סכמ"ש

../images/Emo182.gif סכמ"ש ../images/Emo182.gif

שיר/י השבוע שלכם (עברי)- שיר/י השבוע שלכם (לועזי)- בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- אדם השבוע שלכם- תמונה/פליקס/יוטיוב שראיתם לאחרונה ואהבתם (מוזמנים לצרף משהו שעשה לכם את השבוע- משהו שהרס לכם את השבוע- מאכל השבוע- משפט השבוע שלכם- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-

How I Disappear

New member
שישבת ../images/Emo3.gif

שיר/י השבוע שלכם (עברי)- בואי נתחבק- אלון אלוארצ'יק שיר/י השבוע שלכם (לועזי)- use your love- katy perry בילוי השבוע שלכם- בצפר XD סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- האח הגדול, האי אדם השבוע שלכם- תמונה/פליקס/יוטיוב שראיתם לאחרונה ואהבתם (מוזמנים לצרף משהו שעשה לכם את השבוע- אמממ 84 בפיזיקה אולי משהו שהרס לכם את השבוע- ה77 שלי בהיסטוריה שאם הוא לא מעלה לי אני מביא לו כאפה מאכל השבוע- אממ מרק ירקות כזה מזה טעים משפט השבוע שלכם- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מבחנים, עבודות, גמר האח הגדול

hadarinke

New member
../images/Emo225.gif../images/Emo139.gif../images/Emo136.gif

שיר/י השבוע שלכם (עברי)-איזה שיר של ירמי קפלן... לא ידעתי... לא ניחשתי... משהו כזה.
שיר/י השבוע שלכם (לועזי)-the phantom agony-epica
בילוי השבוע שלכם-מלא מלא קניון,טיולים בשדה...
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-האח הגדול, נפלתי קורבן
אדם השבוע שלכם-אנוכי
תמונה/פליקס/יוטיוב שראיתם לאחרונה ואהבתם (מוזמנים לצרף )
משהו שעשה לכם את השבוע-דיסק חדש, שחכתי ממנו קצת, קור! אה ואני לא כוססת ציפורניים כבר שבוע =]
משהו שהרס לכם את השבוע-אני כמו בלון הליום חצי מנופח- עולה ויורדת... [התכוונתי למצב רוח-סוטים
]
מאכל השבוע-מרק עוף עם מליון שקדי מרק
משפט השבוע שלכם-אוי גוועלד
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-מבחנים בהסטוריה ולשון,בת מצווה לאחותי:S

כי יותר מאוחר לא יהיה לי כוח...

שיר/י השבוע שלכם (עברי)- די נו. לא עונה על זה יותר. שיר/י השבוע שלכם (לועזי)-^ בילוי השבוע שלכם-בין הספרים?:) סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-לא יודעת. לא ראיתי הרבה ולא קראתי בכלל אדם השבוע שלכם- תמונה/פליקס/יוטיוב שראיתם לאחרונה ואהבתם (מוזמנים לצרף משהו שעשה לכם את השבוע-100 בחשמל
משהו שהרס לכם את השבוע-התיקון מבחן באנגלית הלך חרא, המבחן במערכות ספרתיות גם לא היה מהמם. ו... כל מיני דברים שלא נפתח פה. מאכל השבוע-כיסונים, אורז, פסטה ופיצה
משפט השבוע שלכם- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- אולי יום ראשון, כי יש טיול. אני לגמרי לא מחכה ליום שני - יום הורים

כיף :)

שיר/י השבוע שלכם (עברי)- הכוכבים דולקים על אש קטנה שיר/י השבוע שלכם (לועזי)- וויק מי אפ וון ספטמבר אנדס בילוי השבוע שלכם- אתמול מסיבהההההה וואי היה אחד השווים :) התפרעתי D: |גבות| סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- האי אדם השבוע שלכם- אמממממ תמונה/פליקס/יוטיוב שראיתם לאחרונה ואהבתם (מוזמנים לצרף משהו שעשה לכם את השבוע- חברות חברים שתיה D: משהו שהרס לכם את השבוע- לימודים וכו' מאכל השבוע- ספגטי ושניצל משפט השבוע שלכם- "זבביר כפול!" משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מסיבת הפתעה לחברה טובה :)

../images/Emo60.gif

שיר/י השבוע שלכם (עברי)- X שיר/י השבוע שלכם (לועזי)- כמה שירים מהמורדים
Wonderwall של אואזיס בילוי השבוע שלכם- בטח יהיה היום בערב בבארבי, 40 שנה לאלבוםהלבן D: סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- כרגיל, אין אדם השבוע שלכם- לא יודעת. אני יודעת מי לא אדם השבוע שלי. תמונה/פליקס/יוטיוב שראיתם לאחרונה ואהבתם (מוזמנים לצרף משהו שעשה לכם את השבוע- לא יודעת, הרבה דברים משהו שהרס לכם את השבוע- העובדה שהחיים חרא אחד גדול מאכל השבוע- שוקולד, תפו"א בתנור... משפט השבוע שלכם- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- שאמא תחזור

בגלל האנשים שמגיעים לשם כאילו?../images/Emo12.gif../images/Emo60.gif

כי אם בגלל זה אז באמת שאין טעם לאסור. האנשים שמגיעים לשם זה נטו אנשים שרוצים לראות הופעות, זה לא סתם מועדון לילה שבאים להשתכר, זה מועדון הופעות... גם אצלי יש לי הורים בעייתיים, אבל בהקשר של הבארבי באמת שאין מה להיות בעייתי.

זהו, שההורים שלי טוענים שיש להם סיבה לדאוג

בנדוד שלי הגדול (בן 21 נראלי
) מספר להם סיפורי אימה על הבארבי. ><

pRimaVeriTaVIV

New member
פחחח ../images/Emo6.gif

אפשר לחשוב שזה איזה פאב של סוחרי סמים
סה"כ מסעדה-בר שמיועדת להופעות, צריך ממש ממש להתאמץ בשביל להסתבך שם (כמו בכל מקום אחר)

PerfectSP

New member
זה לא בגלל הבארבי עצמו, ../images/Emo190.gif

זה בגלל הסביבה שהבארבי נמצא בו,ושאתה צריך לעבור דרך בלילה ובחושך כדי להגיע לשם>> בהחלט לא מחזות ואווירה נעימה שבדר"כ הורים לא מסכימים לילדים שלהם להסתובב שם בלילה בגלל זה^^ כבר הייתי צריכה להסתובב במקומות כאלה בת"א בלילה וזה בהחלט לא נחמדXD

למעלה