אחד הימים ההזויים
שעה ראשונה אזרחות שעה שנייה מבחן בלשון. המורה הייתה חולה אז המחנכת שלי (שהיא מורה לפיסול) החליפה אותה ושמרה עלינו. באיזשהו שלב, חשבנו שמצאנו טעות בטופס וביקשנו מורה ללשון והמורה לא הסכימה בטענה ש"מאיפה אני אביא מורה ללשון עכשיו?!" כאילו זה בעיה לקרוא לאחת שנייה /-: . בכל מקרה זה בערך השלב שבו הדיונים בכתה בנושא המבחן הפכו לצעקות ולמורה שלי לא היה אכפת (לא שהיה אכפת לה עד אז מהלחישות שהיא שמה לב אליהן). תנאי בגרות זה לא. שעה שלישית ספורט התבטלה (סיפור מוזר, בהזדמנות אחרת) שעה רביעית היס'- משמים 5-6 אנגלית עם מורה שאני מאוד אוהב קראנו טקסט על ייצור תרופות והיה די מעניין. קיבלתי 95 במבחן כשביני לבין 100 מפרידה טעות מטומטמת (ידעתי את התשובה לשאלה האמריקאית אבל חשבתי שזה אל יכול להיות כ"כ פשוט אז שיניתי למרות שהייתי בטוח שזה לא נכון) 7-8 זה אחד הדברים ההזויים שהיו. בבתי ספר שבהם מורידם ציונים על העדרויות לא מאושרות בטח ניסו לארגן כמה פעמים "הברזה כיתתית" כלומר מצב בו כל הכתה מבריזה כדי למנוע את ההורדה. הפעם נמאס לנו מהמורה לספרות שפשוט לא מגיעה באופן סיסטמטי בשעה שביעית ואז נשארים רק לתנ"ך (ואצלנו אין אפשרות לחזור הבייתה באמצע, כולם תלויים בהסעות של בי"ס שיוצאות בסוף שעה 6 או 8) אז כאקט של מחאה (וכי נמאס לנו מהיום) פשוט כ-ל הכתה (כלומר 32 תלמידים) הבריזו מ7-8 (טוב, נו... 4 תלמידים לא) וזה היה אחד הדברים היותר הוזיים ומצחיקים.