סיכום שבועי!

ZoHaRoT

New member
../images/Emo183.gifסיכום שבועי!

הפעם לא באיחור!:]
היום הכי טוב בשבוע:
הדבר הכי טוב שקרה השבוע:
ספר השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
שיר\דיסק השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע: שבת שלום!

שלגיה 14

New member
מסכמת ../images/Emo13.gif

היום הכי טוב בשבוע: שישי. הדבר הכי טוב שקרה השבוע: הייתי גאה בעצמי על כל מיני פריצות דרך קטנות שהיו לי. ספר השבוע: תהלים סרט השבוע: סדרת השבוע: שיר/דיסק השבוע: הדיסק הראשון של אוהד
הרבה זמן לא יצא לי לשמוע אותו. ציטוט השבוע: זוהר, סחטיין
שבוע נפלא לכולם

שיר m

Well-known member
את הורגת אותי...

עם ה"תהילים" כל שבוע. כל הכבוד:)

שלגיה 14

New member
../images/Emo13.gif

זה הספר היחיד שיוצא לי לקרוא חוץ מספרי פסיקה וחקיקה. וגם זה נותן לי המון כוח. אם אני לא קוראת בבוקר בתהלים אני מרגישה שיהיה לי יום לא טוב. ואגב, רציתי גם לרשום שוב "הפרקליטים", אבל ויתרתי

שיר m

Well-known member
../images/Emo41.gif

היום הכי טוב בשבוע: אה... שישי. אתמול. אחלה יום. הדבר הכי טוב שקרה השבוע: לא יותר מדי ספר השבוע: אממ... אין סרט השבוע: אממ... אין סדרת השבוע: אממ.. אין שיר\דיסק השבוע: אממ... השיר החדש של פוליקר ציטוט השבוע: "את כולם מפיל עם זרת" תמונת השבוע: בשבילך זוהר

ZoHaRoT

New member
חחח.

הו שיר.. אם היו מילים היכולות לתאר את הקשר בין הארי פוטר לטניס... אבל אין. איזה קטע:p מישהו צריך לדבר עם הבחורה הזו.... וללא מבינים: התמונה הזו לקוחה ממשחק טניס. זו מישהי שישבה בקהל ומשום מה חשבה לנכון לשים ראש של דובי ז"ל, גמדון הבית היקר מהארי פוטר....

ranch22

New member
מסכמת...

היום הכי טוב בשבוע: שישי, אתמול, הכי נורמלי. הדבר הכי טוב שקרה השבוע: סוף סוף קצת שחרור לחץ ממבחנים, צומת ספרים, ארוחה בשישי. ספר השבוע: אדיוט גמור. סרט השבוע: - סדרת השבוע: - שיר\דיסק השבוע: sem voce ציטוט השבוע: "נובח ברוב חוצפתו כאילו ת"א היא שלו" :) תמונת השבוע:-

מאיה54321

New member
סיכום שבועי

היום הכי טוב בשבוע:שבת הדבר הכי טוב שקרה השבוע:לא יודעת ספר השבוע:המדריך השלם לויטמינים ומינרלים ד"ר אודי בר סרט השבוע:אין סדרת השבוע: עונת החתונות שיר\דיסק השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=6SpUtdr6zOg תמונת השבוע:

ranch22

New member
אמממ...

עוד לא סיימתי את כולו, בינתיים הוא חמוד למדי, אני מקווה שאנחנו מדברות על אותו ספר :) אני קצת חושבת שהבן אדם עצמו הוא באמת אדיוט גמור ובעיקר ילד שלא התבגר מספיק. ספרי לי קצת מה קורה בהמשך ולמה הוא הפסיד את ההיא מהבית קפה?

שיר m

Well-known member
ממש השתעשעתי מהספר הזה:) למה שאגלה לך ת'סוף?!

ranch22

New member
כי...

אני תמיד קוראת את הסוף לפני שאני מתחילה ספר, והסוף הזה נשמע לי עצוב, במיוחד שהוא בסוף מתחיל עם הבוסית ורק אז מגיע לשלב החמישי.. איך זה?!

ranch22

New member
אבל...

איך? מה? למה? כמה? הרי היו לה פני מלאך תמימות שכאלה לפי מה שהוא מתאר אותה כל הזמן...

שיר m

Well-known member
אני אמורה לספר את הספר או שאת מתכוונת לקרוא?

למעלה