ?
זמר/ת להקה אחרת שהייתם רוצים לשמוע שרים את השיר?
הוא מתאים להיות שיר לגמר?
איזה ביצוע שלו יותר אהבתם- הביצוע שבתכונית לפני התוצאות, או שאחרי התוצאות?
השיר נמצא בTOP5 שלכם מהאלבום? השאלון על Before Yout Love:
אוהבים את השיר?
אם כן, לקח לכם זמן לאהוב את השיר או שאהבתם אותו ישר?
הוא היה צריך לצאת כסינגל?
אוהבים את הנושא של השיר?
חלק אהוב מהשיר:
חלק מיותר בשיר:
המשפט שהכי אהבתם בשיר:
מה דעתכם על הקליפ?
זמר/ת להקה אחרת שהייתם רוצים לשמוע שרים את השיר?
הוא מתאים לחצי גמר?
הוא מגיע לרמה של A Moment Like This?
השיר נמצא בTOP5 שלכם מהאלבום? זהוווו

otollo

New member
../images/Emo174.gifעונה ../images/Emo3.gif

השאלון על A Moment Like This: אוהבים את השיר? כן אם כן, לקח לכם זמן לאהוב את השיר או שאהבתם אותו ישר? אהבתי ישר
הוא היה צריך לצאת כסינגל? כן אוהבים את הנושא של השיר? קיטשיייי
חלק אהוב מהשיר: השורה האחרון כשקלי שרה "סום פיפל וואייט אה לייפטיים פור אה מומנט לייק דיס" בקול מושלם
חלק מיותר בשיר: כשלקלי בורחים פה ושם רגעי מאיה בוסקילה
המשפט שהכי אהבתם בשיר: Everything changes but beauty remains מה דעתכם על הקליפ? נחמד..קיטשי במידה הנכונהXD זמר/ת להקה אחרת שהייתם רוצים לשמוע שרים את השיר? המממ.. לא. הוא מתאים להיות שיר לגמר? כן איזה ביצוע שלו יותר אהבתם- הביצוע שבתכונית לפני התוצאות, או שאחרי התוצאות? אחרי התוצאות שקלי בוכה!!
השיר נמצא בTOP5 שלכם מהאלבום? כן השאלון על Before Yout Love: אוהבים את השיר? לא כל כך..בערך אם כן, לקח לכם זמן לאהוב את השיר או שאהבתם אותו ישר? לא יודע :S הוא היה צריך לצאת כסינגל? לא אוהבים את הנושא של השיר? אממ קיטשי מדי חלק אהוב מהשיר: הקול של קלי
חלק מיותר בשיר: אני ממש לא אוהב את הלחן של הפזמון, זה נחשב? וגם ההפקה די מעפנה המשפט שהכי אהבתם בשיר: I never needed anyone to make me feel alive מה דעתכם על הקליפ? נחמד מאוד זמר/ת להקה אחרת שהייתם רוצים לשמוע שרים את השיר? לא חושב
הוא מתאים לחצי גמר? לאXD הוא מגיע לרמה של A Moment Like This? לא השיר נמצא בTOP5 שלכם מהאלבום? לא עכשיו כשנזכרים בשירים האלה אני חושב שממש רואים כמה קלי התפתחה מאז טנקפול

s k p

New member
עונה

השאלון על A Moment Like This: אוהבים את השיר?כן אם כן, לקח לכם זמן לאהוב את השיר או שאהבתם אותו ישר?אהבתי אותו ישר הוא היה צריך לצאת כסינגל?כן אוהבים את הנושא של השיר?כן חלק אהוב מהשיר:הפיזמון חלק מיותר בשיר:ליודעת המשפט שהכי אהבתם בשיר:I wanna know that you will catch me when I fall מה דעתכם על הקליפ? חמוד מאוד
זמר/ת להקה אחרת שהייתם רוצים לשמוע שרים את השיר? אף אחד הוא מתאים להיות שיר לגמר? כן..הוא מרגש כזה
איזה ביצוע שלו יותר אהבתם- הביצוע שבתכונית לפני התוצאות, או שאחרי התוצאות? אחרי התוצאות
השיר נמצא בTOP5 שלכם מהאלבום?כן השאלון על Before Yout Love: אוהבים את השיר?לא אם כן, לקח לכם זמן לאהוב את השיר או שאהבתם אותו ישר?אף פעם לא התחברתי אליו ואני עדיין לא אוהבת אותו
הוא היה צריך לצאת כסינגל?לא...יש שירים הרבה יותר טובים ממנו בטנקפול אוהבים את הנושא של השיר?לא חלק אהוב מהשיר: אממ הגשר חלק מיותר בשיר: כל השיר...לא סתם
...לא יודעת המשפט שהכי אהבתם בשיר: never needed anyone To make me feel alive But then again I wasn't really living מה דעתכם על הקליפ? משעמם
זמר/ת להקה אחרת שהייתם רוצים לשמוע שרים את השיר? אממ ליודעת הוא מתאים לחצי גמר? לא הוא מגיע לרמה של A Moment Like This? לא השיר נמצא בTOP5 שלכם מהאלבום? ממש לא

RiMiK

New member
עונה../images/Emo28.gif

השאלון על A Moment Like This: אוהבים את השיר? אכן אכן אם כן, לקח לכם זמן לאהוב את השיר או שאהבתם אותו ישר? ישר הוא היה צריך לצאת כסינגל? חחח כנראה, אם היא ניצחה איתו אוהבים את הנושא של השיר? קצת חרוש אבל בקטנה חלק אהוב מהשיר: הבתים חלק מיותר בשיר: אין המשפט שהכי אהבתם בשיר: הכול משתנה אבל היופי נשאר מה דעתכם על הקליפ? בורינג זמר/ת להקה אחרת שהייתם רוצים לשמוע שרים את השיר? רק קלי הוא מתאים להיות שיר לגמר? כ"כ כן איזה ביצוע שלו יותר אהבתם- הביצוע שבתכונית לפני התוצאות, או שאחרי התוצאות? אחריייי כי היא בכתה כפרעליה השיר נמצא בTOP5 שלכם מהאלבום? לא השאלון על Before Yout Love: אוהבים את השיר? מאוד! זה השיר שאני הכי אוהבת מהאלבום אם כן, לקח לכם זמן לאהוב את השיר או שאהבתם אותו ישר? ישר ישר הוא היה צריך לצאת כסינגל? כןןןןןןן אוהבים את הנושא של השיר? כן מאוד חלק אהוב מהשיר: הכול חלק מיותר בשיר:כלום המשפט שהכי אהבתם בשיר: i never lived before your looooooooove מה דעתכם על הקליפ? משעמם זמר/ת להקה אחרת שהייתם רוצים לשמוע שרים את השיר? לא הוא מתאים לחצי גמר? הוא מתאים להכול, השיר הזה כ"כ הולך להתנגן לי בחתונה הוא מגיע לרמה של A Moment Like This? הוא יותר טוב ממנו השיר נמצא בTOP5 שלכם מהאלבום? הוא מספר 1

Assilicious

New member
בום בום

השאלון על A Moment Like This: אוהבים את השיר? יאפ אם כן, לקח לכם זמן לאהוב את השיר או שאהבתם אותו ישר? ישר הוא היה צריך לצאת כסינגל? כמובן אוהבים את הנושא של השיר? בהחלט חלק אהוב מהשיר: הגרסא של הזכייה, כשהיא עושה את ה "אייי" שלה
חלק מיותר בשיר: אין המשפט שהכי אהבתם בשיר: For a moment like this some people waits a lifetime מה דעתכם על הקליפ? הולם את השיר
זמר/ת להקה אחרת שהייתם רוצים לשמוע שרים את השיר? אין הוא מתאים להיות שיר לגמר? בהחלט איזה ביצוע שלו יותר אהבתם- הביצוע שבתכונית לפני התוצאות, או שאחרי התוצאות? אחרי התוצאות השיר נמצא בTOP5 שלכם מהאלבום? כן השאלון על Before Yout Love: אוהבים את השיר? מאוד אם כן, לקח לכם זמן לאהוב את השיר או שאהבתם אותו ישר? המון זמן הוא היה צריך לצאת כסינגל? כן אוהבים את הנושא של השיר? קיטשי להחריד ומעולה חלק אהוב מהשיר: I never live beforeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee youuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuur loooooooooooooooooooooooooooove חלק מיותר בשיר: אין המשפט שהכי אהבתם בשיר: לא משהו מיוחד מה דעתכם על הקליפ? קליפ מעולה, אנדרייטד זמר/ת להקה אחרת שהייתם רוצים לשמוע שרים את השיר? בריטני
הוא מתאים לחצי גמר? לא הוא מגיע לרמה של A Moment Like This? יאפ השיר נמצא בTOP5 שלכם מהאלבום? בהחלט

Assilicious

New member
טוב בעצם אני מתחרט על התשובות שלי

התשובות שלי הן כמו התשובות של אור
.

otollo

New member
../images/Emo174.gif../images/Emo2.gif גנבה לאור יום! ../images/Emo12.gif

אוי..בעצם עכשיו לא יום
. לא נורא

Noa0605

New member
בלה בלה בלה XD

השאלון על A Moment Like This: אוהבים את השיר? כן אם כן, לקח לכם זמן לאהוב את השיר או שאהבתם אותו ישר? ישר אהבתי הוא היה צריך לצאת כסינגל? כן אוהבים את הנושא של השיר? קיטשיייייייי חלק אהוב מהשיר: אין לי כוח... חלק מיותר בשיר: אין המשפט שהכי אהבתם בשיר: אין לי כוח מה דעתכם על הקליפ?חמוד זמר/ת להקה אחרת שהייתם רוצים לשמוע שרים את השיר? לא. הוא מתאים להיות שיר לגמר? כן איזה ביצוע שלו יותר אהבתם- הביצוע שבתכונית לפני התוצאות, או שאחרי התוצאות? אחרי התוצאות שקלי בוכה! השיר נמצא בTOP5 שלכם מהאלבום? כן השאלון על Before Yout Love: אוהבים את השיר? בערך אם כן, לקח לכם זמן לאהוב את השיר או שאהבתם אותו ישר? אחרי כמה זמן הוא היה צריך לצאת כסינגל? לא אוהבים את הנושא של השיר? אממ... בערך.. בעצם לא חלק אהוב מהשיר: הקול של קלי חלק מיותר בשיר: הלחן של הפזמון... המשפט שהכי אהבתם בשיר: אין לי כוח מה דעתכם על הקליפ? נחמד זמר/ת להקה אחרת שהייתם רוצים לשמוע שרים את השיר? לא הוא מתאים לחצי גמר? לא הוא מגיע לרמה של A Moment Like This? לא השיר נמצא בTOP5 שלכם מהאלבום? לא

למעלה