דוח השתיה היומית ליום שני

../images/Emo182.gifדוח השתיה היומית ליום שני../images/Emo182.gif

בגלל שמים חיוניים לתפקוד של כל המערכות בגוף שלנו
בגלל שחוסר נוזלים בגוף מאט את חילוף החומרים ופוגע בתהליך הירידה
בגלל שהרבה פעמים מבלבלים בין הרגשת צמא לרעב
ובגלל שרובנו התלוננו שאנחנו לא שותות מספיק ופשוט שוכחות לשתות
החלטתי לפתוח בדוח שתיה יומית
אני אנסה לפתוח שרשור בכל יום לפחות במשך שבוע ואולי ככה כולנו נרגיל את עצמינו לשתות יותר. כי כולנו יודעות שיותר קל עם שוטר
על הראש אז מה אתן אומרות
מאמר נחמד שמצאתי על חשיבות המים בדיאטה ולכל מי שעובד על מחשב - תוכנה של מי עדן המזכירה לכם לשתות כל שעה

עד עכשיו 1.5 מים

2 בקבוקים של 750מ"ל שותה שלוקים קטנים קטנים והולכת עם הבקבוק מים אפילו לישיבות

הגעתי ל- 2.25 ליטר ../images/Emo13.gif

3 בקבוקים של 0.75 אחה"צ צריכה לסיים עוד בקבוק אחד ואז אסיים את המכסה היומית

עד עכשיו שתתי ליטר של תה צמחים בלי

סוכרים 7 קלוריות כל כוס . בטח אשתה עוד ליטר עד ליטר וחצי עד הערב. שותה 1 כוס קפה נוסף ביום ז.אומרת על הבוקר השאר רק מים ותה צמחים, אבל זה שטיות אני שותה את הכמות הזאת כבר במשך שנים כל הזמן רק מים ולפחות שני ליטר ביום. זה כבר הרגל .

../images/Emo6.gif גם אני ככה

זה מה שמבאס בכל העסק של השתיה. כל הזמן השלפוחית מלאה.

shirka

New member
../images/Emo22.gifאני מאוד מקפידה על שתיה

שותה לפחות 2 ליטר ליטר שואפת תמיד ל3. עד לשעה זו שתתי 2.25 [גם אני צמודה לבקבוק 755 מ"ל
]

האמת אני לא סובלת מים נטו ולכן אני שותה דיאט

קולה או תה, פחות תה....מים, למרות שהם בריאים, עושים לי בחילה (תרתי משמע). אם לא היתי בדיאטה לא הייתי שותה בכלל, גם אם הייתי הולכת במדבר. אני פשוט שונאת לשתות, לא יודעת למה.

מה לגבי מים עם תרכיז דיאטטי../images/Emo35.gif

לשתות רק קולה כל היום זה באמת לא בריא. ככה גם אי אפשר להגיע לכמויותהנוזלים הרצויות - הרי לא נראה לי שתשתי 2 ליטר קולה ביום... מנסיון השתיה באמת עושה הבדל בין ירידה לבין תקיעה - כאשר אני לא שותה אני פשוט לא יורדת, גם אם אני מאוד מקפידה על התזונה...

dana cohen

New member
רק חצי ליטר עד עכשיו ../images/Emo4.gif

אבל עד שקראתי את השרשור שתיתי עוד חצי ליטר ומקווה להגיע ל-2 ליטר בסך הכל היום [אין פעילות גופנית אז נראה לי שזה יספיק...] פלפלת - כל הכבוד על היותך שוטרת מים נחמדה כל כך!

קרמבו 112

New member
אני שותה כל יום קיץ חורף כ-3 ליטרים של מים

הרגל של שנים עם דיאטה ובלעדיה זה עושה לי פלאים לעור הפנים שבדרך כלל הוא מאוד יבש המים מצילים אותי אחרת כבר הייתי מקומטת מזמן בגיל 30 חחח

יעל י

New member
אחלה רעיון!יוזמה ברוכה!

אולי ככה סופסוף אפטר שההרגל לא לשתות מים אני ממש לא שותה מספיק

למעלה