החורף הגיע!

FriendlyFriend

New member
../images/Emo182.gifהחורף הגיע!../images/Emo182.gif

טוב, בערך...
אם שמתם לב יצאו אייקונים חדשים של החורף (שבינתיים רק בפורומים מסויימים.....) אפשר להיכנס לפורום תפוז משוב, שמה יש........ בחתימה שלי נמצאים כולם.......... בכל מיקרה, בואו נעבור לטופיק- אין לי ממש טופיק, אז.......... הנה סתם משהו- אם יורד בארץ שלכם: טיפטוף קל בחורף-
גשם שוטף כל הזמן-
שלג(בקרוב יהיה לארצות הקרות...) -
או שסתם קר ולא יורד גשם-
תשרשרו להודעה עם מזג האוויר ברגע זה מחוץ לחלון שלכם...

sivani

New member
אוף ../images/Emo10.gif

בכל קנדה יש שלג! אבל מה? לא פה! לאאאא ב-lower mainland אין אנשים חשובים שמגיע להם שלג

BoR|S

New member
בהחלט...

אתמול ישבתי עם חברים עד 11, ואז כשבאתי לחזור הביתה, נתקעתי ליד הקניון לשעה וחצי כי שם היה גג וירד גשם!

FriendlyFriend

New member
פה לא יורד שלג......

אבל מחר או מחקתיים אומרים שירד..........תאמיני לי שאין לך מה לחכות, לפעמים את פשוט רוצה לזרוק את הקקי הלבן הזה על מישהי בגלל כל כך הרבה שלג... אבל לפעמים זה כיף :) חוץ מהפעמים שזה נכנס למגפיים ואיזה אידיוט זורק לך כדור שלג על הפרצוף.......

../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif

אנחנו האשדודים מיוחדים, אצלנו ירדו מקסימום שתי טפות השנה

חה חה חה../images/Emo70.gif../images/Emo123.gif צחוק רשע...

אצלנו זה קיץ...חם פה למרות שאתמול היה גשם...איזה מזג אוויר, יום אחד חם ואחרי חצי שעה גשם...אבל זה די כיף...איזה איקונים יפים
ומה שממש מצחיק שבכריסמס עדיין יהיה קיץ..

recruta

New member
זה מזכיר לי..

ממש בתחילת הקיץ החם, בתחילת יולי (שתדעו, בברזיל לא חם ממש..) היה דבר שאני לא אשכח אף פעם ואני מקוה שיהיה עוד פעם כזה דבר... היה גשם טרופי! (אתם יודעים, הגשם הזה שהטיפות בו חמימות ובחוץ חם ולוהט) זה היה כזה כיף! זה ממש לא שכיח כאן בברזיל.. זה קורה לעיתים ממש רחוקות.. אבל זה היה ענק!! מדהים.. עמי

Bergkamp

New member
כאן יורד ../images/Emo182.gif כל הזמן :)

אבל השלג לא התחיל לרדת בכמויות גדולות עדיין..

למעלה