שירשור הכרות

Miss Kitty

New member
../images/Emo182.gifשירשור הכרות

יש פה מספיק אנשים בשביל היכרות קטנה, לא?
שם: גיל: איזור מגורים (לא חובה): דמות אהובה בורוניקה מארס: וסתם השיגעון הפרטי שלי- אלאדין או סימבה (
)?

Miss Kitty

New member
אני../images/Emo9.gif

שם: שני גיל: 17 איזור מגורים (לא חובה): הרצליה דמות אהובה בורוניקה מארס: ורוניקה וסתם השיגעון הפרטי שלי- אלאדין או סימבה? סימבה

DARTHME

New member
__

שם: עודד גיל: 14 איזור מגורים (לא חובה): קירית אונו דמות אהובה בורוניקה מארס: ראיתי רק שתי פרקים, אבל אני דיי מחבב את ורוניקה וויביל אלאדין או סימבה? איזו שאלה, בטח שסימבה

Charmed Gal

New member
עונה. ../images/Emo13.gif../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

שם: גל. גיל: 17. איזור מגורים: חיפה. דמות אהובה בסידרה: קצת קשה להחליט אחרי שני פרקים, אבל עד עכשיו, ורוניקה. ונראה לי שככה זה ישאר.
סימבה. כל כך.

אני...

אלמוג! עוד מעט 17 ת"א וולס! ואת ורוניקה היפהפייה ואת שיר הפתיחה הנהדר שנשמע יותר טוב בקיצור מאשר השיר האמיתי המלא. אלאדין!!!!!!! רובין וויליאמס ענק וסימבה עצוב מדי (אני אשכרה בכיתי {כשהייתי קטן, כמובן})

IDOffryn

New member
../images/Emo45.gifבאמת שיר פתיחה טוב

אהבתי את השיר עוד ששמעתי אותו באו.סי. ככה שהיה מפתיע לראות אותו פתאם כשיר פתיחה של התכנית. והשיר המלא הרבה יותר טוב הקצר.

מדהימה69

New member
../images/Emo99.gif

שם:לאה.
דמות אהובה בורוניקה מארס:ורוניקה![כן,אני יודעת שזה לא מקורי
].
אלאדין או סימבה?סימבה....

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo186.gifתשובות שלי../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif

שם:
שרון
ת"א דמות אהובה בורוניקה מארס:
מממ נראה לי ורוניקה
וסתם השיגעון הפרטי שלי- אלאדין או סימבה ()?
אלאדין

IkMfNiY

New member
אני P:

שם: יעל גיל: 17 [עוד מעט] איזור מגורים (לא חובה): חיפה [מוזר, גם המנהל של הפורום מחיפה!] דמות אהובה בורוניקה מארס: אין לי עדיין P: וסתם השיגעון הפרטי שלי- אלאדין או סימבה ()? סימבה =+= יעל

Charmed Gal

New member
ממש הלם!../images/Emo2.gif../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

אני מכיר אותך במקרה?

עונה ../images/Emo13.gif

שם: אומה גיל: 18 דמות אהובה בורוניקה מארס: ורוניקה סתם השיגעון הפרטי שלי- אלאדין או סימבה? כדמות: סימבה. מבחינת איזה סרט יותר טוב - אלאדין מנצח את מלך האריות. לא שזה משנה - כי בכל מקרה בת הים הקטנה והיפה והחיה מאכילים את שניהם באבק

צלוזן

New member
מצטרף...

שם: עידו גיל: עוד מעט 16 איזור מגורים: הכנרת דמות אהובה: לא מכיר ת'סידרה מספיק טוב. חחח שיגעון מוזר: סימבה

andrew161

New member
אני!!

בן 16 וחצי רחובות דמות אהובה:ורוניקה כמובן וויביל אמממ אולי סימבה...

בתחני

New member
תשובות...

הייי לכולם אני חדשה... אז ככה, קוראים לי בתחן, בת 16, מקרית אתא, דמות אהובה-תחרות קשה, עוד לא החלטתי... סימבה לשלטון!!! מוסיפה אחד משלי:דמות שנואה...

Miss Kitty

New member
מממ דמות שנואה?

בנתיים זאת תחרות בין לוגן לשריף ששכחתי איך קוראים לו

למעלה