סקררר

../images/Emo182.gif../images/Emo25.gifסקררר

כשמשווים את השיר שלנו מול הטלנובלות של הוט אתה...
עצבני! מי הם בכלל שישוו?!
אדיש...כל העניין עם הטלנובלות לא הכי מעניין
יודע שלא משנה מה יגידו הטלנובלת של הוט שולטות! מה את/ה חושב/ת על צוות השחקנים שנבחר..........?!
לא רע
מצויין!
מזה לא משו! השם שנבחר לסדרה.....
מזה לא קשור!!
מקורי
נחמד ולא יותר מזה

../images/Emo26.gifעונה../images/Emo36.gif

כשמשווים את השיר שלנו מול הטלנובלות של הוט אתה...
עצבני! מי הם בכלל שישוו?!
מה את/ה חושב/ת על צוות השחקנים שנבחר..........?!
מצויין!
השם שנבחר לסדרה.....
מקורי

עונה,אני מתה על הסקרים של אלינוששש

כשמשווים את השיר שלנו מול הטלנובלות של הוט אתה... יודע שלא משנה מה יגידו הטלנובלת של הוט שולטות! מה את/ה חושב/ת על צוות השחקנים שנבחר..........?! לא רע השם שנבחר לסדרה..... מזה לא קשור!!

עונה../images/Emo107.gif

כשמשווים את השיר שלנו מול הטלנובלות של הוט אתה... עצבני! מי הם בכלל שישוו?!
אדיש...כל העניין עם הטלנובלות לא הכי מעניין יודע שלא משנה מה יגידו הטלנובלות של הוט שולטות!
מה את/ה חושב/ת על צוות השחקנים שנבחר?! לא רע
מצויין! מזה לא משו!
השם שנבחר לסדרה..... מזה לא קשור!! מקורי
נחמד ולא יותר מזה

עונה

כשמשווים את השיר שלנו מול הטלנובלות של הוט אתה... עצבני! מי הם בכלל שישוו?! אדיש...כל העניין עם הטלנובלות לא הכי מעניין יודע שלא משנה מה יגידו הטלנובלת של הוט שולטות!
מה את/ה חושב/ת על צוות השחקנים שנבחר..........?! לא רע מצויין!
מזה לא משו! השם שנבחר לסדרה..... מזה לא קשור!! מקורי
הוא באמת מקורי אבל זה לא אומר שאני אוהב אותו נחמד ולא יותר מזה

m o r s h

New member
התשובות שלי ../images/Emo8.gif

כשמשווים אני שמח
חח מצטער על המקוריות בתשובה אבל לדעתי זה טוב שיש תחרות כי אז יש יותר בחירה וכל הטלנובלות משתפרות פי 10 בגלל התחרות.. הצות שחקנים שנבחר מצויין!
והשם נחמד לא יודע.. זאת דעתי לפחות

עונהההההה

כשמשווים את השיר שלנו מול הטלנובלות של הוט אתה... עצבנית!מי הם בכלל שישוו?!חוצפה ונסויה!!!!!! מה את/ה חושב/ת על צוות השחקנים שנבחר..........?! מצויין!רק חסרה שם אפרת כהן
השם שנבחר לסדרה..... מקורי וגם התרגלתי לזה כבררררררררר

עונהההההה../images/Emo99.gif

כשמשווים את השיר שלנו מול הטלנובלות של הוט אתה... יודע שלא משנה מה יגידו הטלנובלת של הוט שולטות! מה את/ה חושב/ת על צוות השחקנים שנבחר..........?! לא רע השם שנבחר לסדרה..... נחמד ולא יותר מזה

עונה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה

1.יודעת שלא משנה מה יגידו הטלנובלות של הוט שולטות 2.צוות השחקנים מ-צ-ו-י-י-ן 3.נחמד לא יותר מזה

עונה ../images/Emo3.gif

כשמשווים את השיר שלנו מול הטלנובלות של הוט אני...
יודעת שלא משנה מה יגידו הטלנובלת של הוט שולטות
מה את חושבת על צוות השחקנים שנבחר..........
לא רע
השם שנבחר לסדרה.....
מקורי +
משפחת ביט שליטההההההההה

לווווווווווווו

כשמשווים את השיר שלנו מול הטלנובלות של הוט אתה... יודע שלא משנה מה יגידו הטלנובלת של הוט שולטות! מה את/ה חושב/ת על צוות השחקנים שנבחר..........?! מזה לא משו! השם שנבחר לסדרה..... נחמד ולא יותר מזה

na7

New member
אני אענה

אז אני עונה הראשון: יודעת שלא משנה מה יגידו הטלנובלת של הוט שולטות 2. מצויין. 3. מקורי. ושיהיה בהצלחה סוף סוף לא לראות חדשות אלה טלנובלה .

mary17

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo9.gif../images/Emo41.gifעונה../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif../images/Emo9.gif

כשמשווים את השיר שלנו מול הטלנובלות של הוט אתה...?
יודע שלא משנה מה יגידו הטלנובלת של הוט שולטות! מה את/ה חושב/ת על צוות השחקנים שנבחר..........?!
לא רע השם שנבחר לסדרה.....?
מקורי-צריכים להתרגל

mary17

New member
חחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif

למעלה