Kellyz Thankfulz

MyDecember1

New member
../images/Emo183.gif Kellyz Thankfulz ../images/Emo183.gif

+
זאת גם פינה במסגרת "החייאת הפורום" רציתי שם מתוחכם, אבל מובן- וזה מה שיצא
-------------------------------------------------------------------------------------------- אז מה זאת בעצם הפינה הזאת
כמו שאסי עושה על כל השירים של דצמבר, אני יעשה על טנקפול
כדי שיהיה בו זמנית גם מלך התודות, וגם קליז סינגלז... אז פה אני ישאל אותכם שאלות על כל שיר מטנקפול.. והיום מתחילים עם השיר.. The Troubel With This Love Is אני לא עד כדי כך בקיא במידע על השירים שלה מטנקפול, אז אם יש לי טעויות תתקנו אותי, ואם יש לכם משהו להוסיף, תוסיפו
מתחילים עכשיו.

MyDecember1

New member
../images/Emo183.gif The Trouble With Love Is ../images/Emo183.gif

אז התחלנו מהסינגל הרביעי של קלי מהאלבום Thankful. שהוא גם השיר הפותח באלבום- "הבעייה עם האהבה היא" השיר הזה נכלל בפסקול הסרט "אהבה זה כל הסיפור". כסינגל, השיר נכשל, והנה המיקום שלו בכמה מצעדים: Netherlands Top 40 Highest Position- #32 Total- 3 wks Germany Top 100 (musikmarket) Highest Position- #42 Total- 7 wks Australian Top 50 (ARIA) Highest Position- #11 (2 wks) Total- 9 wks אז, על מה השיר בעצם מדבר? השיר הזה בעצם בא להראות לנו את הצדדים השונים באהבה. מצד אחד יש את הצד הטוב- "אהבה יכולה להיות דבר מלא פאר. לא יכולה להכחיש את העונג שהיא גורמת לו." אבל מצד שני יש את הצד הרע-"היא יכולה לקרוע אותך מבפנים. לגרום ללב להאמין לשקר." בעצם השיר הזה הוא די קיטשי, וזה רק מראה לנו את ההבדל בין הטקסטים הישנים שלה לחדשים שלה. ע"י המעריצים, השיר הזה לא ממש מוערץ. יש כאלה שחשים שנאה כלפיו. [כמוני למשל
] לשיר יש קליפ, שמכיל בתוכו קטעים מתוך הסרט- "אהבה זה כל הסיפור". ה- V.O.D של השיר: הוידיאו של השיר: http://youtube.com/watch?v=3V4jSB0xY20 קלי שרה את השיר בלייב [ LIVE in the UK ]: http://youtube.com/watch?v=Pwjbhs2guis מי שיכול להוסיף, שיוסיף
גם אני אשמח לדעת עוד

MyDecember1

New member
../images/Emo183.gif השאלון ../images/Emo183.gif

אוהבים את השיר?
אם כן, לקח לכם זמן לאהוב את השיר או שאהבתם אותו ישר?
הוא היה צריך לצאת כסינגל?
אוהבים את הנושא של השיר?
חלק אהוב מהשיר:
חלק מיותר בשיר:
המשפט שהכי אהבתם בשיר:
מה דעתכם על הקליפ?
זמר/ת להקה אחרת שהייתם רוצים לשמוע שרים את השיר?
הוא מתאים לפסקול של הסרט?
ראיתם את הסרט?
אם כן, מה דעתכם עליו?
השיר נמצא בTOP5 שלכם מהאלבום?
השיר נמצא בTOP5- שלכם באלבום? [5 השירים הפחות טובים באלבום]?
תהנו

otollo

New member
../images/Emo174.gifעונה ../images/Emo3.gif

אוהבים את השיר? לא ממש אם כן, לקח לכם זמן לאהוב את השיר או שאהבתם אותו ישר? :X הוא היה צריך לצאת כסינגל? ממממממממממממש לא אוהבים את הנושא של השיר? הוא בסדר חלק אהוב מהשיר: הקול של קלי שנשמע פה מעולה
חלק מיותר בשיר: הקולות רקע האלה בפזמון כמו באניטיים..גורם לשיר להשמע מיושן. המשפט שהכי אהבתם בשיר: A dozen roses Diamond rings Dreams for sale And fairy tales מה דעתכם על הקליפ? די גרוע זמר/ת להקה אחרת שהייתם רוצים לשמוע שרים את השיר? לא יודע
הוא מתאים לפסקול של הסרט? לא ראיתי את הסרט
ראיתם את הסרט? לא.. פעם אחת הוא היה ביס 1 ובדיוק שפתחתי את הטלוויזיה היה קרדיטים עם TTLWI
אם כן, מה דעתכם עליו? XD השיר נמצא בTOP5 שלכם מהאלבום? לא השיר נמצא בTOP5- שלכם באלבום? [5 השירים הפחות טובים באלבום]?

Because Of May

New member
אהבה היא באמת צרה../images/Emo3.gif../images/Emo109.gif

אוהבים את השיר? מממ, לא כ"כ...
אם כן, לקח לכם זמן לאהוב את השיר או שאהבתם אותו ישר? אני עד היום לא כ"כ מחבבת אותו ><"
הוא היה צריך לצאת כסינגל? לא. בהחלט לא.
אוהבים את הנושא של השיר? שיר אהבה מתוק, מה יש להגיד עליו?
חלק אהוב מהשיר: הגשר בסוף, היא שרה אותו כ"כ יפה
חלק מיותר בשיר: החצוצרות/סקסופונים/וואטאבר. פשוט מיישן אותו, ולא במובן הטוב.
המשפט שהכי אהבתם בשיר: Said love wasn’t worth the pain But then I hear it call my name וגם: It seems no matter what I do It tears my heart in two
מה דעתכם על הקליפ? אעעע, ככה. יכלו לעשות אותו הרבה יותר יפה, עובדה שאת ברייק אני ממש אוהבת, למרות שהוא פסקול של סרט.
זמר/ת להקה אחרת שהייתם רוצים לשמוע שרים את השיר? מריה קארי הייתה עושה את זה מ-צ-ו-י-ן. או כריסטינה אגילרה
הוא מתאים לפסקול של הסרט? לייק דא?
ראיתם את הסרט? לא
אם כן, מה דעתכם עליו? ליו גרנט יש עיניים מהממות
השיר נמצא בTOP5 שלכם מהאלבום? לא :S
השיר נמצא בTOP5- שלכם באלבום? [5 השירים הפחות טובים באלבום]? יש מצב שכן

s k p

New member
עונה

אוהבים את השיר? לא כל כך אם כן, לקח לכם זמן לאהוב את השיר או שאהבתם אותו ישר?אמממ אני עדיין לא מחבבת אותו במיוחד הוא היה צריך לצאת כסינגל?לא...יש שירים הרבה יותר טובים בטנקפול שבטח היו מצליחים יותר בתור סינגלים אוהבים את הנושא של השיר?אמממ כן חלק אהוב מהשיר: אני אוהבת את המילים אבל המנגינה מעצבנת
חלק מיותר בשיר: ליודעת המשפט שהכי אהבתם בשיר:I swore I'd never love again I swore my heart would never mend מה דעתכם על הקליפ? משעמם זמר/ת להקה אחרת שהייתם רוצים לשמוע שרים את השיר? אין...רק קלי
הוא מתאים לפסקול של הסרט? לא ראיתי את הסרט ראיתם את הסרט?^^ אם כן, מה דעתכם עליו?^^ השיר נמצא בTOP5 שלכם מהאלבום?לא השיר נמצא בTOP5- שלכם באלבום? [5 השירים הפחות טובים באלבום]? כן

RiMiK

New member
עונה../images/Emo28.gif

אוהבים את השיר? הוא סבבה, יש לה יותר טובים אם כן, לקח לכם זמן לאהוב את השיר או שאהבתם אותו ישר? לקח לי זמן הוא היה צריך לצאת כסינגל? לדעתי לא אוהבים את הנושא של השיר? כן חלק אהוב מהשיר: הברידג' חלק מיותר בשיר: אממ לא משו מסוים המשפט שהכי אהבתם בשיר , Love can be a many splender things, can't deny the JOY it brings מה דעתכם על הקליפ? משעמםםםםםםםםםם זמר/ת להקה אחרת שהייתם רוצים לשמוע שרים את השיר? נופ הוא מתאים לפסקול של הסרט? כנראה. לא ראיתי ת'סרט אבל לפי השם כע ראיתם את הסרט? חח לא אם כן, מה דעתכם עליו? ^^ השיר נמצא בTOP5 שלכם מהאלבום? לא השיר נמצא בTOP5- שלכם באלבום? [5 השירים הפחות טובים באלבום]? אממ לא עשיתי רשימה אבל I GUESS

a k c

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo26.gif

אוהבים את השיר? הוא בסדר
. אם כן, לקח לכם זמן לאהוב את השיר או שאהבתם אותו ישר? לוקח זמן.. אני כנראה עדיין בתהליכים
. הוא היה צריך לצאת כסינגל? לא. אוהבים את הנושא של השיר? כמו שאמרת- הוא קיטשי, אבל בתכלס, כן. חלק אהוב מהשיר: המממ.. לא יודעתX: חלק מיותר בשיר: יש לו לחן נורא נורא נמרח כזה, א\שאני לא ממש אוהבת אותו בחלקים מסויימים
. המשפט שהכי אהבתם בשיר: אין לי כוח להסתכל בליריקסX: מה דעתכם על הקליפ? חביב
קלי נראית כל כך.. שונהXD זמר/ת להקה אחרת שהייתם רוצים לשמוע שרים את השיר? לא יודעת. הוא מתאים לפסקול של הסרט? המממ... לא יודעתXD ראיתם את הסרט? לא. אם כן, מה דעתכם עליו?
. השיר נמצא בTOP5 שלכם מהאלבום? לא. השיר נמצא בTOP5- שלכם באלבום? [5 השירים הפחות טובים באלבום]? המממ.. לא יודעת. אני חושבת שכן.

MyDecember1

New member
../images/Emo118.gifעוד לא עניתי ../images/Emo12.gif..עכשיו כן ../images/Emo13.gif

אוהבים את השיר? לא ממש. אם כן, לקח לכם זמן לאהוב את השיר או שאהבתם אותו ישר? אפעם לא אהבתי אותו במיוחד. הוא היה צריך לצאת כסינגל? כל-כך לא
..You Thought Wrong היה מצליח בטירוף!
אוהבים את הנושא של השיר? הוא פסדר כזה. חלק אהוב מהשיר:לאידע חלק מיותר בשיר:הכל
המשפט שהכי אהבתם בשיר:-"היא יכולה לקרוע אותך מבפנים. לגרום ללב להאמין לשקר." מה דעתכם על הקליפ? מצ'עמם. זמר/ת להקה אחרת שהייתם רוצים לשמוע שרים את השיר? כריסטינה אגילרה
הוא מתאים לפסקול של הסרט? אני חושב
ראיתם את הסרט? NOP אם כן, מה דעתכם עליו? ^^ השיר נמצא בTOP5 שלכם מהאלבום? לא
השיר נמצא בTOP5- שלכם באלבום? [5 השירים הפחות טובים באלבום]? כן

Noa0605

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo36.gif

אוהבים את השיר? הוא בסדר.. אם כן, לקח לכם זמן לאהוב את השיר או שאהבתם אותו ישר? לקח זמן.. הוא היה צריך לצאת כסינגל? לא יודעת.. הוא בסדר.. אוהבים את הנושא של השיר? כן חלק אהוב מהשיר: אין לי כוח חלק מיותר בשיר: אין לי כוח המשפט שהכי אהבתם בשיר: אין לי כוח מה דעתכם על הקליפ? בסדר.. טיפה משעמם אבל בסדר זמר/ת להקה אחרת שהייתם רוצים לשמוע שרים את השיר? לא יודעת.. הוא מתאים לפסקול של הסרט? כן ראיתם את הסרט? כן לפני ששמעתי על השיר... אם כן, מה דעתכם עליו? בסדר השיר נמצא בTOP5 שלכם מהאלבום? אה... לא.. השיר נמצא בTOP5- שלכם באלבום? [5 השירים הפחות טובים באלבום]? אולי...

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifסבבות../images/Emo3.gif, עונה.

אוהבים את השיר? אמ, 'אוהבת' זאת מילה חריפה מדי... {למכורי אלאדין יש מושג מה אני רוצה
}. אם כן, לקח לכם זמן לאהוב את השיר או שאהבתם אותו ישר? לא מתתי עליו כששמעתי עליו, וגם עד היום אני לא כזה מתה עליו.. הוא היה צריך לצאת כסינגל? יכלתי לחשוב על שירים טובים יותר שיכלו לצאת {אהמ, JMTT
.} אוהבים את הנושא של השיר? קיטשי, כמו שאמרת... לא משהו. חלק אהוב מהשיר:רק כדי להדגיש את היכולות של קלי, בסוף כשהיא שרה בפעם המליון "דה טרובלוויט' לאאאאאאאב איז!". חלק מיותר בשיר: כל השיר?
סתם, לא יודעת
. המשפט שהכי אהבתם בשיר: שתי שאלות למעלה
. מה דעתכם על הקליפ? לא מעניין... זמר/ת להקה אחרת שהייתם רוצים לשמוע שרים את השיר? לא יודעת
. הוא מתאים לפסקול של הסרט? לא ראיתי ת'סרט, כך שאין לי מושג
. ראיתם את הסרט?לא
. אם כן, מה דעתכם עליו? נו. השיר נמצא בTOP5 שלכם מהאלבום? ממש לא
. השיר נמצא בTOP5- שלכם באלבום? [5 השירים הפחות טובים באלבום]? לא יודעת, אין לי כח לשבת ולבדוק מה אני הכי אוהבת אז נגיד שהוא אכן במינוסים
. אני רעה
. לסיכום, לא משהו שיר הא?
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Into the RUSH

New member
עונה. (פעם הייתי בפורום התחשק לקפוץ לביקור)

אוהבים את השיר? מאוד מאוד מאוד, אחד השירים האהובים עליי של קלי. שיר מדהים. אם כן, לקח לכם זמן לאהוב את השיר או שאהבתם אותו ישר? בהתחלה לא התלהבתי אבל אחרי שראיתי את LOVE ACTUALLY שזה סרט חמוד ביותר:) מצאתי את השיר בפסקול ומאז, אני שלו. הוא היה צריך לצאת כסינגל? אני לא יודעת כיוון שרוב האנשים בכלל לא מתחברים לסגנון הזה. אוהבים את הנושא של השיר? בהחלט חלק אהוב מהשיר: כמובן, המעבר... חלק מיותר בשיר: לא מצאתי... המשפט שהכי אהבתם בשיר:Dreams 4 sale and fairytales מה דעתכם על הקליפ? חמוווד:) אבל לא מדהים זמר/ת להקה אחרת שהייתם רוצים לשמוע שרים את השיר? מספיקה לי קלי הוא מתאים לפסקול של הסרט?בהחלט!!! ראיתם את הסרט? מיליון פעם בערך :) אם כן, מה דעתכם עליו? השיר נמצא בTOP5 שלכם מהאלבום? השיר נמצא בTOP5- שלכם באלבום? [5 השירים הפחות טובים באלבום]?

One Minute

New member
The trouble with love is...

אוהבים את השיר? חח Kinda אם כן, לקח לכם זמן לאהוב את השיר או שאהבתם אותו ישר? - הוא היה צריך לצאת כסינגל? הוא לא היה צריך לצאת, היו שירים יותר טובים שיצאו ועוד אחד JMTT שלדעתי היה גורם לאלבום להצליח יותר. אוהבים את הנושא של השיר? קיטשי לול חלק אהוב מהשיר: אני לא מכיר את הליריקה, לא שומע את השיר הזה חלק מיותר בשיר: אנלא מכיר ת'ליריקה, לא שומע ת'שיר הזה
המשפט שהכי אהבתם בשיר: The Trouble with love is
מה דעתכם על הקליפ? לא ראיתי >_____< זמר/ת להקה אחרת שהייתם רוצים לשמוע שרים את השיר? אף אחד.. D: הוא מתאים לפסקול של הסרט? לא יודע@_@ ראיתם את הסרט? לא@_ֲ אם כן, מה דעתכם עליו??! השיר נמצא בTOP5 שלכם מהאלבום?
השיר נמצא בTOP5- שלכם באלבום? [5 השירים הפחות טובים באלבום]?

למעלה