בוקר אור

../images/Emo183.gifבוקר אור../images/Emo183.gif

המייבש שלי שבק חיים (מצא לו זמן...) אז הבוקר תליתי כביסה בתקווה שעד שאחזור הביתה בצהריים היא תתייבש ומצידי שהגשם יחזור
בבקרים האחרונים אני מוצאת את עצמי נלחמת עם הבנים להעיר אותם. בגלל שאני חייבת לצאת לעבודה מוקדם, אני מתבאסת שבסופו של דבר אני מגרדת אותם החוצה מהמיטות. איזה מזל שסופ"ש מגיע

בוקר טוב !!

הנה אני שוב כאן אחרי ליל ביעותים . לא הצלחתי לישון, היה לי כל כך חם שבסופו של דבר הצלחתי להירדם רק כשהפעלתי מאוורר ענק על דרגה 3. קיצור- מי קיבינימט המציא את כל הווירוסים האלו ? בכל מקרה אני חייבת להיות כבר בריאה כי יש לי כל כך הרבה דברים לעשות... איך אתם? מיכלי, אני מקווה שתמצאי לך מייבש חביב, מה שאני יודעת שלא שווה להשקיע במשהו מתוחכם כי בתכלס כולם עושים את אותה פעולה ודווקא הזולים , יחסית, הם הטובים יותר (פעם מישהו "מבין" אמר לי את זה...) וזהו. אני חוזרת לי למיטה. רק רציתי לומר בוקר טוב...

kdr

New member
בריאות ואושר

את ווירוסים ? לא מסתדר לי. קחי כפית צ'יפולה 3 פעמים ביום וזה יעבור. יאללה, מספיק, תבריאי ולעבודה. את לא עונה למיילים בקצב של פעם. לגבי מייבש, כולה מאורר עם גוף חימום ותוף שמסתובב, לא שווה השקעה.

kdr

New member
איזה כיף

את המייבש אצלנו השבתתי לפני 8 שנים, מאז הוא משמש כמדף. קנינו מתקן יבוש ממתכת ומאוורר. תולים בלילה את הכביסה ובבוקר הכל יבש. צריכת החשמל אפסית, חודש יבוש עם המאורר זה כמו הפעלה חד פעמית של מיבש. אף אחד לא יספר לי שהבגדים לא יכולים לחכות לילה, מקסימום מייבשים בגיהוץ. הזעטוט (18) התעורר כרגע (08:50) אחרי צלצול השעון המעורר משעה 07:00, הוא לא נראה מתרגש אז גם אני לא. מקסימום יסיים תואר שני ויהיה מלצר.

זה בדיוק העניין, לדעתי הוא שבק חיים

כי הוא נעלב שאני לא משתמשת בו
אני אוהבת לתלות על החבל, סוג של ריפוי בעיסוק וגם אין סיכוי שבגדים יתכווצו להם פתאום. בחורף, אין לי אפשרות לפתוח מתכן ייבוש בבית (אני גרה בקופסת גפרורים), אבל אני עוברת עוד 3 שבועות

kdr

New member
למה מה את חושבת ?

אם לא תספרי, אני אגלה לך. אנחנו פורסים את המתקן בסלון.

למעלה