שרשור סופ"ש

®NuLy®

New member
../images/Emo183.gifשרשור סופ"ש

שיר גאנז שבועי:
שיר לא של גאנז שבועי:
אלבום השבוע:
ספר/סרט/תוכנית טלוויזיה של השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע:
משהו טעים שאכלתי השבוע:
משהו שאני מחכה לו שבוע הבא:
תמונה השבוע
השאלה מתחלפת: האם אתם שמחים שהחורף הגיע?

Efrie

New member
../images/Emo113.gif

שיר גאנז שבועי: estranged שיר לא של גאנז שבועי:trust של megadeth אלבום השבוע:- ספר/סרט/תוכנית טלוויזיה של השבוע:אני כריסטיאנה פ.(
) משהו טוב שקרה השבוע:קניתי דיסק וספרD: משהו טעים שאכלתי השבוע:טוסט
משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: אין לי מושג... תמונה השבוע:מלכישוע הנעדר
השאלה מתחלפת: האם אתם שמחים שהחורף הגיע? מאוד!!
מישהו בכלל יודע שאני בפורום?O:

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifוואיי כריסטיאנה פ. זה ספר מדהים!

קראתי בדיוק לפני שנה.. ראיתי גם מתישו את ההצגה

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gif

שיר גאנז שבועי: הממ סלאש מנגן את הסנדק
שיר לא של גאנז שבועי: Isolation Years - Opeth אלבום השבוע: האנפלאגד של אליס ספר/סרט/תוכנית טלוויזיה של השבוע: יריחו
משהו טוב שקרה השבוע: שביתה משהו טעים שאכלתי השבוע: הממ תה בכמויות מסחריות משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: לא יודעת תמונה השבוע> השאלה מתחלפת: האם אתם שמחים שהחורף הגיע? כן

zohar36

New member
טםטםטםטם

שיר גאנז שבועי: - שיר לא של גאנז שבועי: babe I'm gonna leave you אלבום השבוע: - ספר/סרט/תוכנית טלוויזיה של השבוע: - משהו טוב שקרה השבוע: - משהו טעים שאכלתי השבוע: שוקולד פרה
משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: - תמונה השבוע: מוגלי :][: השאלה מתחלפת: האם אתם שמחים שהחורף הגיע? קצת.

So like a rose

New member
מחר יומולדת:)

שיר גאנז שבועי: לא שמעתי. שיר לא של גאנז שבועי: lips of an angel/hinder אלבום השבוע:- ספר/סרט/תוכנית טלוויזיה של השבוע:disturbia משהו טוב שקרה השבוע: סיימתי עם צו ראשון חח משהו טעים שאכלתי השבוע: פלאפל חחח משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: קניות:) תמונה השבוע השאלה מתחלפת: האם אתם שמחים שהחורף הגיע? באמצע.

Efrie

New member
מזל טוב!../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif

עד 120 וכאלהD: אושר,עושר,בריאות,כושר,יושר,בלהבלהבלה...

zohar36

New member
מזל טוב יא כוסית :] ! ../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif../images/Emo214.gif../images/Emo65.gif

rock girl02

New member
בלהבלהבלהבלה

שיר גאנז שבועי: אממ... שמעתי רק את סוויט צ'ילד אז... שיר לא של גאנז שבועי: sappy- nirvana אלבום השבוע: unhappy- nirvana ספר/סרט/תוכנית טלוויזיה של השבוע: שנות ה-70 משהו טוב שקרה השבוע: ים משהו טעים שאכלתי השבוע: מוקפץ
משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: אממ... לאידעת תמונה השבוע תפוזונע לא נותנים לי להעלות תמונות
אז תדמיינו תמונה של קורט ופרנסס השאלה מתחלפת: האם אתם שמחים שהחורף הגיע? כל כך כל כך כל כך

mafakit

New member
סופ"ש|אלפקה|../images/Emo218.gif

שיר גאנז שבועי: בכלל לא שמעתי גאנז..
שיר לא של גאנז שבועי: אה.. NAKED של אבריל אלבום השבוע: RIOT של פארמור!! ספר/סרט/תוכנית טלוויזיה של השבוע:אה.. פאמילי גאי משהו טוב שקרה השבוע: אתמול יומולדת לידיד והיום נסיעה לת"א ויום רביעי משהו טעים שאכלתי השבוע:קרמבו
משהו שאני מחכה לו שבוע הבא:מחשב תמונה השבוע:
השאלה מתחלפת: האם אתם שמחים שהחורף הגיע? כן!!!!!!!!!!!!!

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifבלללההה

שיר גאנז שבועי: Estranged שיר לא של גאנז שבועי: Three Days Grace - Get Out Alive אלבום השבוע: שני האלבומים של Three Days Grace ספר/סרט/תוכנית טלוויזיה של השבוע: ספר - אם יש גן עדן וסרטים - שבע שני בטיבט ^^ ו-וודסמן שאת שניהם ראיתי אתמול ואני ממליצה על שניהם
משהו טוב שקרה השבוע: נגמר המלווה!! משהו טעים שאכלתי השבוע: אמממ... משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: המזך שביתה תמונה השבוע
השאלה מתחלפת: האם אתם שמחים שהחורף הגיע? לא
הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה