שאלון

Robin Sparkles

New member
../images/Emo182.gifשאלון../images/Emo3.gif../images/Emo182.gif

שעת ההתחלה: שם: תאריך לידה: מזל: מין: גובה: צבע עיניים: מידת נעליים: מיקום: איפה נולדת: נכשלת במקצוע: ביצפר: מאוהב: חבר/חברה: אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד: מה את לובשת עכשיו: תעשי סקס לפני החתונה: התאהבת פעם במורה?: מעשנת? שותה?: מפלרטט: צבע אהוב: חיות אהובות: מי החברים הכי טובים שלך?: הכית מישהו?: עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: מישהו נתן לך סטירה?: באינטרנט הרבה?: ביישן?: מתקלח?: שונא ביצפר?: יש לך חיים?: עד כמה אתה בוטח באנשים?: שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: תעשה צניחה חופשית?: אוהב לרקוד?: היית בחו"ל?: סילקו אותך מביצפר?: השעו אותך?: היית רוצה לגור במקום אחר?: אתה מפונק?: שתייה מועדפת?: שותה מים?: באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: שתית רדבול? יש לך פלאפון?: אתה מודל לחיקוי?: מה אתה לובש הכי הרבה?: פירסינגים?: קעקועים?: אוהב להצטלם?: אתה שזופה?: מתעצבן בקלות?: התחלת שמועה על מישהו?: יש לך קו טלפון משלך?: יש לך בריכה פרטית?: אחים ואחיות?: תחתונים?: מסתדר עם אמאבא?: מסתדר עם האחים?: איך אתה מוציא כעס?: ברחת פעם מהבית? חולמ בהקיץ?: מה היית רוצה?: מה הפרחים המועדפים עליך?: איך נראית האקס/ית שלך?: אתה חצוף?: קיץ או חורף?: אתה נהנה להתלכך?: איך הפופיק שלך?: מה מספר המזל שלך?: איך השיער שלך נראה עכשיו?: תוכל להיות צמחוני?: איך את נראית?: תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: היו לך הפרעות אכילה?: כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: מה הצלצול שלך? איזה משחקים יש לך בפלאפון? בוכה הרבה?: אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: רומנטי? מתי הפעם האחרונה שהקאת?: במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: מחשוף?: החבר הכי טוב שלך בתול?: מה הצבע תחתונים שלך?: איזה מראה יש לחדר שלך?: איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: איך אתה מרגיש עכשיו?: מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: עם מה אתה ישן?: האם הפיצו עלייך שמועה?: במה אתה נוהג?: אתה ילדה של אבא או אמא?: מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: מה עשית היום? עוד קצת עלי: איפה לא היית ואתה רוצה להיות? יש לך משפחה בחו"ל? איפה? אתה מאמין בגורל?: קור או חום? לישון או לקום? חוף או הרים? קרמבו או שוקו? מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? את מי היית לוקח לאי בודד? אם היית חייה איזה חייה היית? איזה שפות אתה מדבר? בן-אדם של לילה או יום? רגיש לדיגדוגים? מה היום הכי גרוע בחיים שלך? מה היום הכי טוב בחיים שלך? מה הדבר הכי חשוב לך? על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? ממה אתה הכי פוחד? המקום האהוב לחופשה? טעם גלידה אהוב? ממתק אהוב? מכונית? חג? תוכנית אהובה בטלויזיה? מילה אהובה? דיסק אהוב? הייתה לך שיחה רצינית? חיבקת מישהו? גרמת למישהו לצחוק? הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? התגעגעת למישהו? האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : מישהי/ו בגדה בך? נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? היית מאוהב? ראית את מגדל אייפל? עישנת מריחואנה? שיחקת מונופול? נישקת מישהי? עשית אמבטיית קצף? ניסית דיאטה? הייתה לך תאונת דרכים? רכבת על פיל? נישארת ער כל הלילה? פחדת מהחושך? זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? שיקרת? השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? פגשת סלבריטי? עברת על החוק וניתפסת? נרדמת בשיעור? מה השעה:

Robin Sparkles

New member
היום קיבלתי 20 במבחן בסוציולוגיה../images/Emo6.gif

כמעט כולם נכשלו (או לא עשו) ותמיד יש את אלה שבאים משומקום ואומרים "וואי קיבלתי 94"
שעת ההתחלה: 22:04 שם: כרמית תאריך לידה: 7.6.91 מזל: תאומים מין:
גובה: 1.66 צבע עיניים: חום מידת נעליים: 40-41 מיקום: עכשיו בחדר שלי איפה נולדת: כפר סבא נכשלת במקצוע: בתעודה פעם אחת. בסוף כיתה ט' במתמטיקה קיבלתי 53 ביצפר: י"ב
מאוהב: חבר/חברה: אין אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד: מה את לובשת עכשיו: טרנינג היינס וסווצ'רט (חדש
) מבלו בירד תעשי סקס לפני החתונה: יכול להיות.. התאהבת פעם במורה?: איכ לא מעשנת? לא שותה?: לא. אבל באירועים כן רק לא יותר מידי מפלרטט: לא צבע אהוב: לבן,ירוק,כחול חיות אהובות: כלבים,סוסים,פינגווינים מי החברים הכי טובים שלך?: הכית מישהו?: לא עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: לא יודעת מישהו נתן לך סטירה?: לא באינטרנט הרבה?: טו מאצ' ביישן?: קצת מתקלח?: כן שונא ביצפר?: עכשיו כזה עומד להיגמר עוד 5 חודשים...אולי טיפה יש לך חיים?: כן עד כמה אתה בוטח באנשים?: לא כ"כ שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: לא יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כן תעשה צניחה חופשית?: כן! זה חלוםםם אוהב לרקוד?: לא היית בחו"ל?: כן סילקו אותך מביצפר?: לא השעו אותך?: לא היית רוצה לגור במקום אחר?: כן אתה מפונק?: לא כ"כ שתייה מועדפת?: מיץ אוכמניות שותה מים?: כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: אקווהפרש שתית רדבול?כן
יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי?: אולי קצת מה אתה לובש הכי הרבה?: פירסינגים?: אין קעקועים?: אין. אבל אני רוצה אחד קטן של כוכב יפה שראיתי אוהב להצטלם?: לא!! אתה שזופה?: כן.. מתעצבן בקלות?: כן התחלת שמועה על מישהו?: לא יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: לא אחים ואחיות?: אח ואחות תחתונים?: יש
מסתדר עם אמאבא?: כן מסתדר עם האחים?: כן איך אתה מוציא כעס?: שומעת מוזיקה והולכת לישון ברחת פעם מהבית? לא חולמ בהקיץ?: לא מה היית רוצה?: מה הפרחים המועדפים עליך?: איך נראית האקס/ית שלך?: סבבה אתה חצוף?: לא קיץ או חורף?: חורף אתה נהנה להתלכך?: לא! לא מסוגלת לסבול את זה איך הפופיק שלך?:
מה מספר המזל שלך?: איך השיער שלך נראה עכשיו?: רטוב תוכל להיות צמחוני?: כן. כבר הצלחתי להיות שבועיים וחצי איך את נראית?: בסדר תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: לא תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: תלוי כמה היו לך הפרעות אכילה?: לא נראה לי.. כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: מה הצלצול שלך?Hevia - Busindre Reel תורידו בהמוניכם!! איזה משחקים יש לך בפלאפון?טאקי,קולאפס,סוליטר ואלה שהגיעו עם הפלפאון. אה וגם bejeweled בוכה הרבה?: לא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: "הלו" "טוב" "בסדר" "יאללה ביי". ככה בערך הולכת כל שיחה עם הורים שלי
רומנטי? מתי הפעם האחרונה שהקאת?: כיתה ה'! לפני 7 שנים.. במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ברונטית אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: מחשוף?: לא מוגזם החבר הכי טוב שלך בתול?: מה הצבע תחתונים שלך?: שחור איזה מראה יש לחדר שלך?: ספרים על השולחן,קצת בגדים ותיק על המיטה, שקית של בלו בירד ומיטה של הכלב שלי על הריצפה. לא כ"כ מסודר.. איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: אין איך אתה מרגיש עכשיו?: בסדר מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: עם מה אתה ישן?: על הכלב שלי על הרגליים שלי. האם הפיצו עלייך שמועה?: לא במה אתה נוהג?: בינתיים באוטו של המורה נהיגה
ואז במאזדה 3 חדשה
אתה ילדה של אבא או אמא?: מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: ביסודי בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: לא מה עשית היום? כלום עוד קצת עלי: איפה לא היית ואתה רוצה להיות?סקוטלנד ואירלנד. אבל אולי אני אהיה שם בחופש הגדול
כבר שיכנעתי את הורים שלי חלקית וזה מעולה יש לך משפחה בחו"ל?כן איפה?מיאמי (עד לא מזמן LA),ניו יורק,וכאלה שלא ממש מכירים באנגליה וסקוטלנד (חח אמרתי לאמא שתזמין אלינו את הסקוטים
) אתה מאמין בגורל?: לא קור או חום? קור לישון או לקום? לישון חוף או הרים? חוף קרמבו או שוקו? קרמבו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מצחצחת שיניים מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? מורידה את הכלב שלי מהמיטה כדי שאחרי שעתיים יקפוץ שוב את מי היית לוקח לאי בודד? מסוק וטייס כדי לחזור אם היית חייה איזה חייה היית? סוס איזה שפות אתה מדבר? אנגלית בן-אדם של לילה או יום? רגיש לדיגדוגים? קצת מה היום הכי גרוע בחיים שלך? מה היום הכי טוב בחיים שלך? 23.10.08, 7-10.2.08 זה מה שאני זוכרת מה הדבר הכי חשוב לך? על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון?
ממה אתה הכי פוחד? ציפורים המקום האהוב לחופשה? חו"ל טעם גלידה אהוב? וניל עוגיות,נוטלה ממתק אהוב? לינדט,guylian,קינדר מכונית? גולף,האמר,גג נפתח
חג? חנוכה תוכנית אהובה בטלויזיה? הרבה מילה אהובה? דיסק אהוב? כל הדיסקים של הקורס ולורד אוף דה דאנס הייתה לך שיחה רצינית? אתמול בלילה חיבקת מישהו? היום גרמת למישהו לצחוק? היום הרגשת טיפש? היום דיברת עם מישהו שאתה אוהב? אני אגיד שאתמול בלילה
התגעגעת למישהו? היום.ועכשיו. האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : לא מישהי/ו בגדה בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את מגדל אייפל? כן עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי? כן עשית אמבטיית קצף? כן ניסית דיאטה? לא הייתה לך תאונת דרכים? לא רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? כן פחדת מהחושך? כן זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? לא פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק וניתפסת? לא נרדמת בשיעור? כן מה השעה:22:24

supercoconut

New member
עונה!../images/Emo6.gif

שעת ההתחלה: 21:48 שם:סאשה תאריך לידה:18/04 מזל:טלה מין:נ גובה:מטר חמישים ושבע צבע עיניים:ירוק מידת נעליים:37 מיקום:חור איפה נולדת:סיביר נכשלת במקצוע:ערבית ולשון ביצפר:רמות חפר מאוהב: באדם מה את לובשת עכשיו:פיג'מה תעשי סקס לפני החתונה:ברור התאהבת פעם במורה?:לא מעשנת?לא שותה?:לא מפלרטט: צבע אהוב:סגול חיות אהובות: עומדי צומת ורוקדי עמוד XD מי החברים הכי טובים שלך?:כמה ילדים מהכיתה שלי [: הכית מישהו?אכן עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?:לא מדברת...בשביל זה יש מסנג'ר... מישהו נתן לך סטירה?:לא באינטרנט הרבה?:קצת ביישן?:בינוני מתקלח?:כע שונא ביצפר?:מאוד יש לך חיים?:כן עד כמה אתה בוטח באנשים?:בינוני שיקרת לחברים הכי טובים שלך?:כן יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?:לא תעשה צניחה חופשית?:כן אוהב לרקוד?:כן היית בחו"ל?:כן סילקו אותך מביצפר?:לא השעו אותך?:לא היית רוצה לגור במקום אחר?:כן אתה מפונק?:בינוני שתייה מועדפת?:קולה שותה מים?:כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: אמממ...אקוואפרש או גולגייט XD שתית רדבול?לא יש לך פלאפון?:כן אתה מודל לחיקוי?: לא מומלץ. מה אתה לובש הכי הרבה?:את הסווצ'רט הכחול הנעים שלי XD פירסינגים?:לא קעקועים?:לא אוהב להצטלם?:לא אתה שזופה?:לא מתעצבן בקלות?:כן התחלת שמועה על מישהו?:לא יש לך קו טלפון משלך?:לא יש לך בריכה פרטית?:לא אחים ואחיות?:כן תחתונים?:כרגע וורודים עם פרחים XD מסתדר עם אמאבא?:לא ממש מסתדר עם האחים?:פחות או יותר איך אתה מוציא כעס?:מוזיקה הכי חזק באוזניים.... ברחת פעם מהבית?לא חולמ בהקיץ?:הרבה מה היית רוצה?:מחר משלי שעובד... מה הפרחים המועדפים עליך?: משהו לבן. אתה חצוף?:לא קיץ או חורף?:קיץ אתה נהנה להתלכך?:לא איכפת לי יותר מידי איך הפופיק שלך?:אמ....עגול? מה מספר המזל שלך?:אינו איך השיער שלך נראה עכשיו?:חצי חלק וחצי מטולטל ואיךשהו יש שם גוונים של אדום חום ולבן XD תוכל להיות צמחוני?:כן איך את נראית?:בואו תראו בעצמכם *גבותגבות* תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?:לא יותר מכמה חודשים.[בגיל] תצאי עם מישהו מבוגר יותר?:גם לא יותר מידי היו לך הפרעות אכילה?:לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?:שניים בטלפון,מיידי בפלא. מה הצלצול שלך?TDG - Time Of Dying איזה משחקים יש לך בפלאפון?ואיי...אמ...ישלי מיי דוג,סימס השרדות,סימסיטי,ביתחולים הוליווד,משהו על שירותי חירום ועוד כמה דברים.... בוכה הרבה?:לא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?:אוזן. באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?:היי ביי רומנטי?קצת מתי הפעם האחרונה שהקאת?:כיתה ה' - הייתי חולה. במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: תלוי במזג אוויר XD אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא מחשוף?: קטן. החבר הכי טוב שלך בתול?:כן מה הצבע תחתונים שלך?:וורוד כרגע XD איזה מראה יש לחדר שלך?:מבולגן איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?:עגילים שעולים 150 ויש סיכוי טוב מאווד שאני הולכת לאבד אותם עוד מעט... איך אתה מרגיש עכשיו?:פסדר מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: כמעט הייתי לפני שבועיים אבל ההורים שלי סירבו לי. עם מה אתה ישן?:עם...כריות! האם הפיצו עלייך שמועה?:לא שאני יודעת.... במה אתה נוהג?:ברגליים.[היו לי אופניים אבל הערבים גנבו אותם XD ] אתה ילדה של אבא או אמא?:אמא מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: כיתה ו' כשמישו החטיף לי חזק בראש. בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?:חח כע מה עשית היום? ישיבת צוות של שעתיים. עוד קצת עלי: איפה לא היית ואתה רוצה להיות?ב....אנגליה~ יש לך משפחה בחו"ל?כן איפה?רוסיה,ארהב אתה מאמין בגורל?:קצת קור או חום?קור לישון או לקום?לישון חוף או הרים?חוף קרמבו או שוקו?שוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?חוזרת לישון מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם?רואה טלוויזיה את מי היית לוקח לאי בודד?את אדם 3>> אם היית חייה איזה חייה היית?חתולה איזה שפות אתה מדבר?אנגלית עברית חצי רוסית ולומדת ערבית.... בן-אדם של לילה או יום?בןאדם של שינה. רגיש לדיגדוגים?לא ממש. מה היום הכי גרוע בחיים שלך?יום רביעי. מה היום הכי טוב בחיים שלך?יום שישי. על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון?על תהוכנית שראיתי ממה אתה הכי פוחד?צינורות [: המקום האהוב לחופשה?הכינרת טעם גלידה אהוב?תות-שוקו ממתק אהוב? סוכריה חמוצה חג? החופש הגדול תוכנית אהובה בטלויזיה? הירוז! מילה אהובה? חע דיסק אהוב? ALL KILLER NO FILLER הייתה לך שיחה רצינית?פעם חיבקת מישהו?כן גרמת למישהו לצחוק?כן הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב?כן התגעגעת למישהו?כן האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? :לא מישהי/ו בגדה בך?לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך?כן היית מאוהב?לא ראית את מגדל אייפל?לא עישנת מריחואנה?לא שיחקת מונופול?כן נישקת מישהי?לא עשית אמבטיית קצף?כן ניסית דיאטה?לא הייתה לך תאונת דרכים?כמעט רכבת על פיל?לא נישארת ער כל הלילה?כן,כשהייתי חולה פחדת מהחושך?לא זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת?לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית?לא שיקרת?כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?לא פגשת סלבריטי?כן עברת על החוק וניתפסת?לא נרדמת בשיעור?כן מה השעה:22:02

עוגיה12

New member
פשיו! ארוך... ../images/Emo178.gif

שעת ההתחלה: 20:25 שם: נטע תאריך לידה: 26.7.1994 מזל: אריה מין:
גובה: אין לי מושג. צבע עיניים: דבש מידת נעליים: 38-9 מיקום: צפון הארץ איפה נולדת: אשקלון נכשלת במקצוע: אמ... נראלי היסטוריה ביצפר:
מאוהב: כן...
חבר/חברה: לא
אם כן, שם:
כמה זמן אתם ביחד:
מה את לובשת עכשיו: מכנסיים שחורים, סוודר פוקס וגרבי קרסול כתומות
תעשי סקס לפני החתונה: כן... יש מצב.. התאהבת פעם במורה?: לא מעשנת? לא שותה?: לא מפלרטט: לפעמים צבע אהוב: אדום וסגול חיות אהובות: חתול, סוס וכלבים חמודים מי החברים הכי טובים שלך?:
הכית מישהו?: כן עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: אפחד (כולם בערך באותה מידה) מישהו נתן לך סטירה?: כן באינטרנט הרבה?: כן ביישן?: לא מתקלח?: כן שונא ביצפר?: כן!!!!!! יש לך חיים?: כן עד כמה אתה בוטח באנשים?: תלוי מי שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: כן יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כן תעשה צניחה חופשית?: כן אוהב לרקוד?: כן היית בחו"ל?: לא
סילקו אותך מביצפר?: לא השעו אותך?: כן היית רוצה לגור במקום אחר?: כן אתה מפונק?: כן שתייה מועדפת?: המיץ אלוורה הטעים הזה עם הקוביות ג'ל
שותה מים?: כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: קולגייט שתית רדבול? לא יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי?: תלוי למי..
מה אתה לובש הכי הרבה?: סוודר פוקס
פירסינגים?: עגילים קעקועים?: לא אוהב להצטלם?: אני בעיקרון פוטוגנית ואוהבת להצטלם, אבל בגלל שאני קצת שמנמונת אני לא כל כך אוהבת... אתה שזופה?: טיפה מתעצבן בקלות?: לפעמים התחלת שמועה על מישהו?: כן יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: לא אחים ואחיות?: כן תחתונים?: כן מסתדר עם אמאבא?: בד"כ מסתדר עם האחים?: בד"כ איך אתה מוציא כעס?: לא ברור..
ברחת פעם מהבית? כן חולמ בהקיץ?: כן מה היית רוצה?: להיות שחקנית אמריקאית מצליחה בת 20, לגור ב-LA ולהיות רזה
מה הפרחים המועדפים עליך?: צבעונים ושושנים איך נראית האקס/ית שלך?:
אתה חצוף?: כן קיץ או חורף?: קיץ אתה נהנה להתלכך?: לפעמים איך הפופיק שלך?: בפנים מה מספר המזל שלך?: אין איך השיער שלך נראה עכשיו?: קוקיות מבולגנות
תוכל להיות צמחוני?: לא נראלי איך את נראית?: שמנמונת... תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: אם הוא יהיה חמוד ואני אוהב אותו.. תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: בארור היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: כמה שפחות מה הצלצול שלך? I'll Be There For You (חברים) איזה משחקים יש לך בפלאפון? מלחמת כדורי שלג ועוד משו מפגר בוכה הרבה?: משתדלת שלא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: הזרת ברגל
באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: "יאללה, ביי!"
רומנטי? כן מתי הפעם האחרונה שהקאת?: בסוכות כשהייתי חולה במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ברונטית ללא ספק. אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא. מחשוף?: כן החבר הכי טוב שלך בתול?: כן מה הצבע תחתונים שלך?: אהמ... איזה מראה יש לחדר שלך?: גדולה, סגולה על הקיר איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: עגיל וצמידים איך אתה מרגיש עכשיו?: בסדר מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: לוזוכרת עם מה אתה ישן?: אמפי, שמיכה, דובי, פיל וחיפושית האם הפיצו עלייך שמועה?: נראלי שכן, לצערי...
במה אתה נוהג?: 14.5 אתה ילדה של אבא או אמא?: אמא מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: יום ראשון, אבל בקטנה כזה.. בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: בלבוש מינימלי, אבל בלי חשיפות
מה עשית היום? לוזוכרת עוד קצת עלי:
איפה לא היית ואתה רוצה להיות? חו"ל יש לך משפחה בחו"ל? כן איפה? ארה"ב.. אתה מאמין בגורל?: כן קור או חום? קור לישון או לקום? לישון עד שקמים חוף או הרים? חוףףף
קרמבו או שוקו? שוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? פוקחת עיניים מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? עוצמת עיניים
את מי היית לוקח לאי בודד? אהוב ליבי. אם היית חייה איזה חייה היית? חתול או כלב.. אולי סוס
איזה שפות אתה מדבר? עברית ואנגלית בן-אדם של לילה או יום? ציפור לילה רגיש לדיגדוגים? רק במותניים מה היום הכי גרוע בחיים שלך? לוזוכרת מה היום הכי טוב בחיים שלך? שום זיכרון מה הדבר הכי חשוב לך? קריירה ומשפחה על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? כל פעם משו אחר ממה אתה הכי פוחד? מהגרוק.
המקום האהוב לחופשה? חו"ל טעם גלידה אהוב? הכל!!! ממתק אהוב? גומי, קינדר בוואנו ומרשמלו מכונית? אין חג? חנוכה וסוכות תוכנית אהובה בטלויזיה? גיבוריםםםם!!
מילה אהובה? קטעים דיסק אהוב? אין הייתה לך שיחה רצינית? כן חיבקת מישהו? כן גרמת למישהו לצחוק? כן הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן התגעגעת למישהו? כן האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : לא מישהי/ו בגדה בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? לא היית מאוהב? כן ראית את מגדל אייפל? כן עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי? כן עשית אמבטיית קצף? כן ניסית דיאטה? כן הייתה לך תאונת דרכים? כן רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? כן פחדת מהחושך? כן זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? כן יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? יש מצב.. פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק וניתפסת? לא נרדמת בשיעור? כן מה השעה: 20:48 וואו!!!!!!!! זה היה ארוך!!!!!!!

Billy Shirs

New member
נמנמ

שעת ההתחלה: 17:24 שם: שיר תאריך לידה: 11 לאוקטובר מזל: מאזניים מין: נקבה גובה: 1.69 צבע עיניים: חום מידת נעליים: 41 מיקום: צפון איפה נולדת: רמב"ם
נכשלת במקצוע: :S ביצפר: :S מאוהב: כבר לא חבר/חברה: לא אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד: מה את לובשת עכשיו: ג'ינס שחור וסווטשירט אפור התאהבת פעם במורה?: לא מעשנת? לא מפלרטט: בלי כוונה צבע אהוב: כחול חיות אהובות: כלבים מי החברים הכי טובים שלך?: מה זה משנה השמות? הכית מישהו?: לא אבל רציתי עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: אימא חח מישהו נתן לך סטירה?: לא באינטרנט הרבה?: כן ביישן?: כן מתקלח?: כן שונא ביצפר?: לא כל כך יש לך חיים?: אני אוהבת לחשוב שכן עד כמה אתה בוטח באנשים?: מאוד שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: לא ממש יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כן תעשה צניחה חופשית?: כן אוהב לרקוד?: לא היית בחו"ל?: כן סילקו אותך מביצפר?: לא השעו אותך?: לא היית רוצה לגור במקום אחר?: כן אתה מפונק?: לא שתייה מועדפת?: פפסי מקס שותה מים?: כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: מה שבא ליד שתית רדבול? לא יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי?: כן מה אתה לובש הכי הרבה?: ג'ינס פירסינגים?: לא קעקועים?: לא אוהב להצטלם?: לא אתה שזופה?: לא מתעצבן בקלות?: כן התחלת שמועה על מישהו?: לא יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: לא אחים ואחיות?: 2 תחתונים?: כן מסתדר עם אמאבא?: בדר"כ מסתדר עם האחים?: כן איך אתה מוציא כעס?: לא מוציאה ברחת פעם מהבית? לא חולמ בהקיץ?: כן מה היית רוצה?: הרבה מה הפרחים המועדפים עליך?: קאלה וחבצלת איך נראית האקס/ית שלך?: שווה אתה חצוף?: לא קיץ או חורף?: קיץ אתה נהנה להתלכך?: כן איך הפופיק שלך?: רגיל מה מספר המזל שלך?: איך השיער שלך נראה עכשיו?: ג'יפתי תוכל להיות צמחוני?: הייתי צמחונית שנה איך את נראית?: סביר תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: לא תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כם היו לך הפרעות אכילה? לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: 2 מה הצלצול שלך? השיר נושא של דריה איזה משחקים יש לך בפלאפון? סודוקו וסנייק בוכה הרבה?: לא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: השיער באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: "סבבה בייוש" רומנטי? לא מתי הפעם האחרונה שהקאת?: שנה שעברה במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ברונטית אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא מחשוף?: כן החבר הכי טוב שלך בתול?: כן מה הצבע תחתונים שלך?: לבן איזה מראה יש לחדר שלך?: בלגן אטומי איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: אין איך אתה מרגיש עכשיו?: רגיל מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: שלשום עם מה אתה ישן?: מכנסיים וגופיה האם הפיצו עלייך שמועה?: לא שידוע לי במה אתה נוהג?: בכלום אתה ילדה של אבא או אמא?: אימא מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: לפני שנתיים בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: כן מה עשית היום? כלום עוד קצת עלי: איפה לא היית ואתה רוצה להיות? יפן יש לך משפחה בחו"ל? כן איפה? ארה"ב אתה מאמין בגורל?: לא קור או חום? חום לישון או לקום? לישון חוף או הרים? חוף קרמבו או שוקו? קרמבו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? קמה מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? טלוויזיה את מי היית לוקח לאי בודד? חברה איזה שפות אתה מדבר? עברית ואנגלית בן-אדם של לילה או יום? לילה רגיש לדיגדוגים? כן מה הדבר הכי חשוב לך? האנשים על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? על היום ממה אתה הכי פוחד? מוות, כאב וכו' המקום האהוב לחופשה? ארה"ב טעם גלידה אהוב? כל דבר של בן אנד ג'ריז ממתק אהוב? קליק מכונית? מרצדס חג? חנוכה תוכנית אהובה בטלויזיה? יותר מדי מילה אהובה? תודוש דיסק אהוב? Buzzin' About של התפוחים הייתה לך שיחה רצינית? לפני יותר מדי זמן חיבקת מישהו? אתמול גרמת למישהו לצחוק? אתמול הרגשת טיפש? אתמול דיברת עם מישהו שאתה אוהב? היום התגעגעת למישהו? שלשום האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : לא מישהי/ו בגדה בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את מגדל אייפל? כן עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי? כן עשית אמבטיית קצף? לא ניסית דיאטה? כן הייתה לך תאונת דרכים? לא רכבת על פיל? כן נישארת ער כל הלילה? כן פחדת מהחושך? לא זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? כן יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? לא פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק וניתפסת? לא נרדמת בשיעור? לא מה השעה:17:34

Sandro

New member
משעמם לי ובטח אף אחד לא יקרא את זה..

אבל נו מילא.. שעת ההתחלה: 19:33 שם: תום תאריך לידה: 7/10/88 מזל: מאזניים מין: זכר גובה: 1.62 בעע צבע עיניים: חום מידת נעליים: 41 מיקום: - איפה נולדת: איזור הצפון נכשלת במקצוע: אולי פעם אחת בבגרות במתמטיקה, אבל בסוף שיפרתי והיה לי ציון מעולה. ביצפר: הייתי באורט. מאוהב: בחתולה שלי, וחוץ מזה משתדל שלא להיות :( (זה בד"כ מסתיים באכזבה) חבר/חברה: הייתה אקסית לפני חצי שנה בערך כמה זמן אתם ביחד: היינו ביחד 4 שנים (מגיל 16) מה את לובשת עכשיו: בגדים מעפנים. תעשי סקס לפני החתונה: כבר עשיתי התאהבת פעם במורה?: אולי במורה לספרות? מעשן: חס וחלילה שותה?: בחברה מפלרטט: מלך הפלירטוטים (ואת זה לא אני אמרתי) צבע אהוב: כחול ושחור חיות אהובות: חתולים וכלבים חכמים מי החברים הכי טובים שלך?: כאילו שאתם מכירים? הכית מישהו?: בבית ספר אולי עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: הכי הרבה דיברתי עם האקסית בתקופה מסוימת, עכשיו אולי עם אחד החברים. מישהו נתן לך סטירה?: לא שזכור לי.. באינטרנט הרבה?: המון ביישן?: קצת, שהיחסים מתחילים להתקדם. מתקלח?: כמה שיותר. שונא ביצפר?: דווקא אוהב ללמוד יש לך חיים?: מזה השאלות הטיפשיות האלה.. עד כמה אתה בוטח באנשים?: לא בוטח באף אחד חוץ מעצמי, משתדל לבטוח באנשים הקרובים. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: כן.. שקרים שנועדו כדי לא לפגוע, עד כמה שזכור לי. יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: אוו וואה.. יש לי סודות מטורפים. תעשה צניחה חופשית?: ב"ה. אוהב לרקוד?: אוהב, לא יודע. היית בחו"ל?: כמה מקומות באירופה, היה כיף. סילקו אותך מביצפר?: לא. השעו אותך?: לא. היית רוצה לגור במקום אחר?: כן אתה מפונק?: קצת, אני אוהב פינוקים, אבל אני אוהב יותר לפנק. שתייה מועדפת?: בירה שחורה, ספרייט, מיץ מנגו שותה מים?: כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: שאלה דבילית.. שתית רדבול? אפשר לחשוב מזה.. יש לך פלאפון?: אני לא חושב שיש בן אדם בארץ שאין לא.. אתה מודל לחיקוי?: אולי בכמה תחומים, אבל בעיקרון לא. מה אתה לובש הכי הרבה?: מדים.. פירסינגים?: חס וחלילה. קעקועים?: יכול להיות, אולי פעם. (חשבתי על נחש קוברה, או דרקון) אוהב להצטלם?: עם כוסיות אתה שזופה?: אני לא שזופה.. (זה נשאל בלשון זכר או נקבה?) מתעצבן בקלות?: לא, אני סבלני מאוד התחלת שמועה על מישהו?: יכול להיות. יש לך קו טלפון משלך?: נופ יש לך בריכה פרטית?: ממש לא.. אחים ואחיות?: אח גדול אחד תחתונים?: בוקסר מסתדר עם אמאבא?: יאפ מסתדר עם האחים?: יאפ איך אתה מוציא כעס?: יש משחק בפייסבוק לבעוט לאנשים בתחת.. שק איגרוף, ספורט. ברחת פעם מהבית? יכול להיות שאני אצטרך לברוח לחיים האמיתיים.. אוטוטו משתחרר חולמ בהקיץ?: לפעמים מה היית רוצה?: שלווה, הגשמה עצמית, בחורה יפה וחכמה לצידי (משפחה) בריאות והמון המון כסף. (כסף עדיפות אחרונה) מה הפרחים המועדפים עליך?: חרצית הפיקוס ופיקוס בנימינה איך נראית האקס/ית שלך?: מעדיף שלא לדבר על זה אתה חצוף?: אני נותן כבוד למי שצריך לתת כבוד, לנשים אני נוטה להתחצף, אבל בד"כ הן אוהבות את זה. קיץ או חורף?: חורף וכירבולים אתה נהנה להתלכך?: תלוי באיזה מובן. איך הפופיק שלך?: סבבה, איך שלך? מה מספר המזל שלך?: 3,7,8,4 איך השיער שלך נראה עכשיו?: לא נראה הרבה. תוכל להיות צמחוני?: בחיים בחיים בחיים לא איך את נראית?: סבבה, למה זה בלשון נקבה לעזאזל? תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: בהחלט תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: אולי סטוץ, תלוי כמה מבוגרת יותר. היו לך הפרעות אכילה?: לשמחתי יש לי חילוף חומרים מהיר כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: 2-3 מה הצלצול שלך? תן תגדן תגדנדנדן תן תגדן תגדנדנדן תן תגדן תגדנדנדה תן תגדן תגדנדנדתגדנדנדה משהו כזה חחחח איזה משחקים יש לך בפלאפון? אוי אבוי.. משהו עם סירות וספורט.. לגמריי מטופש בוכה הרבה?: יש תקופות עצובות, לא קרה לי מזמן.. אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: פנדציט (למרות שאין לי בעיות שם, הבנתי שהוא מיותר) באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: "היי מאמי, מה קורה?" רומנטי? מאוד מתי הפעם האחרונה שהקאת?: לפני שנה היה לי וירוס.. במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: קשה.. בלונדינית אם יש לה שכל אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: אהה.. אני לובשת חולצות? חח אני לובש גופיות צמודות לפעמים כי זה מבליט שרירי חזה. מחשוף?: חחחחח החבר הכי טוב שלך בתול?: ממש לא מה הצבע תחתונים שלך?: מזה השאלות הפולשניות האלה איזה מראה יש לחדר שלך?: אין לי איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: אין לי איך אתה מרגיש עכשיו?: השאלון הזה עשה לי רע מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: לפני כמה חודשים עם מה אתה ישן?: עם פוך האם הפיצו עלייך שמועה?: נראה לי.. במה אתה נוהג?: פורד פוקוס אתה ילדה של אבא או אמא?: אמא : בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: חחח גם בשביל 100 אלף שקל מה עשית היום? הרווחתי 40 שקל מאיזה שטות. עוד קצת עלי: עליי או עלייך? איפה לא היית ואתה רוצה להיות? ארה"ב יש לך משפחה בחו"ל? לא איפה? כבר אמרתי שלא אתה מאמין בגורל?: אני מאמין שלכל דבר יש סיבה קור או חום? קור לישון או לקום? לישון חוף או הרים? הרים קרמבו או שוקו? שוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מסתכל אם יש לי הודעות בפייסבוק מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? מסתכל אם יש לי הודעות בפייסבוק? אני ממש מכור לאחרונה. מודה. את מי היית לוקח לאי בודד? את בר רפאלי אם היית חייה איזה חייה היית? דינוזאור איזה שפות אתה מדבר? אנגלית, עברית ושתי מילים בפרסית. בן-אדם של לילה או יום? יום רגיש לדיגדוגים? קצת מה היום הכי גרוע בחיים שלך? היו הרבה, קשה להחליט מה היום הכי טוב בחיים שלך? השיחרור שלי מהצבא יהיה יום מגניב לדעתי והפעם הראשונה שלי עם מישהי היה לילה ממש טוב. מה הדבר הכי חשוב לך? סקס על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? להדליק מזגן? לא להדליק מזגן? ממה אתה הכי פוחד? מחטים המקום האהוב לחופשה? ארה"ב, סקוטלנד? טעם גלידה אהוב? וניל ותות ממתק אהוב? משתדל לא לאכול ממתקים, אבל בעיקרון אני חולה על ופלים מכונית? מכונית? חג? פורים, לפעמים פסח. תוכנית אהובה בטלויזיה? יותר מדי. מילה אהובה? קשה לי לחשוב על אחת ספציפית. דיסק אהוב? הדיסק הראשון של אבריל, Fallen של אוונסנס. הייתה לך שיחה רצינית? כן חיבקת מישהו? נו באמת.. גרמת למישהו לצחוק? נו באמת II הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן כן התגעגעת למישהו? התגעגעתי למשהו.. האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : בערך.. מעורפל מישהי/ו בגדה בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? יאפ היית מאוהב? יאפ ראית את מגדל אייפל? הייתי עליו עישנת מריחואנה? חס וחלילה שיחקת מונופול? אלוף נישקת מישהי? נו באמת 3 עשית אמבטיית קצף? יאפ ניסית דיאטה? יאפ הייתה לך תאונת דרכים? חס וחלילה רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? יותר מדי.. ענייני צבא.. פחדת מהחושך? לא נראה לי זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? יכול להיות שהיה מצב כזה, אבל לא הייתי מחויב לאף אחת מהן.. שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? לא שזכור לי פגשת סלבריטי? חיים הכט נחשב? עברת על החוק וניתפסת? יכול להיות.. נרדמת בשיעור? כן מה השעה: 20:02 ביזבוז זמן.. אבל שאלון נחמד סך הכל.

למעלה