סיכום השבוע

ady18

Well-known member
../images/Emo182.gifסיכום השבוע

שיר השבוע שלכם [של אריק]-
שיר השבוע שלכם [לא של אריק]-
בילוי השבוע שלכם-
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-
תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש]
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-
מאכל השבוע:
משפט השבוע שלכם:
האם פגשתם את את אריק השבוע? אם כן-איך היה?

ady18

Well-known member
מסכמת

שיר השבוע שלכם [של אריק]-הגשמה עצמית שיר השבוע שלכם [לא של אריק]-אולטרה סגולה,התור לאהבה השיר של טיטניק בילוי השבוע שלכם- לפגוש חברים סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-אמא יקרה לי תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -ציפורי לילה עם קרן פלס תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-הופעה מאכל השבוע: פסטה משפט השבוע שלכם: "משעמם רוצה שיקרה משהו מענין" האם פגשתם את את אריק השבוע? אם כן-איך היה?לא

I מ י ר ב I

New member
סופ"ש הגיע...

שיר השבוע שלכם [של אריק]-שער 6 שיר השבוע שלכם [לא של אריק]-סרט הודי בילוי השבוע שלכם-היומולדת של עידן יניב והופעה בת 4 שירים של קרן פלס סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-קוראים לזה אהבה תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -גלגל"צ משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-מוזיקה טובה משהו שהרס לכם את השבוע-אין דבר כזה תודה לאל משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-זכיתי בזוג כרטיסים למחזמר אווניו קיו בתיאטרון בית ליסין מאכל השבוע-מקדונלד'ס משפט השבוע שלכם-בריאות ואושר! האם פגשתם את את אריק השבוע? אם כן-איך היה? את אריק לא,אבל פגשתי ודיברתי עם אבנר(זה גם נחשב),ביומולדת של עידן יניב,היתה הופעה קצרה ואבנר כנר מחליף בלהקה של עידן.גם במוזיקה כזו אבנר הפציץ.אהבתי את שילוב הכינור במוזיקה מזרחית.

Retama

New member
כבר סוף שבוע?!

שיר השבוע שלכם [של אריק]- תשמח שיר השבוע שלכם [לא של אריק]- לא שרע לי - אפרת גוש בילוי השבוע שלכם- לא היה שום בילוי מסעיר יותר מדי סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- הגמר של טופ מודל :p והאוס כמובן תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - רק דיסקים תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] אין לי.. משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- הכנתי מלא דברים לחברים שטסו לפני כמה שעות לפולין, וממש נהנתי להכין P: אבל אני לא ממליצה, כי אז זה אומר שהחברים שלכם עוזבים לשבוע וחצי ): משהו שהרס לכם את השבוע- לחץ בלימודים משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- החברים יחזרו מפולין, פרלמנט ראשון שלי בתור הצוות, וטקס לזכר יצחק רבין, בהר הרצל מאכל השבוע: משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את את אריק השבוע? אם כן-איך היה?

סיכום

שיר השבוע של אריק-מה עוד ביקשת שיר השבוע לא של אריק-אלי לוזון-שושנת פלאים(חידוש לשיר של צביקה פיק) בילוי השבוע-סרט סרט השבוע-הסרט שראיתי:צ'אק ולארי סרט חדש עם אדם סנדלר-מצחיק. משהו שאני מחכה שיקרה בשבוע הבא-קורס MCSE ניהול רשתות של מיקרוסופט במכללת רמת גן,מחר אני הולך להרשם. משפט השבוע:בין הפותרים נכונה יוגרל פותר שלא ענה נכונה(מתוך הקטע "מתמטיקה" של כוורת) מאכל השבוע:פתיתים לא פגשתי את אריק. משהו שהרס-הגשם,אני לא אוהב גשם

תודה אבל בסוף לא נרשמתי

אני בודק איזה אפשרויות יש לי ללמוד את הקורס הזה,כי במכללת רמת גן רוצים שאני אעבור מבחן קבלה באנגלית ומתמטיקה,ולפי מה שבדקתי הם בין היחידים שרוצים מתמטיקה,ואני לא רוצה לגעת בזה.

ומה שמעצבן זה שבדקתי את מערכת הלימודים

של הנושא הזה באתר מיקרוסופט,זה הסמכה שלהם-אין שום אזכור ולו הקטן ביותר למתמטיקה.לעומת זאת אנגלית היא כן שימושית כי רוב החומר הוא באנגלית. אז קבעו לי מבחן ביום חמישי,נראה מה יהיה-אני מנסה להמנע מהמפגש הממש לא משמח עם המתמטיקה.במקרה המנהל של המכללה היה מורה שלי כשלמדתי באשדוד והוא מכיר אותי,אז נראה אם אפשר איכשהו לעקוף את זה כי זאת לא דרישה רשמית של מיקרוסופט,ובדקתי את זה בעוד כמה אתרים.

I מ י ר ב I

New member
יש מצב שזו דרישה של המכללה עצמה

כדי לקבל את הממש מוכשרים. אולי גם זו מתמטיקה ברמה בינונית ולא משהו בעייתי. אני סומכת עליך בעניין. שיהיה המון בהצלחה!!

מקסימום אני לא מתקבל ברמת גן

אז אני אלמד במכללת NESS זה מכללה למחשבים,אחת הטובות שיש בארץ בתחום.וגם תנאי הקבלה אצלהם זה בסה"כ אנגלית ברמה גבוהה,שאת זה יש לי והכרת המחשב. במכללת רמת גן זה לימודים מימים ראשון עד חמישי ובנס זה רק יומיים,ראשון ורביעי מה שיותר מסתדר לי אם באמצע הקורס אני גם אתחיל לעבוד,אז זה משאיר לי 4 ימי עבודה. מס' השעות הוא כמעט זהה בשני המקומות-בסביבות ה 440 שעות. העניין היחיד שיכול לעבוד לטובת רמת גן שהקורס שם הוא מטעם לשכת התעסוקה ואני בעצם משלם רק על המבחנים והספרים. במכללות אחרות,אני משלם כמעט הכל.

כן,אהבתי כמה קטעים(ספוילר למי שלא ראה)

קודם כל בהתחלה עם הבחור השמן שנתקע בשריפה,ונפל במדרגות על צ'אק והקטעים עם הבחור הכושי הקירח שנראה כמו רוצח סדרתי אבל בסוף מסתבר שהוא גיי. בכלל כל הסרט מצוין,אדם סנדלר אחד השחקנים האהובים עליי.

LiorShap

New member
מסכם

שיר השבוע שלכם [של אריק]- יום חדש נפלא שיר השבוע שלכם [לא של אריק]- היר ד'ר דליילה בילוי השבוע שלכם- חברים סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- הירוז
תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - ממ לא שמעתי רדיו לאחרונה תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- לוידע משהו שהרס לכם את השבוע- שעוד לא התחלתי עם כל העבודות :| משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- אממ לא יודע מאכל השבוע: פיצה משפט השבוע שלכם: טרלהלהלהלללהה האם פגשתם את את אריק השבוע? אם כן-איך היה? לא היהP:

Lp Fairy

New member
שבוע שבוע..[=

שיר השבוע שלכם [של אריק]- שער 6..[= שיר השבוע שלכם [לא של אריק]- המממפ בית הבובות-בית הבובות בילוי השבוע שלכם-לחגוג יומולדת באלפנט..[= סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- המממ סטפ אפ..[= תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - גלגלצ בטח..חח תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- הסגל מדנים שלי חגג לי יומולדת במתנס בקצרין..ממש ריגשו אותי..[= משהו שהרס לכם את השבוע- הממממ שאלוני עמדות..איכסה! משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- המממ הופעה של הקספרים בקיבוץ דן..! מאכל השבוע: חחח עוגיות שוקולד צ'ייפס שאני הכנתי במו ידיי! משפט השבוע שלכם: "מישהו רוצה עוגיה?! אני הכנתי!" האם פגשתם את את אריק השבוע? אם כן-איך היה? משום מה יש לי הרגשה שכן..אבל לא..=/ מחר יומולדת..[= שבוע טוב..[=

מסכמת

שיר השבוע שלכם [של אריק]- הגשמה עצמית/אם את נופלת שיר השבוע שלכם [לא של אריק]-הפרוייקט של עידן רייכל - הביתה הלוך חזור ואנריקה החדש 1973 של בלאנט קואמי החדש בילוי השבוע שלכם- הופעה של מירי סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- חברים תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - ציפורי לילה תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- הופעה של מירי משהו שהרס לכם את השבוע- אחיין שלי בבית חולים בגלל אלרגיה משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- שהשביתה תסתיים מהר +הופעות מאכל השבוע: בשר עם גרגרי חומוס משפט השבוע שלכם: אני אוהבת אותך מקווה שאתה לא שוכח האם פגשתם את את אריק השבוע? אם כן-איך היה לא אבל קבעתי איתו דייט ל6/11
בגלל שאני נחמדה הזמנתי גם את איריס ומירב

למעלה