סקר

DAN1EL

New member
../images/Emo183.gif סקר ../images/Emo183.gif

יש לי סקר חדש! מממ....אז למי מדמויות הסדרה היה את המקצוע הכי מגניב? איזה מקצוע משם הייתם בוחרים לעצמכם? ואם לא אז סתם הכי מגניב
והאפשרויות: שאול - מנהל תיאטרון נירה - אשת יחסי ציבור של התיאטרון אודי - מנהל תיאטרון ומנהל פאב רותם - מלצרית, שחקנית, ובסוף הסדרה גם שותפה בתיאטרון ירון - מלצר ושחקן ארז - שחקן ענבר - מסאג'יסטית ליה - במאית תיאטרון יעל - זונה כצנלסון - חוקר במשטרה צפרירה - רכילאית
ריקי ומישל - מוכרות בחנות שוקולד סוניה - פנסיונרית אפי - עוגאי
חחח סתם שירן - מלצרית זיו - בעל בית קפה בתיאטרון בתיה - פסיכולוגית קובי - שחקן מממ...נראה לי שזהו, לא?

carmit4

New member
אני אומרת...../images/Emo113.gif

יעל- זונה חחח סתם ריקי ומישל- מוכרות בחנות שוקולד כי מי לא היה רוצה להיות מוכר בחנות שוקולד או זיו- בעל בית קפה בתאטרון כי זה נשמע נחמד...

בעעעע../images/Emo11.gif../images/Emo60.gif

לא אהבתי שכתבת 'יעל -זונה' אבל לא משנה... לא במקום לפי דעתי
וחו. מזה היא גם שחקנית... ועכשיו התשובה: וול, אני בעיקרון רוצה להיות רופאה והיה רופא בסדרה אז אני אבחר בו
אבל הוא לא ברשימה אז... אממ... או זיו - בעל בית קפה, או קובי - שחקן (שכחת אותו, חפיף
) זה כיף להיות שחקן
(איך אני יודעת
אמממ... אני לא
)

love amor

New member
אממ..אני רוצה להיות עוגאית!../images/Emo6.gif

חחחחח או שלא
משם הייתי רוצה להיות-או שחקנית כמו רותם/קובי/ירון.. או במאית-ליה
או רכילאית כמו צפרירה חחחחחחחח איזה כיף להתעלק על אנשים

m G m

New member
חחחחחחח הרגת אותי עם

"יעל=זונה"... לא יפה
אמממ...מסאג'יסטית זה מגניב, למרות שיותר כיף להיות בצד השני (זה שעושים לו את המסאז')...
מוכרת בחנות שוקולד זה משעמם קצת...וגם משמין
חוקר במשטרה= כצנלסון, גם ממש מגניב לדעתי וגם מעניין (הרבה יותר ממוכר בחנות או מנהל פאב)
אני חושבת שכל השחקנים למיניהם (קובי ארז ושות'..)- זאת עבודה מעניינת וכיפת למי שאוהב את זה
. וואו איזה ניתוח הבאתי פה...אממ בכל מקרה דניאל כל הכבוד על הרעיונות והיוזמה

n u t

New member
לדעתי רותם...

אהי עשתה הכי הרבה... גם מנהלת חשובה (בסופו של דבר) גם מילצרה, וגם היה לה את התפקיד הראשי בהצגה...

למעלה