שירשור הכרות

Xsposed

New member
אני!!!!!!!!!!!!!!!!!11111

אני מתה על הסידרה הזאת מהאז שהיה את הפרסומת על הסידרה זה יישר תפס אותי לראות אותה! שם: טל גיל: 16 ו9 חודשים (באפריל יוםהולדת יאא) איזור מגורים (לא חובה): תל אביב! דמות אהובה בורוניקה מארס: ורוניקה , היא מביאה את המשפטים הכי קרועים בסדרה ווויבל וסתם השיגעון הפרטי שלי- אלאדין או סימבה (
)?
אני ילך עם אלדין כי רואים שהוא היה בחדר כושר לאחרונה חחחחחחח *העגיל החדש שלי בלשון*

אם כבר את...

מצלמת את עצמך אז למה שלא תצלמי את כל הפרצוף? ד"א, מזל"ט אפילו שאני לא בעד עגילי לשון...

תתש

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifשלי

שם: תומר גיל: 17 דמות אהובה בורוניקה מארס: בגלל שהרבה כתבו וריקניקה אז אבא שלה בעיקר בגלל אנריקו קולונטני הענק שמשק אותו. אלדין או סימבה: שניהם

Zombit4Ever

New member
../images/Emo104.gifפרטים על עצמי

פעם ראשונה שאני בפורום אבל תמיד טוב להכיר עוד אנשים שפ: אלירן גיל : 18 ו10 חודשים איזור מגורים : פתח תקווה דמות אהובה : שאני אגמור לראות את 12 הפרקים שצרבו לי על דיוידי אני אגיד לכם (בנתיים ראיתי רק קטע קטן מהפרק הראשון ונדלקתי) שיגעון פרטי : בנתיים אין על הסדרה הכי טובה בעולם 24 ! אבל יכול להיות שורוניקה מארס מתקרבת לאיכות של 24, מתקרבת לא עוקפת !

adi4011

New member
אני:)

שם:עדי גיל:15 וחצי איזור מגורים (לא חובה):מרכז דמות אהובה בורוניקה מארס: אמממ אין עוד אחת כזאת וסתם השיגעון הפרטי שלי- אלאדין או סימבה ()? אלאדין

אמ ../images/Emo110.gif

שם: מתן (אני בת.) גיל: 17 בקרוב איזור מגורים (לא חובה): ירושלים דמות אהובה בורוניקה מארס: ורוניקה ו-ויביל
אני גם די מחבבת את לוגן
וסתם השיגעון הפרטי שלי- אלאדין או סימבה ()? סימבה

SpinZ

New member
אני ../images/Emo9.gif

שם: ספין
איזור מגורים: חיפה דמות אהובה: ורוניקה מארס

geniusblonde

New member
אני...

היי מה קורה, קןראים לי שירה ואני בת 16 וחצי מת"א אני קרועה על הסדרה הזאת בטרוף ומתוך נסיון של אחת שראתה כבר את כל הפרקים ששודרו שאמריקה (12 מי שלא ידע)הדמות האהובה זה קרוב בין ורוניקה ולודן, אבל ורוניקה עדיין לוקחת
אלדין או סימבה? נראה לי שסימבה... אה, ודמות שנואה השריף... נ.ב- סחתיין על הפורום הוא נפתח יחסית ממש מהר

../images/Emo124.gif אני ..

שם: תומר גיל: 16 וחצי איזור מגורים: רמלה והיער הגדולה,רמלה סיטי,רמלה פיתוח וכו' דמות אהובה:ורוניקה-הדרך התמודדות שלה בהכל מדהימה! סימבה אופקרוס. ותמונה שלי כי בא לי...חח

ליאוריש

New member
שלי

ליאור 20 ת"א ורוניקה (גם קשה לבסס דמות אחרי שני פרקים בלבד...בינתיים ורוניקה.) אלאדין...בטוח.

M5RLZ

New member
אני!

שם: נעמי
איזור מגורים (לא חובה):פתח תקווה!
דמות אהובה בורוניקה מארס: הפתעה
ורוניקה
אלאדין או סימבה? אלאדין!!!!!!1 ויש שהוסיפו.....
דמות שנואה: בנתיים- השריף
אייסי-222301525

sisty

New member
בה בה בה היכרות../images/Emo70.gif../images/Emo152.gif

שם: אביטל (סיסטי) גיל: 15 (עוד כמה חודשים טובים) איזור מגורים (לא חובה): ממ...שדרותתת...חחחח...אזור הקאסמיםם...חחח... דמות אהובה בורוניקה מארס: עדיין אין
וסתם השיגעון הפרטי שלי- אלאדין או סימבה ()? ברור שסינדרלה

למעלה