הרקדות השבת

לכל הרוקדים שבת שלום

כפי שכעת ברור לכולנו לא תתקיים השבת הההרקדה במתחם הבורסה בר'ג שתהיה לכולנו שבת קסומה וגשומה ולהתראות בשבת הבאה

DADIK

New member
הרקדות

שלום רב אני מעונין לדעת איפה יש הרקדות באזור חיפה במוצש

תודה לאייל

תודה לאייל על הדיווח לפורום. חסכת לנו נסיעת שוא ו/או שיחות טלפון ושאלות מיותרות. אגב - זו שבת שניה ברציפות שמזג האויר הגשום משבית לנו את הריקודים ב'מתחם הבורסה'... חבל... אבל אין מה לעשות... אנחנו בחורף... סוף דצמבר... טבעי הדבר... אנו מקבלים בהבנה את ה'מצב'. בתקוה לימי שבת בהירים ו'מחייכי שמש', כדי שנשוב לרקוד במקום המקסים הזה 'מתחם הבורסה' בניצוחו של המאסטרו אייל עוזרי, כמו כל שבת, כל השנה. ומי שרוצה מוזמן לנסוע להרצליה. עיריית הרצליה מעמידה ברוב טובה אלטרנטיבה לרוקדי החינם בספורטק, עם אולם מעולה ומפורקט בבית ספר 'הראשונים' ברח' הרב קוק 30 בעיר - כל הכבוד. תהנו בכל מקום.... גם אם נשארתם בבית.

לאה S

New member
../images/Emo46.gifעזרא, נו באמת... שוב הגזמת...

אפשר לחשוב מדבריך (בצירוף הודעתך משבוע שעבר) שבתיה עושה קונפירציה עם הקב"ה (אלוקים) נגד הרוקדים ו"מסדרת" לעצמה שבתות גשומות כדי שההרקדה ה"חינמית" בפארק תתבטל והיא תעשה "קופה" על גבם (היבש) של הרוקדים באולם הסגור... ו-בתיה- אם באמת יש לך כזה דיבור צפוף עם הקב"ה, תגידי- יש לי כמה בקשות קטנות אליו...

נראה לי שעזרא התכוון להרקדות בר"ג

שנים אייל עוזרי הרקיד בפארק הירקון בר"ג, ולאחרונה עבר לבורסה. לא הבנתי, האם בשנים קודמות אף פעם לא ירד גשם בימי שבת ???

UHUstick

New member
כן יש...

אבל - מדוע את רוצה לרעות בשדות זרים? אממ יש סיבה שהפורום לא לרוחך? השכנים אינם נאים בעינך? המטבח צפוף? המסדרון מעופש? ברל'ה השחיין מעלה צחנה? דברי ונשנה!

../images/Emo41.gifתיתפלא....אבל,

הפורום לרוחי. השכנים נאים..למרות, שהייתי מצליפה בכמה מהם! המסדרון בכלל לא מעופש ההפייך, הוא צבעוני, ומלא ריקודים ושירים. ובקשר לברל"ה...לא מכירה אותו בכלל! אבל, למה ל"היתקע" במקום??? הריי משנה מקום, משנה מזל. לא, כך
אז, לעינייננו.... היכן שדות הזרים?

בהחלט !

ישנם עוד פורומים. רצוי לקרוא בעוד פורומים כדי להתעדכן... ויש כמובן עוד סיבות נוספות. פורום 'ברבור' - (שייך לדני גילאור) בניהולם של דני ורעות. פורום 'מרקיד' - (שייך לארגון המדריכים) מנוהל ע"י אידה קלמן. פורום 'סברס' - (שייך לרוני סימן-טוב) ואני מנהלו. וישנם פורומים נוספים הנמצאים באתרי יוצרי ריקודים, כמו 'במחולות' השייך לויקטור גבאי, ועוד.

אלמד אותך טריק פשוט

כמובן שיכולתי להכניס 'קישורית' לכל פורום... אבל זה לוקח זמן. אז ככה : כנסי למנוע החיפוש הפופולארי GOOGLE תכתבי בעברית את המילה 'סברס' והקישי 'אנטר'. התוצאה הראשונה היא: 'פורום "סברס" האתר המרכזי לריקודי-עם'. הקישי... והנה את כבר בפנים. ככה תוכלי לעשות גם לפורומים האחרים. נ.ב : לאחר מכן, תוכלי להכניס את הפורומים ל'מועדפים' שלך. בהצלחה.

למעלה