יום רביעי

Drenthe

New member
../images/Emo183.gif יום רביעי

אתם מוזמנים לכתוב איך עבר עליכם היום.

o p c

New member
אחד הימים ההזויים

שעה ראשונה אזרחות שעה שנייה מבחן בלשון. המורה הייתה חולה אז המחנכת שלי (שהיא מורה לפיסול) החליפה אותה ושמרה עלינו. באיזשהו שלב, חשבנו שמצאנו טעות בטופס וביקשנו מורה ללשון והמורה לא הסכימה בטענה ש"מאיפה אני אביא מורה ללשון עכשיו?!" כאילו זה בעיה לקרוא לאחת שנייה /-: . בכל מקרה זה בערך השלב שבו הדיונים בכתה בנושא המבחן הפכו לצעקות ולמורה שלי לא היה אכפת (לא שהיה אכפת לה עד אז מהלחישות שהיא שמה לב אליהן). תנאי בגרות זה לא. שעה שלישית ספורט התבטלה (סיפור מוזר, בהזדמנות אחרת) שעה רביעית היס'- משמים 5-6 אנגלית עם מורה שאני מאוד אוהב קראנו טקסט על ייצור תרופות והיה די מעניין. קיבלתי 95 במבחן כשביני לבין 100 מפרידה טעות מטומטמת (ידעתי את התשובה לשאלה האמריקאית אבל חשבתי שזה אל יכול להיות כ"כ פשוט אז שיניתי למרות שהייתי בטוח שזה לא נכון) 7-8 זה אחד הדברים ההזויים שהיו. בבתי ספר שבהם מורידם ציונים על העדרויות לא מאושרות בטח ניסו לארגן כמה פעמים "הברזה כיתתית" כלומר מצב בו כל הכתה מבריזה כדי למנוע את ההורדה. הפעם נמאס לנו מהמורה לספרות שפשוט לא מגיעה באופן סיסטמטי בשעה שביעית ואז נשארים רק לתנ"ך (ואצלנו אין אפשרות לחזור הבייתה באמצע, כולם תלויים בהסעות של בי"ס שיוצאות בסוף שעה 6 או 8) אז כאקט של מחאה (וכי נמאס לנו מהיום) פשוט כ-ל הכתה (כלומר 32 תלמידים) הבריזו מ7-8 (טוב, נו... 4 תלמידים לא) וזה היה אחד הדברים היותר הוזיים ומצחיקים.

o p c

New member
מה שהכי מצחיק בזה אגב זה

שהכתה שלי היא הכתה הכי חנונית בשכבה בערך

Shlomit586

New member
../images/Emo6.gif

הברזות כיתתיות זה כזה טוב
גם אנחנו עשינו שנה שעברה משיעור כימיה, רק שאני מהאנשים שנשארו לשיעורXDDD והשעו את כל השאר

Rioter

New member
אפשר לבקש את הסיפור המוזר? XD

ומה נסגר עם המבחן בסוף? הייתה טעות בטופס?

Shlomit586

New member
../images/Emo15.gifהיום שלי

התחלנו בתשע כי המורה לתנך לא באה!
אח"כ ספורט, היה די כיף שעתיים אנגלית-מעניין, ציון מבחן מאכזב. אזרחות-שנ"צ
מחשבים-כנ"ל..לא היה לי כוח לזה
אמא היום הייתה בבית(לקחה יום חופש) וזה היה נחמד חוץ מזה שהיא לא נתנה לי לישון בשקט את השנ"צ שלי
אין לי כוח למחר

Rioter

New member
איזה חילופי תפקידים...

" אמא היום הייתה בבית(לקחה יום חופש) וזה היה נחמד חוץ מזה שהיא לא נתנה לי לישון בשקט את השנ"צ שלי "

Insanity Is Me

New member
עוד יום בבית ואני אשתגע!

אני חולה כבר מתחילת השבוע ככה שאני בבית. וירוסים זה לא כיף
זה סתם חולשה כללית מאד מתסכלת. בכל אופן, החלטתי היום להתעורר מוקדם יחסית - שמתי שעון ל11. פינקתי את עצמי במקלחת ארוכה, ארוחת בוקר נחמדה וספר טוב. זה נורא כיף, קצת להיות עם עצמי ^^ בצהריים החבר הגיע. היה פה איזה שעה וחצי.
עכשיו אני לומדת למבחן באנגלית... מחר יש לי 3 שעות אנגלית X_X איך לעזאזל שורדים דבר כזה? ועוד כשאני נמצאת בכאסח עם המורה ואנחנו לא מדברות..? פיף, לפחות אני בבי"ס מ10 עד 1 D:

Drenthe

New member
תרגישי טוב ../images/Emo9.gif

אל דאגה, מחר כמו עכשיו זה כבר יהיה מאחוריך
.

אחלה יום

היה פנאן בבצפר, המורה שלי להיסטוריה הביא לי ספר ללמוד ממנו למבחן. תותח. היו מכות, מלא דם, היסטריה.
מחמש-שש אימנתי - מתה על זה. שש עד עכשיו אימון, ואז יומולדת למישהי שהתאמנה איתנו פעם

eliav16

New member
יום מוזר ../images/Emo13.gif

שכחתי להתעורר ללימודים אבל איכשהו קמתי בזמן לעבודה, זה היה יום פשוט מוזר, היה ממש כיף לעבוד היום, רק שהבוס אמר לי להגיע פעם הבאה מגולח.. כל פעם אני שוכח
חוצמזה שעוד פעם מכת הרוסים היכתה בי... שוב פעם הייתי בהזמנה כמה דקות טובות רק כדי להבין שהם רוצים 2 צ'יפס, ניסיתי להגיד להם את המחיר אבל הם, הם לא למדו אנגלית כמו שצריך

LOLI152

New member
לבוא מגולח? מה זה צבא?

פעם הבאה הוא משאיר אותך שבת?

נמש164

New member
שיפול ל20 וזהו!

ד"א, אם הוא מוריד אותך ליותר מ21 אתה יכול לומר לו שיעשה איתך גם!

eliav16

New member
כן!! נבלהההה

והוא עוד אמר שאם פעם הבאה אני לא מגיע מגולח אז אני לא אעבוד או שאני אצטרך לקנות קצף גילוח וסכינים ולהתגלח בשרותים

למעלה