יום שני

נמש164

New member
וואו../images/Emo99.gif אני כל כך אוהבת גשם!

האמת שהיה דיי משעשע היום
היה לנו ספורט ואחרי זה ההפסקה הגדולה, אז המורה הריצה אותנו כל הזמן ובסוף השיעור היה לי חם אז קניתי ארטיק אכלתי קצת ואז התחיל הגשם וכולם צחקו עלי שאני אוכלת ארטיק בגשם (ובכללי זה כיף לאכול ארטיק בגשם, תנסו
) אממ, מה היה לנו היום? שום דבר מיוחד. אבל שבוע טוב לכולם

נמש164

New member
ניזכרתי../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

היום בהיסטוריה זה הלך ככה: *בסוף הכתה (כן, כמה מפתיע) זרקו מלא ניירות והמורה צועקת עליהם להיות בשקט* תלמיד: אבל הם זורקים עלי המורה: אז מה אתה מתבכיין מה אתה הומו? וכל הכתה פשוט נשפכה מצחוק

LOLI152

New member
זה לא הלך ככה!

זה שמישהו נתן לו כאפה אז הוא אמר "הוא נתן לי כאפה!" היא אמרה "מה אתה בוכה, מה אתה הומו?!" אחאח. זה נרשם.. זהו..מוחאחאחאאחאח!

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifחורף!!

אזרחות ותנ"כ - נרדמתי שעתיים חלון - צחוקים, גשם, צחוקים בגשם... שעתיים מתמטיקה - גו 94 גו!!!
קליל, כיפי וחורפי במיוחד. אין, המעיל של הצבא זה ה-דבר ^_^

אני../images/Emo26.gif

1-2 מבחן במתמטיקה, היה חרא, נכשלתי
3-4 תנ"ך. משעמם על. 5- היסטוריה. אני אוהבת היסטוריה
. 6. חנ"ג. 7-8 רישום

LOLI152

New member
חורף.. וגשם מטפטף על העורף..חורף..וקר!

לקחו אותי לבצפר.. שזה פינוק! ואז שניה שלישית אנגלית.. ספרות.. היה נחמד. סיפור שכבר למדנו. רביעית ספורט.. היה סביר.. לא משהו מיוחד.. חמישית לשון שישית היסטוריה שביעית לשון. לא משהו מרתק. ובוטלה לי הפעולת שכבה!:( כי המדריך חולה.

Safiaa

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo105.gif

שעת 0: אנגלית. שעות 1-2: הסטוריה. התחלנו את תקופת גרמניה הנאצית וזה מאוד מעניין. שעות 3-4: תאטרון. המורה הקדיש לי ולשותפתי שיעור שלם ובשיעור השני הוא סיפר כל מיני דברים מעניינים. האמת שלא היה לנו נעים משאר הקבוצה, כי הוא לא התייחס אליהם כמעט.>__________>" שעה 5: ספורט. ריצה ומתח. אני אוהבת את המורה הזו. שעות 6-7: תנ"ך. שעמום. ו...על איזה גשם כולם מדברים? כולם אומרים שירד מבול וזה, אני ראיתי והרגשתי רק טיפות.

ירמיה הוא איש מוזר.

שעה 1: אנגלית. סתם גראמר משעמם. הייתה שאלה אחת בשיעורים שלא עשיתי, וכשהוא הגיע אליה ממש קיוויתי שהוא לא יבחר בי לקרוא. נחשו מה? הוא קרא
בסוף המצאתי משהו שהתגלה כנכון. שעה 2: חינוך. על הטיול כרגיל. שעות 3-4: פיזיקה. שוב אני לא מבין כלום, יאיי. שעה 5: חדו"א - התחלנו נגזרת בערך חודש אחרי כל הקבוצות
והיה מבול עם מלא ברקים ורעמים מגניבים.
שעה 6: עוד פעם אנגלית. המשכנו לבדוק את השיעורים והיה משעמם. באיזה ארבע הלכתי למישהו מהכיתה ללמוד למבחן ענקי בתנ"ך שיש לי עוד יומיים, על חומר של השנה וגם חומר של שנה שעברה. כיף.

Insanity Is Me

New member
בע

היה סתם מעפן בבצפר, שוב הגעתי שעה לפני שהתחלתי. לא היה תנ"ך.. שעתיים מיותרות של מת', ואז חינוך. הסבירו לנו על הטיול השנתי לאילת. לוקחים אותנו להולידי אין אקספרס, מישהו היה פעם? איך שם? אחרי זה חברה באה אליי בצהריים, סתם ישבנו על קפה וזהו. בכללי יום טוב עם מצברוח מעולה

וואי איזה יום :|

קמתי ב-7:47 אחרי שבשבת בערב לא ישנתי.. מהר התארגנתי ובד"כ אני הולך ברגל אבל איך שיצאתי הגיע אוטובוס אז לא אחרתי... ואז בשעתיים הראשונים קישטנו את הכתה
בשביל זה התאמצתי כל כך להגיע
ואז הייתה לי שעה אנגלית ובאנו רק אני ועוד ילדה
ואז הלכתי הביתה
יום מיותר..

למעלה