שרק"צי סופ"ש

Teo Toriatt

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif הופעה חיה היום באינטרנט

מי שמעוניין היום בלילה (בין שישי לשבת) בשעה 01:30 שעון ישראל מתקיימת הופעה של QPR בבואנוס איירס. יתקיים שידור ישיר של ההופעה ב www.canaltrece.com.ar. (הם כבר מריצים שם פרסומות לנושא) כך שמי שער בשעות האלה - מומלץ (במיוחד מי שחוזר מהאירוע בסינמטק...) תהנו!

miss sashka

New member
אז איך היה אתמול במרתון? ../images/Emo192.gif

הגעתי לשם עם כמה חברים,ושרית הצתרפה אלי במהרה ועוד כמה בנות שרציתי לפגוש.. :) הדלקנו נרות,פיזרנו פוסטרים,התיישבנו ושרנו שירים של פרדי ולזכרו. לפתע משום מקום מתיישב לידינו על ספסל,בחור צעיר ומתחיל לשיר איתנו... התנחשו מי הוא היה?
(רמז-->אוליב) השעה עשר,כולם צועדים אל תוך הסיינמטיק,ולאחר 20 דקות מאפשרים לנו להיכנס לאולם...תקלה טכנית מסתבר. בכול מקרה ראינו את הסרט הדוקומנטרי על קווין " In The Lap Of The Gods" כך הוא נקרא אם אני לא טועה . ואז הייתה ההופעה מבודפשט,שהאמת נמאס לי כבר לראות את ג'ון מטריד ילדות קטנות,ואת רוג'ר נוסע על מכונית צעצוע XD כמובן שלשבת סתם ככה לא יכולנו ומיד קמנו והתחלנו לרקוד :) הפעם לעומת פעמים אחרות,לא הצתרפו אלינו אנשים לרקוד והקהל היה ברובו מבוגר,אני רגילה שיש יותר צעירים. בסופו של דבר נהנתי,למרות שהלכתי באמצע בגלל שהייתה לי מחויבת מוקדמת כולשהי,אז על החלק השני אני לא אוכל לספר אני מקווה שמישהו פה ישלים את החסר :) עוד מעט אני יעלה את התמונות שצילמנו... אז ספרו אתם איך היה לכם?

khammel

New member
../images/Emo51.gif

עשיתי subscribe לאוליב-בוי, ככה שאני מקבלת עדכון כל פעם שוידיאו מתווסף "נכון, קרן?"

המרתון

אז ככה, קודם כל אני חייב להגיד שהיה יפה מאוד לראות אתכן שרות עם הנרות והפוסטרים... זאת באמת מחווה יפה! גם ראיתי ששרתן עם אוליב, היה יפה! כמובן שאין מה לדבר על מה שעשיתן בפנים, זה הוסיף הרבה מאוד לאווירה לדעתי ובסופו של דבר הצלחתן גם להדליק אותי ואת החברים שהיו איתי וגם אנחנו התחלנו לשיר!(דיי בקול, או שמא נאמר בצרחות) אם אתם שואלים אותי בסיכומו של דבר איך היה, אז אני אענה בוודאי שכיף, אבל... יש כמה נקודות שאני רוצה להתייחס אליהן - התקלה שהייתה ועכבה את התחלת ההקרנה הייתה דיי מרגיזה, אבל האמת היא שאם לא היו קורים עוד כל מיני דברים אחרי זה, אז ממש לא הייתי מייחס לזה חשיבות... אחרי שכבר נכנסנו לאולם(לאחר 20-30 דקות בערך של איחור), מארגן המרתון, שאני באמת רוצה להודות לו על ההשקעה והערב המוצלח, הציג את התוכנית ואמר שיש שינוי - במקום ההופעה במונטריאול, תוקרן ההופעה בבודפשט, שזה לכשעצמו דבר שלא ממש אהבתי. לא שיש לי בעיה עם ההופעה בבודפשט, שהייתה מאוד טובה, פשוט עצם זה שבאותו היום ובאותו הרגע מודיעים על שינוי זה היה לא במקום. בתחילה הוקרן הסרט הביוגרפי על הלהקה, ואז התחילה ההופעה בבודפשט, ואני חייב להודות, במחילה מכבוד הסינמטק והמארגן, הסאונד היה פשוט נורא! אני בתור אוהב קווין כמעט ולא יכלתי לסבול כבר אחרי כמה דקות של הופעה... ושמתי לב למספר אנשים שהיו צריכים ללכת קצת יותר אחורה, אם ככה זה היה באמת, כי הסאונד היה מאוד צורם. אם מדברים על הערות בונות, אז זאת הראשונה שארצה להעיר - או הסינמטק או המארגן צריכים לדעתי לעשות משהו עם הסאונד והרמקולים באולם. לא מן הנמנע שבעיית הסאונד הדיי קשה הזאת היא הגורם לכך שדיי הרבה אנשים "ניצלו" את ההפסקה על מנת להיפרד מהמרתון, ובחרו שלא להמשיך ולצפות בשתי ההופעות הנותרות. לאחר ההפסקה התחילו עם הקרנת ההופעה מארלס קורט, ובמהלכה היו כל מיני בעיות סאונד וחיתוכים אחדים, דבר שבסופו של יום לא יכל להרוס את ההנאה שבצפייה, כי בכל זאת מדובר באחת ההופעות הגדולות בהיסטוריה לדעתי, ובפרט של קווין, וכמה בעיות שלא יהיו(שאגב, לא בטוח שהיו בגלל הסינמתק והמארגנים, יכול להיות שאלו בעיות שנובעות מוותק הסרט)לא יגרמו להופעה לאבד מערכה. אבל................. וזה אבל גדול מאוד! בדיוק כשכבר האווירה שגם ככה הייתה דיי רדומה, כשחצי מהעולם נראה ישן, התחילה להתעורר, החלק הראשון של ההופעה בארלס קורט הסתיים והיה צריך ל"הכניס את דיסק 2", המארגן הודיע כי "בגלל קוצר בזמן לא נוכל להמשיך ולצפות בהופעה, ונצטרף לעבור ישר ללייב אייד... באמת שברגע הזה מאוד התאכזבתי, אני לא יודע מאיזו סיבה היה קוצר של זמן - ויכול להיות שהיא מאוד מוצדקת, אבל חוסר המוכנות ובניית התוכנית הלקויה, כפי שנראתה, הייתה חסרון משמעותי במרתון. כאמור, לאחר מכן צפינו בהופעה מלייב אייד, שנגמרה בערך ב-2 וחצי... אחרי זה הלכנו לתפוס מונית. כמו שאמרתי, היה מאוד מאוד מאוד כיף, אבל אם בשנה הבאה הבעיות שהזכרתי יתוקנו, המרתון יהיה מעולה אפילו יותר!

תשובה לביקורת הבונה

השינוי בהופעה של בודפשט במקום מונטריאול נבע אך ורק מהעובדה שהתקלה הטכנית לא איפשרה להקרין את ההופעה ממונטריאול המקרן החדש שסינמטק תל אביב קיבל לא אותחל משום מה לשדר את הפורמט של הדיסק הספציפי ניסינו במשך 20 דקות לנסות לסדר זאת וללא הצלחה וזו הסיבה שההופעה שונתה. בקשר לסאונד שהיה צורם בהתחלת ההופעה מבודפשט ולאחר מכן סודר נבע מכך שהסאונד ההתחלתי כוון לדיסק של הסרט הדקומנטרי שהיה חלש ולכן הינו צרכים לגביר את הווליום ושהוקרנה ההופעה של בודפשט היינו צרכים לכוון את הסאונד און ליין בזמן ההופעה ולכן נוצרה בעיה של חמש הדקות הראשונת. עד שקיבלנו את הסאונד הרצוי. לבוא להגיד שמערכת הסאונד של סינמטק תל אביב שהיא אחת מהמתקדמות בעולם צריכה שיפור זה ממש לא לענין. ההופעה מרלז קורט קוצרה כי הערב לצערנו התחיל בחצי שעה איחור בגלל התקלה הטכנית שניסינו לפתור אותה ומכיון שהערב היה אמור להסתיים בשלוש בלילה היינו צריכים לצערינו לותר על החלק השני של ההופעה. התיכנון המקורי אם היינו מתחילים בזמן היה אמור להספיק לכל התכונית . אז קרתה תקלה טכנית ותקלות לפעמים קורות מה לעשות ניסינו ונתנו תשובה בזמן אמת לבעיה שהייתה וגם התנצלתי על כך לפחות שלוש פעמים. זה מה שיש לי להגיד בקשר להערות הבונות ובכל מקרה אנו תמיד מפיקים לקחים ולומדים. תודה שבאת ותודה על התגובה. משה לביא מפיק הערב.

shir85

New member
סאשהה

היה כיף לראות אותך.. נתראה בשנה הבאה הא? ו..שימי את התמונות !! :)

Queen II

New member
היה בנ"ז!

היה כ"כ כיף, וסשה את מחורפנת במוחחחח התחלנו לרקוד, לצרוח לעשות שטויות היה בקטע של ההופעה את רוג'ר נוסע על קארטינג ואז התחלנו לצרוח "IM IN LOVE WITH MY CAR" ו"יאללה רוג'ר" בשביל שינצח XD לצערי את שרית ועוד כמה בנות הלכו... אני ומעיין נשארנו להופעה, ואז הלכתי הביתה קצת לפני ההחלפה של ההופעות ותעלו ת'תמונות![סשה ומשה]!

למעלה