Loreleiִ

New member
../images/Emo182.gif

[נכון שכיף ללחוץ על זה? זה כזה.. נלחץ.] שירים עם המילה גשם בעברית ואנגלית. עזרו לי.

הדרדרית

New member
גשם גשם..

"גשם טיף טף טוף! גשם טיף טף טוף! נקפוץ בשלוליות ונעשה שפריצים.." אחח - הנוסטלגיה kiss the rain. אחלה שיר..

glebRa

New member
אם אפשר להכניס שירים שרק מופיעה בהם

המילה שגם אז: Green day - Wake me up when september ends.

s h e e p i t

New member
הופה הופה

היא קליקית [אל תשאלו] גשם חזק- מוניקה סקס שוב הגשם - פיקיות גשם אחרון - גשם בוא רד עליי בוא כסה אותי עכשיו אותי ואת ימיי רד לאט רד ושא אותי ליםם אל נא אל תחדל לרדת לעולם אל תחדל רד עכשיו רד עליי שא אותי ואת ימיי אל תוך הנעלם ככחגדלכיחשכחךכף

Mooa-Numi

New member
ואני חושבת

Radiohead- paranoid Android וגם ב-Ironic של אלאניס מוריסט בפזמון

Ms UnderstOod

New member
מגניב :)

אני אוהבת סיפורים שעומדים מאחורי שירים.. אני עדיין בהתלבטויות קשות לגבי "עוד ארון אחד". מישו רוצה להציע תיאוריות?

R a a B

New member
גשם גשם משמיים כל היום טיפות המים

טיף טיף טף, טיף טיף טף. מחאו כף אל כף טיף טף טיף טף. טיף טיף טף, טיף טיף טף מחאו כף אל כף

R a a B

New member
אמ

Red Hot Chili Peppers - Naked in the Rain Led Zeppelin - Fool in the Rain Eric Clapton & B.B King - Come Rain or Come Shine McCoy Tyner - After the Rain

פנטילון

New member
חיפוש זה הגיוני

Adolescents - Let It Rain Against All Authority - When The Rain Begins To Fall Agent Orange - Fire In The Rain Hi-Standard - Have You Ever Seen The Rain Rise Against - Dancing For Rain Rudimentary Peni - The Rain Rufio - Raining In September Subhumans - Rain The Specials - My Tears Come Falling Down Like Rain Sonic Youth - Rain King Sonic Youth - Rain On Tin The Pogues - A Rainy Night In Soho The Pogues - Rain Street ועוד כל שיר של Bad Brains

הדרדרית

New member
The rain song כמובן..

איך שכחתי את לד זפלין הגדולים... ומזל טוב לשמרית הכפרע על הטסט! קולולולולולו!

למעלה