steelwater
New member
אהלן
שבוע טוב לכולם. צר לי על האיחור בהגשה חחח!
משהו טוב שקרה השבוע: הפעם דווקא לא הלכנו למשחק
, אבל הפועל קטמון סוף סוף ניצחה! 0-2.
ההופעה של רועי בתקליט הייתה מעוווולה. אני כה אוהבת אותו! מסיבת יומולדת לידיד טוב שלי מהלימודים. היה נחמד. משהו רע שקרה השבוע: הלך חרא בכמה מבחנים. נקווה שלא יהיה נורא מידי, ואם כן, ומאד כנראה שכן, נעשה מועדי ב'. איבדתי שוב את הארנק שלי במונית ובכיתי בגלל זה חצי לילה.
ושוב הנהג היה מקסים והחזיר לי אותו.
יש אנשים טובים בעולם.
משהו מצחיק שקרה השבוע:די, לא זוכרת. משהו שאתם מתכננים לעשות בשבוע הבא: אני מתקלטת שוב ביום רביעי בתקליט במסיבת יומולדת של ידיד שלי. כן, כן חחח.
ללמוד, ללמוד, ללמוד.
ספר/סרט השבוע: עדיין The Satanic Verses של סאלמן רושדי, ועדיין טוב. לא נראה לי שראיתי סרט למרות שאני מממממש רוצה לראות המון סרטים ואני כבר רוצה שיהיה לי זמן לזה.
אחרי התקופת מבחנים אני מתכוונת לראותהמון סרטים וגם לעשות ערבים סרטים מטורף שאני מתכננת כבר הרבה זמן. פרק בסדרת טלוויזיה: ראיתי קצת צ'אק. מה זה הדבר המפגר הזה?! אבל כולכם כל-כך אהבתם את זה שאני אתן לזה עוד צ'אנס. מה שכן, יש אחלה מוזיקה בסדרה הזאת והשחקן הראשי חמוד ומתלבש ממש יפה. פרק בסקראבס: סקראבס - ראיתי עוד פרק בעונה הרביעית, ייייי!
זה הפרק שטרק מבקש מג'ידי ליהפרד מנינה כי היא העורכת דין שמייצגת את מי שתובע אותה, וכמו שאנחנו יודעים, ג'ידי לא יכול להגיד לא לסקס ולא חשוב כמעט מה עומד על הפרק חחח. שירים של השבוע: U2 - Get On Your Boots White Lies – Death White Lies – To Lose My Life White Lies – Fifty On Our Foreheads Franz Ferdinand - Ulysses Fleet Foxes – White Winter Hymnal Gomez – See The World Art Brut – Good Weekend Arctic Monkeys – Curtains Closed A.Human – It Must Be Christmas תמונה של מה שבא: U2.
שבוע טוב לכולם. צר לי על האיחור בהגשה חחח!