גשם חם

ח ש ק

New member
../images/Emo182.gif גשם חם

(העלתי לאוויר גם בפורום אחר) מזג האויר עוד לא הספיק להתקרר והלכנו שנינו בשביל המוביל לביתה במושב בו היא גרה היא היתה רזה, לא מידי שיער שחור ארוך וחלק לבשה סוודר עם צווארון וג'ינס כחול צמוד המבליט את גזרתה הצרה רעמים רחוקים הפריעו את שלוות הערב אך לא הפריעו למתח המתקתק הנישא באוויר טיפה ועוד אחת היא מסתכלת עלי ומחייכת "מה, עכשיו נירטב?" מעביר את ידי בין שיערותיה "כשאני לידך חם לי כל כך שלא תזיק איזה מקלחת משמים" והטיפות מתחזקות והטיפות גדלות הסוודר שלה סופג את המים במהירות היא אפילו לא מנסה לברוח למחסה רק עומדת ומביטה בי במבט מסוקרן מצמיד אותה אלי ועובד עם ידי על גופה העטוף בצמר רטוב הרעש חזק, הרעמים, הגשם מכה בגגות הבתים במושב מושך אותה, מסתובב מאחורי ואז דוחף אותה בעדינות מכוון אותה לעבר העץ הגדול היא כבר כמעט והגיע לגזע העץ הרחב הגדול ואני תופס בשדייה בעודי מאחוריה שומע אותה משתנקת לרגע ומשחררת אנחה נצמד אליה מאחור הכי שאפשר אז כשאני כבר ממש חם מסובב אותה עם הגב צמוד אל העץ מנשק אותו על שפתיה תוך שאני פותח את רוכסן מכנסיה מכופף את בירכי ומרים את הסוודר הרטוב שעליה מתגלה לה הבטן הטבור רטובים והמים כמו נחלים זעירים זורמים למטה שותה את המים בדרכם ויורד לחפש לאן הם נעלמים מתחת לג'ינס הצמוד

מ ת ענגת

New member
הרוך הבא

הרוך הבא שלי איתך יהיה ענוֹג וחשוּק אוֹהב וכּוֹאב נושך שפתיים מעוּנגת ירכיים הרוך הבא וכל אלו שיבואו אחריו

למעלה