מחר אני אדע.....

רוית ב

New member
../images/Emo182.gifמחר אני אדע.....

ביום שישי בערב עשיתי משהו שכבר המון שנים לא עשיתי, רק כילדה קטנה עם אמא - הדלקתי נרות שבת, חמתי שתחיה אומרת שאלוהים שומע הכי טוב ככה, ובתור כופרת גדולה החלטתי הפעם לעשות מעשה.... דיברתי איתו - עם אלוהים, סיפרתי לו עליי ועליכן, התחננתי שייתן לנו שמחה ויביא אור כמו הנרות של שבת והבית שלי שתמיד נראה ככה קצת מבולגן (כי אצלי זה לא מוזיאון ישראל), פתאום נראה שמח וככה קצת אחר. אף פעם לא בכיתי ככה כמו אתמול אני מקווה שאם יש תינוק איפשהו בבטן הנפוחה והכואבת הזו שאני מסתובבת איתה, הוא לא נבהל מהשטף הזה.... כל הלילה התהפכתי במיטה פעם חלמתי שהתשובה חיובית ובכיתי - פעם חלמתי שהתשובה שלילית - ובכיתי ובסוף בכיתי כי בעלי התעצבן עלי שאני לא נותנת לו לישון, ושבסוף יברחו ממני כל הביציות אם אמשיך להשתגע, כל הגוף שלי כואב מהמתח הזה והחזה - אני אפילו לא יכולה לנשום בלי שהוא יודיע לי שהוא שם - באמת לקח לי 18 שנה לראות שיש לי חזה בכלל ועד היום הוא התנהג למופת - אולי זה סימן טוב אני מקווה שאם לא ישנתי אז אולי גם אלוהים לא ישן ושומע את תפילת המחכות מחר אני אדע.....

בולה101

New member
מחכה איתך לחיובי../images/Emo24.gif

ובנוגע לנרות שבת אני מזה כחודשיים התחלתי להדליק גם וזה באמת עושה לי טוב. ואני בטוחה שאני אמשיך גם בתור אמא. מקווה שההוא שיושב לו אי שם במרומים שומע אותנו . שיהיה לך הצלחה

למעלה