השוק רווי? ...

צהלולים

New member
../images/Emo182.gif השוק רווי? ...

מה דעתכם? הכוונה לשוק המאמנים כמובן. מהו "מפלס התחרות"? האם אתם מצליחים להתפרנס מאימון? (משרה מלאה? משרה חלקית?) (קצת רקע אישי לשאלה: אני מסיימת בימים אלה קורס מאמנים, באחד המכונים הגדולים. כשהתחלתי ללמוד לא ממש הכרתי את הנושא, אבל ה"כותרות" דיברו אלי. תוך כדי הלימודים התחברתי לאימון, גם לרעיון שמאחוריו וגם לפרקטיקה, והתחלתי לעסוק בכך בפועל. עם זאת, אני מרגישה שהשוק לא לגמרי "מוגדר" בעיני. יש המון נישות והמון סוגי מכונים, השוק צעיר ואין פיקוח הדוק. אני תוהה כמה אנשים מצליחים באמת להתפרנס מהמקצוע? ולאיזה כיוון מתפתח השוק?) בהזדמנות זו, נעים להכיר ולהצטרף

tlingit

New member
ברוכה הבאה צהלולים ../images/Emo140.gif

יופי שאת מצטרפת אלינו לפורום
אני חושבת שאת מערבבת כמה נושאים: נושא אחד ריבוי סוגי האימון הקיימים (ובעקבותיו גם ריבוי בתי הספר המלמדים אימון אישי בארץ) השני הוא אפשרות הפרנסה מאימון אישי, נישות האימון נשונות, וכמובן "כמות" המאמנים הפועלים בשוק האימון האישי ונדמה לי שגם התייחסת לנושא הרגולציה ויצירת סטנדרטים לנושא מה מכל אלה הוא הנושא שאליו את מתייחסת-שואלת? אני מזמינה לקרא בדפי הפורום הקודמים, להכיר מעט את הכותבים ואת נושאי הדיונים, ולעיין בכללי הפורום, במאמרים
ובקישורים
באיחולים להרבה דיונים מעניינים

צהלולים

New member
כל הנושאים שהעליתי בעצם נכללים

בסוגיה, ש"השוק" לא ממש ברור לי. מבנה, שחקנים, נישות, רגולציה... קראתי בעניין רב בדפים קודמים, ראיתי שגם שאלות יחסית ברורות, קיבלו תשובות שונות ומשונות שתלויות בהשקפת העולם של המאמן (נדמה לי שזיהיתי פה יותר מאמני "לייף" מ"ביזנס"? אבל אולי זו רק התרשמות שלי). זה שיש תשובות שונות זה חלילה לא רע - זה מה שיפה במקצוע הזה - רק מעט מעלה תהיות לגבי הרגולציה והפיקוח, ולגבי הסטנדרטיות של ה"לב" של מה שקרוי אימון בכלל.

למעלה