SAKMASH

../images/Emo182.gif../images/Emo198.gif SAKMASH

משהו טוב/חיובי שקרה השבוע: משהו שלילי שקרה השבוע: האדם שעשה לי את השבוע: קניית השבוע: הדבר הכי טעים שאכלת השבוע? (מי הכין?): המחמאה הכי גדולה שקיבלת השבוע: ציטוט השבוע: ספר השבוע: סרט השבוע: שיר השבוע: יציאת השבוע: תוכניות לסופ"ש: תוכניות לשבוע הבא: ולסיכום, איך עבר השבוע? תמונה:

tamaguchi girl

New member
מסכמשת (והפעם במקום הנכון ../images/Emo122.gif../images/Emo6.gif)

משהו טוב/חיובי שקרה השבוע: המתכונת במדעי המחשב מאחורי D: משהו שלילי שקרה השבוע: הייתי חולה רוב פסח, והחופש נגמר
האדם שעשה לי את השבוע: אמא קניית השבוע: הממ קניתי רק מיקודית במתמטיקה אבל זה לא נחשב Oם הדבר הכי טעים שאכלת השבוע? (מי הכין?): ספגטי ברוטב עגבניות וטונה
אני ואחותי הכנו ^^ המחמאה הכי גדולה שקיבלת השבוע: ציטוט השבוע: ספר השבוע: סרט השבוע: מארלי ואני (היחיד שראיתי
) שיר השבוע: Kessler- Love is War יציאת השבוע: תוכניות לסופ"ש: לישון, לסיים עם ש.ב במת', ללמוד למבחן בספרות תוכניות לשבוע הבא: לא להיות חולה שוב X_X ולסיכום, איך עבר השבוע? היה חביב תמונה:

lilo45

New member
סיכומון../images/Emo66.gif

משהו טוב/חיובי שקרה השבוע: היה חופש
משהו שלילי שקרה השבוע: נגמר החופש
האדם שעשה לי את השבוע: החבר הכי טוב שלי
קניית השבוע: ארנק מנחלת בינימין הדבר הכי טעים שאכלת השבוע? (מי הכין?): סופלהה אני הכנתי
המחמאה הכי גדולה שקיבלת השבוע: יפה לך ככה
ציטוט השבוע: "אל תטפס על עץ בננות אם אין בכלל עץ"
ספר השבוע:--- סרט השבוע: נער החידות ממומביי
שיר השבוע: Lily Allen - Not Fair יציאת השבוע: לאיקאההה תוכניות לסופ"ש: לנסות לחזור לשגרה להכין את עצמי נפשית לבצפר
תוכניות לשבוע הבא: אין עדיין ולסיכום, איך עבר השבוע? היה סבבה לגמרי
תמונה: ---

Insanity Is Me

New member
תפוזונה../images/Emo3.gif

משהו טוב/חיובי שקרה השבוע: אילתתת!
משהו שלילי שקרה השבוע: לא היה האדם שעשה לי את השבוע: האנשים שהיו איתי באילת, החבר, אמא
קניית השבוע: צמיד לרגל, שרשרת, חולצה ושורטס הדבר הכי טעים שאכלת השבוע? (מי הכין?): כל השבוע טחנתי צ'יקן פילה בברגרקינג חח המחמאה הכי גדולה שקיבלת השבוע: "את מדהימה" ^^ ציטוט השבוע: "מלמל ומלמל מן", עזבו
ספר השבוע: - סרט השבוע: אמריקן גנגסטר. סרט מעולה שיר השבוע: הרבה, כל הפלייליסט שלי באייפוד יציאת השבוע: למסיבות באילת, הרבה ים, הייתי אצל החבר כל הלילה ביום שבת.. [: תוכניות לסופ"ש: לישון וללמוד למבחן באנגלית תוכניות לשבוע הבא: מבחן באנגלית, שיעורים פרטיים, מבחן במתמטיקה, בגרות במגמה שלי... שבוע עמוס. ולסיכום, איך עבר השבוע? מצוין תמונה: כל כך הזדקקתי לנסיעה הזאת. השתחררתי מהכל, התנתקתי מהשגרה ולא הרגשתי אפילו לרגע בדאון. העצמאות שהרגשתי היא משהו אדיר, כשאפשר לעשות כל מה שעולה על דעתי בלי להתייעץ עם אף אחד. לחזור באיזה שעה שרוצים, לצאת לאן שרוצים, אפילו לישון איפה שרוצים. אני ממש ממליצה למי שיש אפשרות לסוע לאילת או לאיזשהי חופשה רק עם חברים.

Shlomit586

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif../images/Emo15.gifסיכומיישן

משהו טוב/חיובי שקרה השבוע: פגשתי את החבר אחרי שלא ראיתי אותו כל פסח!
משהו שלילי שקרה השבוע: ההורים לא אוהבים את החבר והיה מקרה לא נעים בכלל
האדם שעשה לי את השבוע: החבר! חח קניית השבוע: נעליים
הדבר הכי טעים שאכלת השבוע? (מי הכין?): קנידלעך של אמא
המחמאה הכי גדולה שקיבלת השבוע: שאני אישה טובה
ציטוט השבוע: אין ספר השבוע:אין סרט השבוע: רודף העפיפונים, ראיתי אתמול
שיר השבוע: גשם כבד עומד ליפול(הגרסא של בוב דילן
) יציאת השבוע: המ, הבית של החבר?XD תוכניות לסופ"ש: אני לקראת סופו ובנתיים לא עשיתי כלום תוכניות לשבוע הבא: ללמוד! לחגוג חודשיים מחר עם החבר
ולסיכום, איך עבר השבוע? חרא + תמונה: תגובה מהירה

לא רוצה שייגמר הסופ"ש../images/Emo7.gif

משהו טוב/חיובי שקרה השבוע: חופש
משהו שלילי שקרה השבוע: נגמר החופש
האדם שעשה לי את השבוע: החברים וכמה אנשים שלא היו ממש קרובים אליי אבל היה איתם ממש כיף קניית השבוע: מתנה לחברה?
הדבר הכי טעים שאכלת השבוע? (מי הכין?): מצהבריי
אחותי ואמא שלי הכינו, כל אחת ביום אחר המחמאה הכי גדולה שקיבלת השבוע: - ציטוט השבוע: - ספר השבוע: - סרט השבוע: האוס
שיר השבוע: - יציאת השבוע: יומולדת לחברה טובה. בגלל שהיא גרה בחור די רחוק ומוקף בישובים (כפרים
) לא סימפטיים, חלק מאיתנו נשארנו לישון והיה ממש כיף תוכניות לסופ"ש: הוא תכף נגמר
תוכניות לשבוע הבא: ללמוד
ולסיכום, איך עבר השבוע? מעולה, אבל קצר מדי
תמונה: -

Rioter

New member
השבוע פשוט *טס*.

משהו טוב/חיובי שקרה השבוע: נסעתי עם שני ידידים טובים לצב"ח ברמת גן והיה ממש (ממש!!!) טוב, צימרים כאלה עם כ-ל המשפחה המורחבת שהיה אדיר (מלאמלא שיחות עם בני דודים וזה
), הרבה זמן איכות עם החבר (הפתעתי אותו לשנה שלנו, ובלי קשר אבא שלו התקשר להזמין אותי לארוחת ערב יזה היה נחמד, וכשחזרתי מהצימרים חיכו לי על המיטה פרחים, שוקולדים ודובי מתוק... ממנו כמובן). ועוד דברים כל מיני דברים קטנים שעושים טוב על הלב.
משהו שלילי שקרה השבוע: בשורות רעות, והלחץ שמתחיל עכשיו לא מוסיף..
האדם שעשה לי את השבוע: הברנש היקר שלי, סבתא ואחי (איך שהוא התבגר... וואו).
קניית השבוע: עוגת גבינה משובחת שחוסלה תוך יום וחצי.
הדבר הכי טעים שאכלת השבוע? (מי הכין?): הנ"ל.
המחמאה הכי גדולה שקיבלת השבוע: מדוד שלי. אה ומסבתא שהפתיעה בענק.
ציטוט השבוע: "נו, מצאת מה לאכול?" (דודה רחוקה אחת שהסתלבטה עלי בצימרים שאני לא אוכלת...)
ספר השבוע: לא יצא לי לקרוא השבוע (אבל שבוע שעבר קראתי שני ספרים.
)
סרט השבוע: ראיתי את "שוב בן 17" והוא די אינפנטילי.
שיר השבוע: אקונה מטאטא. (ככה כותבים את זה?) חחחח.. היה להיט.
יציאת השבוע: מה שהיה הכי כיף, זה בצאת החג לנסוע עם הברנש לחפש לחמניות טריות. לא מצאנו (היה מפוצץ). הסתפקנו בפיצה ולא הפסקנו לצחוק.
תוכניות לסופ"ש: הוא ישן אצלי צהריים (5 שעות נחשב צהריים?) אתמול, בערב נסענו לאכול אצל דודה שלי, והיום מתמטיקה. מתמטיקה. ושוב מתמטיקה.
תוכניות לשבוע הבא: מתכונת במתמטיקה, יום השואה והטקסים הכרוכים בו, אורטודנט, לנוח אחרי המתכונת, ידיד ש(אולי) יבוא מרחוק, ולקנות כרטיס לרוק"צ.
ולסיכום, איך עבר השבוע? מהר, מאוד מאוד.
תמונה: יש כמה מהצימרים, אבל הן לא אצלי.

Rioter

New member
טוב, יש ציטוט חדש. ../images/Emo3.gif

או מחמאה או אנאערף. וזה פשוט אחד הדברים היותר מקסימים שאמרו לי. "את כמעט מושלמת, כי אין דבר כזה מושלם... אבל את חברה לכל החיים, כזאת שהייתי רוצה להתחתן איתה."

יש לי דיי המון על מה לפתח

דיון בנושא, אבל ממש אין לי זמן כרגע (אעאע,ואני כ"כ רוצה! >:) אז, תזכירי לי מחר
(בבקשה
)

Rioter

New member
אני אזכיר לך,

אבל אם את הולכת לכיוון של "אנחנו צעירים, אומרים דברים שלא מתכוונים אליהם" וכו' - אז אני אגיד לך, וואלה, את צודקת, בד"כ זה ככה. אבל הוא הבחור הכי ריאלי שהכרתי, מאוד מאוד מאוד לא טיפוס מילולי שמביע רגשות ככה, ולשמוע דבר כזה ממנו (אף פעם לא דיברנו על זה ממש, אלא בצחוק והוא מאוד נרתע) - וואלה, ריגש אותי.

אה,כן../images/Emo9.gif.

לא באתי להגיד את מה שחשבת.אני לא חושבת שהמילים שלנו חסרות משמעות בגלל היותינו נוער.ממש לא.
רציתי רק לפתח דיון באמת,על הנושא,אם אני רואה שזה עולה לעיתים אצל עוד זוגות...:) אמרת שזה ריגש אותך,באמת היית רוצה
יותר מזה,את חושבת שאנחנו מוכנים להחליט
זה יכול להיות נושא מעניין לדיון,אבל חשוב לי להבהיר- שיר,חס וחלילה,ממש לא זלזלתי במה שהוא אמר,או באמיתות הדברים!
מה דעתך
(ודעת כל מי שקורה ורוצה להגיב)

Rioter

New member
זה ריגש אותי כי זה בא ממנו.

אני יודעת שבתפיסה שלו הוא לא רוצה לדבר על הדברים האלה, כי אנחנו באמת צעירים וכו' ויש זמן.... ואנחנו באמת צעירים וכל זה, אבל אני לא חושבת שגם אנשים בני 20 או 30 שמחליטים להתחתן יודעים מה יקרה בעתיד, והוכחה לכך היא כמות המתגרשים המטורפת. אז הקטע של "מוכנות להחלטה" - אין לי אליו אהבה עיוורת. ממש לא. יש לו המון פגמים ופאקים כמו שלי יש, ואנחנו עובדים עליהם ביחד ולומדים לקבל אותם, לתקן אותם או לאהוב אותם. ודווקא כי אין לי אהבה עיוורת - אז כן, מבחינתי להיות איתו לנצח. רק שממרום 16 שנותיי אין לי הגדרה ממשית "לנצח". כי כרגע טוב לנו. בהמשך? אם לא יהיה טוב, נחתוך. כמו שעושים אין-ספור זוגות חברים אחרים, וגם כאלו שנשואים ומפרקים את החבילה...

../images/Emo26.gif

שוב,שיר,אני לא באתי לתקוף,או לצאת כנגד,או משהו כזה.ממש ממש לא. אני לא באה לשפוט אותך על מה שתאמרי,אלא לפתח דיון כי גם אני תוהה לפעמים בנושא,כי הנושא עולה לפעמים,וגם,כמובן,"לא במכוון" כזה... אני אומרת את זה כי הייתה לי התחושה,ממה שהגבת,כאילו "הצקתי" בשאלה,וזו ממש אבל ממש לא הייתה הכוונה. (
?) אני אישית,באמת יותר בקטע של,מצד אחד,כן,חתונה נשמעת דבר מקסים ...ומצד שני,אני לא מצליחה לדמיין את עצמי בחופה,זה נשמע לי כל-כך רחוק,זה נשמע לי כ"כ מוזר להיות בטוחים בזה עכשיו.ואני אומרת את זה כי אני מכירה כאלו שמצהירים שהם בטוחים.ואולי הם באמת. והאמת,שהוא מעלה את הנושא לאוויר הרבה יותר ממני,כל פעם בכ"דרך אגב" כזו,ואני פשוט מגניבה חיוך ושותקת.כי אני לא רוצה לפגוע בו,כי אני אישית אוהבת אותו המון,בטירוף,ואני יודעת שגם הוא אותי.וטוב לנו יחד,ממש.ואני לא רואה שום סיבה שלא,אם הייתי צריכה כרגע להחליט... אבל זה בדיוק הקטע,שכרגע אני לא צריכה להחליט.שאותי דברים כאלה מלחיצים,כי זה נראה לי כהחלטות הרות גורל,כי מבחינתי, הן באמת כאלה.ואני לא רוצה להיות מאלו שנאלצים להתגרש,אני רוצה לעשות החלטה נכונה מראש. תגיבי בכיף

Rioter

New member
ברור לי שלא באת לתקוף - זה בסדר ../images/Emo6.gif

גם אלו שמתגרשים רצו לעשות החלטה מראש ולא התחתנו כדי להתגרש. so? ו.. האמת היא שאני כן מדמיינת אותי בחופה. זה נשמע ממש מטומטם, אבל אצלנו במשפחה כולם מאוד מאוד קרובים (הבני דודים וכו') והגדולים כבר נשואים.... ולאט לאט יגיע "התור שלי". ברור לי שעוד הרבה מים יזרמו בנהר, ואני זורמת גם. לא יודעת מה יהיה. כרגע טוב. וזה הכי חשוב, לא?

מסכימה../images/Emo45.gif.

לגמרי "לחיות את הרגע" ,אבל אני אישית לא מסוגלת שלא לשקוע בתהיות לעיתים...
כן,הכי חשוב, ללא ספק.

ארוך

משהו טוב/חיובי שקרה השבוע: חודשיים עם החבר משהו שלילי שקרה השבוע: לא מרגישה טוב האדם שעשה לי את השבוע: החבר קניית השבוע: בגדים הדבר הכי טעים שאכלת השבוע? (מי הכין?): שקשוקה, החבר המחמאה הכי גדולה שקיבלת השבוע: ציטוט השבוע: ספר השבוע: סרט השבוע: שיר השבוע: אין עליך - עלמה זהר יציאת השבוע: תוכניות לסופ"ש: תוכניות לשבוע הבא: מגן במתמ', ראיון של המשלחת לארה"ב, לא משהו מיוחד באופק ולסיכום, איך עבר השבוע? אחלה תמונה:

למעלה