התפקדות

morrrrrrrrrr

New member
../images/Emo183.gifהתפקדות ../images/Emo183.gif

נוו אז מינו אותי ל אץ שירשורי התפקדות אז כדי שנדע מי פה ומי לא שם: גיל: ת.לידה: השיר הכי הכי של גלעד: אייקון החורף החביב עלייך :

../images/Emo13.gif

שם: אורעד גיל: עוד מעט 15 ת.לידה: 24/12/89 השיר הכי הכי של גלעד: 'פחדים'
אייקון החורף החביב עלייך :

../images/Emo7.gif

שם:מורי גיל:23 ת.לידה:8/3/81 השיר הכי הכי של גלעד: סופי אייקון החורף החביב עלייך : |פטריה| תחזירו לי אותה כבר!!!

pishkashit

New member
חחח אה זה הרשמי?

שם:לירון גיל:17 וחצי ת.לידה: 30.4.87 השיר הכי הכי של גלעד: הבזק אייקון החורף החביב עליך :

../images/Emo13.gif

שם: אורעד חחח סתם... שם: אריאלה גיל: 17 ת.לידה: 18.4.1987 השיר הכי הכי של גלעד: 'פחדים'
אייקון החורף החביב עלייך:
אוף אורעד, למה את מעתיקה ממני

מתפקדת ../images/Emo13.gif

שם: שיר
ת. לידה: 22.5.88
השיר הכי הכי של גלעד: "אחותי"
. איזה אייקון משעשע. לילה טוב לכולם

הבזק

New member
מתפקד פעם מיליון

שם: (חם ויפת?) גיא גיל: (ססובר?) 30 ת. לידה: (6.2.74) י"ד שבט תשל"ד השיר הכי של גלעד: מי אני ומה שמי... הבזק... אייקון חורף: |שפעת| או

morrrrrrrrrr

New member
בלופ

שם:מור גיל:23 ת.לידה:3/8/81 השיר הכי הכי של גלעד: כותב לך סיפור אייקון החורף החביב עלייך :

איף

New member
3495849

שם:יסמין גיל:21 ת.לידה: 4.7.83 השיר הכי הכי של גלעד:כרגע,הבזק. אייקון חורף:

גם אני,

|רותם עושה הכל כדי לאחר לשיעור ספורט| שם:רותם גיל:15 ת.לידה:17.4.89 השיר הכי הכי של גלעד:כרגע-ציפורים אייקון החורף החביב עלייך:
.(שנה שעברה היו יותר,לא?)

A N I g M A

New member
../images/Emo186.gif

שם: סיוון
ת.לידה: 26.7.87
השיר הכי הכי של גלעד: סופי

מתפקדת

שם: שיר
ת.לידה: 24.7.86
השיר הכי הכי של גלעד: נופלים לתוך טבעת
אייקון החורף החביב עלייך :

natrock86

New member
אוקיי

שם: נטלי גיל:18 ת.לידה: 6/10/86 בנוסף אוסיף תאריך גיוס: 9/1/05 השיר הכי הכי של גלעד: הבזק :) אייקון חורף: לא אוהבת חורף, אבל האייקון הזה עושה לי טוב

3נטוש

New member
אני באיחור טוטאלי...

זה רק בגלל שבשבוע האחרון אני נורא עסוקה... שם: נטע גיל: 14 וחצי.. ת.לידה: 28.7.90 השיר הכי הכי של גלעד: "מותק שלי" איקון החורף החביב: |פטריה|

N o l o g o

New member
אממ

שם: שיראל גיל: 17 ת.לידה: 8.6.87 השיר הכי הכי של גלעד: אממ כולם..אבל בזמן האחרון אחותי אייקון החורף החביב עלייך:
הוא חמוד..:)

tamar brandy

New member
עכשיו אני../images/Emo13.gif ../images/Emo163.gif

שם: תמר <תמי.. פליז
> גיל: 14.5 ת.לידה: 29.5.1990 השיר הכי הכי של גלעד: נו שאלה טיפשית.. אין שיר ספציפי אייקון החורף החביב עלייך: חורף ארור
אין שומדבר טוב בחורף! גם לא האייקונים

roeiBMX

New member
!

שם:רועי גיל: עוד קצת..16 ת.לידה:29.1.89 השיר הכי הכי של גלעד:נופלים לתוך טבעת!!! אייקון החורף החביב עלייך :javascript:InsertIcon('|%D7%A7%D7%A8|')

למעלה