טו :)
א אופק 3 New member 18/10/07 #32 שי לא צריך לתדלק ../images/Emo73.gif סע ברכבת גם ככה אתה רגיל מפולין..
א אופק 3 New member 17/10/07 #7 אין כמו חורף ../images/Emo188.gif../images/Emo186.gif האמת אוהב את כל עונות השנה. כל עונה עם יתרונותיה. הכי כייף להתכרבל כפיות שבחוץ גשום וסוער. כבר דאגתי לי לחורף סוער-הבא עלינו לטובה (על זה נאמר הכן "רכבך" לחורף)
אין כמו חורף ../images/Emo188.gif../images/Emo186.gif האמת אוהב את כל עונות השנה. כל עונה עם יתרונותיה. הכי כייף להתכרבל כפיות שבחוץ גשום וסוער. כבר דאגתי לי לחורף סוער-הבא עלינו לטובה (על זה נאמר הכן "רכבך" לחורף)
ר רק שיר New member 17/10/07 #15 התחלתי לאהוב את החורף../images/Emo99.gif הייתי בחוץ כ-ל היום, אח"צ שוב נסענו עם הרכב לקנות לקטנטנה שלי משהו.... והתחיל לרדת גשם אחחח היה תענוג! רצנו לנו בגשם שתינו... בדיוק כשכל האנשים בורחים למכוניות..יכולתי להסתובב איתה כך שעות! משהו קסום קורה כשיורד ככה גשם..
התחלתי לאהוב את החורף../images/Emo99.gif הייתי בחוץ כ-ל היום, אח"צ שוב נסענו עם הרכב לקנות לקטנטנה שלי משהו.... והתחיל לרדת גשם אחחח היה תענוג! רצנו לנו בגשם שתינו... בדיוק כשכל האנשים בורחים למכוניות..יכולתי להסתובב איתה כך שעות! משהו קסום קורה כשיורד ככה גשם..
ר רק שיר New member 17/10/07 #19 ברור? זו מילה מאד עובדתית. תשתמש במילה אחרת. בכלל אם גם חורף הבא ארגיש כך, תקבע ותשמש ב'ברור'.
מ מיס סאנשיין New member 17/10/07 #27 גם אני התחלתי לאהוב את החורף בקיץ נהיה כ"כ מגעיל.. ובכלל, הקיץ משתלט, בלי בושה, על שאר העונות. אז קצת ריח של גשם ושלוליות עושים לי מאוד טוב
גם אני התחלתי לאהוב את החורף בקיץ נהיה כ"כ מגעיל.. ובכלל, הקיץ משתלט, בלי בושה, על שאר העונות. אז קצת ריח של גשם ושלוליות עושים לי מאוד טוב