יום רביעי

LOLI152

New member
מה כן?! מה כן!? תגיד לו שהוא חי בסרט!!

שיצא מהסרט צבא שהוא חי בו.

eliav16

New member
אי אפשר חחח צריך להיות רשמיים כאלה..

זה דיוטי פרי, אני אמור לייצג משהו מכובד...

o p c

New member
והוא יוכל להגיד ביי ביי לעבודה

הבוס מעליו ויש לו הרבה יותר כוח ועל שטויות כאלה לא שווה לריב

LOLI152

New member
איזה יום שמח לי היום!

סתם. בבוקר התפרקתי... לא היה לי כוח לחיות. אבל חייתי בכל מקרה. היה נחמד. לא רע, לא רע, נפלא ממש. אח"כ קניתי כמה אביזרים לתחפושת. היה נחמד.:D עכשיו חסרים לי רק עוד 2... פעם ראשונה שאני מתארגנת לתחפושת כ"כ הרבה זמן לפני..

LOLI152

New member
לכובען המטורף..

:) הדמות החביבה עליי ביותר מאליסה בארץ הפלאות... אז, מי יודע למה דומה העורב לשולחן כתיבה?

Insanity Is Me

New member
וואו!

דמות נערצת
פסיכית בדיוק כמו שאני אוהבת. גם אני חשבתי להתחפש אליו בשנה שעברה אבל לא ידעתי איך. מה תכננת?

LOLI152

New member
../images/Emo6.gif

מגבעת (עם ה10/6.) מכנס ירוק בהיר חולצה ירוקה כהה, נעליים ירוקות, מעיל כתום, פפיון כחול, וצאוורון לבן.. ואולי פאה לבנה.. אבל לא בטוח.. אה... וקנקן תה וכוסות.. חח:D ולהיות יותר פסיכית ממה שאני בד"כ (וזה המון.XD)

../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif

יום ארוך ולא כיפי. קמתי בבוקר והרגשתי ממשששששש לא טוב, אז הברזתי מספורט. שעות 2-3 היה מבחן באנגלית, הוא הביא מבחן ברמה ממש גבוהה, המצאתי מלא ובטח יש לי מלא טעויות של גראמר וזה
שעתיים תנ"ך - היא לא מלמדת עד שמפרסמים את המיקוד כי היא לא רוצה ללמד דברים לחינם, אז סתם היא הסבירה לנו על הבגרות ועשינו תרגול של קטע שלא נלמד. ספרות - החזירה מבחנים, קיבלתי 100. והיא לא קראה אותם, מפתיע. ואז 4 שעות מחשבים, איכססס
יום שישי מבחן במתמטיקה ולא התחלתי ללמוד
0.

לא ../images/Emo12.gif היא חופשי מחלקת 100

(עקב העובדה שהיא לא קוראת את המבחנים והשיטת ניקוד שלה הולכת עפ"י האורך - כתבת עמוד - קיבלת את כל הנקודות). גם על תשובות ממש גרועות ולא מספקות היא נותנת את כל הנקודות. זונה מטומטמת שונא אותה

Shlomit586

New member
../images/Emo15.gifמה זה משנה בכלל?

העיקר שאתה מקבל מאה! אצלנו המורה כל כך קפדנית, שלקבל 70 אצלה דורש הרבה חיפרות ארכיאולוגיות וחירטוטים-עבודה קשה.

Rioter

New member
אבל זה באמת לא כדאי, אחרת מה יהיה בבגרות?

מגן 100 ובגרות 60? (*הקצנה*)

ככה זה באמת יהיה עבור כל הכיתה ../images/Emo45.gif

הלוואי ולי הייתה מורה שמקפידה
הזונה הזאת הרסה לי את המקצוע היחיד שאהבתי.

Insanity Is Me

New member
קרה אצלנו עם היסטוריה א', בלי הקצנה

מגן 100 ואנשים קיבלו 50, כי לא ידענו איך לענות על שאלות וללמוד לפני בגלל המורה. לא מומלץ

למעלה