התפקדות לחודש אפריל..

../images/Emo182.gifהתפקדות לחודש אפריל..

המון זמן שלא עשינו את זה.. אז החלטתי לפתוח ..
שם:
מסנג'ר:
איסקיו:
איך היה החודש בפורום?
מתפקדת להשאר פה לכל החודש? -אוהבת
-

../images/Emo182.gifעונה לעצמי..

שם: אוראל :) גיל: 12 וחצי :) מקום מגורים:ת"א-יפו מסנג'ר: אינלי כוח לרשום .. איסקיו: בפרטי...או.. תבקש? תקבל :) איך היה החודש בפורום? אמ... היה בסדר.. :) מתפקדת להשאר פה לכל החודש? כן בע"ה בלי נדר 3> -אוהבתת המונמונמון -

עונה לאוראלוש ../images/Emo13.gif

שם:הדר בוטבול גיל: 12 וארבעה חודשים מקום מגורים:פרדס חנה מסנג'ר:[email protected] איסקיו:248383077 איך היה החודש בפורום?בסדר מתפקדת להשאר פה לכל החודש?כן!
אוראלוש ?! מקווה להכיר אותך יותר טוב נשמה

lililulu

New member
../images/Emo195.gifמתפקדת../images/Emo196.gif

שם: אמית גיל: 15 מקום מגורים: ישראלD: מסנג'ר: אין: / איסקיו: אין: / איך היה החודש בפורום? אחלה :) מתפקדת להשאר פה לכל החודש? מקווה

lililulu

New member
אהםםם נכון! את המוח שלי../images/Emo3.gif אבל...

כנראה שאני המוח של פלוריןD: לא ידעתי על זה אבל כנראה שזה ככה
בעצם אולי היא שרשרה לא נכון?
זה גם לא הגיוני, כי אני בכלל לא מתקרבת להיות מוחD= אני יותר מתקרבת להיות מוח ציפור
אהם טיפשה שכמותי

../images/Emo192.gifמתפקדת ,../images/Emo23.gif התגעגעתי../images/Emo24.gif

שם: לינוי'קק גיל: 15 וחצי מקום מגורים: אשקלונהה מסנג'ר: לא זוכרת אותו :\ איסקיו: 342898522 איך היה החודש בפורום? נממ ... כיף? אני פהה פעם פעמיים בשבועע אזז.. מתפקדת להשאר פה לכל החודש? בטחחח ! :) = אוהבתכןןןן!! =

../images/Emo192.gif גמאניי ../images/Emo99.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

אחיי כלל היוםם על המחשבב לאא נותן לי :\ טמבלל!! לאא חשובב הביתת שלנו ניהיה בית המדף
כיי שיפצנוו.. המחשבב עודד מעטט עוברר מקוםם קולולולולול ואני יתנחלל במחשב

../images/Emo214.gif../images/Emo23.gifעונה

שם: קרן גיל: 16 מקום מגורים:------- מסנג'ר: שלחו הודעה בפרטי ואתן איסקיו: איך היה החודש בפורום? סבבה מתפקדת להשאר פה לכל החודש?כן

../images/Emo216.gifשבלוללללללללללללללל

אללה יום חמישי
אני באהההה, קולולולולו. קניתי לך מתנה :p אולי לא קשורה לחיים, אבל מתנה

P:

שם: רותם גיל: 15 וקצת :] מקום מגורים: חדרה מסנג'ר: איסקיו: 207715508 איך היה החודש בפורום? נחמד. P; מתפקדת להשאר פה לכל החודש? כן

למעלה