מ מיצה נבים New member 17/10/07 #1 ../images/Emo183.gif../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo188.gif
מ מיצה נבים New member 17/10/07 #2 ../images/Emo99.gifהווווווווווווווווווווווווווווווווווו יורד גשם יורד גשם... יורד גשם... הווווווווווווווווווווווווווו הגיע חורף
../images/Emo99.gifהווווווווווווווווווווווווווווווווווו יורד גשם יורד גשם... יורד גשם... הווווווווווווווווווווווווווו הגיע חורף
ש שרשירית New member 17/10/07 #3 ../images/Emo123.gif אוווווווףףףףףףף יורד גשם... יורד גשם... יורד גשם... אוףףףףףףףף הגיע חורף
י יוני יולי New member 17/10/07 #5 אני גם מעדיפה קיץ את האנרגיות של השמש אבל אם כבר חורף אז צריך גם משהו להתכרבל איתו....
ו ו ו י נ ס ט ו ן New member 17/10/07 #6 הכי טוב חורף אבל בינתיים זה סתם גשם אני צריך קור רעמים ברקים גשם שוטף חורף במיטבו יש דברים ש'נראים' אחרת בחורף
הכי טוב חורף אבל בינתיים זה סתם גשם אני צריך קור רעמים ברקים גשם שוטף חורף במיטבו יש דברים ש'נראים' אחרת בחורף
ו ו ו י נ ס ט ו ן New member 17/10/07 #16 כן המתחיל במצווה צריך גם לסיים ועם דברים שמרגישים בחורף המנהלת שיתפה יפה פעולה
י יוני יולי New member 17/10/07 #9 מי שנולד בקיץ אוהב קיץ ומי שבחורף חורף...בדרך כלל, ובלי הכללות. מתי יומולדת.?
א אגם גם New member 17/10/07 #25 נולדתי בחורף, חולה על החורף! ../images/Emo99.gif למרות שאני סובלת נורא מקור - אני מתה על החורף.. על הגשם.. והעננים.. ולנהוג בגשם.. וללבוש בגדים ארוכים.. ומגפיים.. והאוירה, הו האוירה.... ולהכין מרקים מהבילים.. ולהתכרבל מתחת לפוך... אחחחח...
נולדתי בחורף, חולה על החורף! ../images/Emo99.gif למרות שאני סובלת נורא מקור - אני מתה על החורף.. על הגשם.. והעננים.. ולנהוג בגשם.. וללבוש בגדים ארוכים.. ומגפיים.. והאוירה, הו האוירה.... ולהכין מרקים מהבילים.. ולהתכרבל מתחת לפוך... אחחחח...
י יוני יולי New member 17/10/07 #24 למה לומר לא נכון תגידי, המידע לוקה בחסר, המידע לא מדוייק, אבל למה לא נכון?חחחחחחחחחחחחח
ש שוב מתחילה מחדש New member 18/10/07 #28 'צטערת, כשזה מגיע לחורף אני נהיית אלימה../images/Emo122.gif
ו ו ו י נ ס ט ו ן New member 18/10/07 #30 תני לה אחד גם בשבילי ../images/Emo67.gif שיזהרו אלה שמדברים בגנות החורף אני צריך ירידה של 15 מעלות ביחד עם גשם שוטף - נורא בא לי כבר על אחד המעילים שלי
תני לה אחד גם בשבילי ../images/Emo67.gif שיזהרו אלה שמדברים בגנות החורף אני צריך ירידה של 15 מעלות ביחד עם גשם שוטף - נורא בא לי כבר על אחד המעילים שלי