בוקר טוב.

• פותח הנושא mprb
  • פורסם בתאריך

mprb

New member
../images/Emo182.gif בוקר טוב.

יום חדש ומלא גשם
תשמעו משהו..... (זה קרה לפני רבע שעה) בעבודה הdesktop שלי הוא תמונה של
! והיום נכנס לעמדה שלי אחד שיושב בעמדה לידי וראה את התמונה... אז הוא אומר לי- "מי אלה? הspice girls? ואני
ואז
והלכתי לחברה שלי מהעבודה... (מירב) ואמרתי לה:"לא מספיק שלחוצפן הזה יש את אותו צלצול סלולרי כמו שלי (של החבובות) הוא מזלזל ב
אז היא הלכה אליו ו"כעסה" עליו ואמרה לו: "שמעתי שאתה מטריד את אחת החברות שלי, אני מבקשת! אין לזלזל ב
" זה היה ממש ממש ממש מצחיק!!!
והכי מצחיק- בדיוק עבר אחד הסמנכלי"ם הבכירים בחברה עבר שם וראה הכל... (אבל מירב לא שמה לב לזה כי אם כן היא הייתה מתפדחת.) ועכשיו הכל שקט במשרדינו... ויש עוד בנאדם אחד (אומנם חוצפן אבל אנחנו נעזור לו) שמכיר את
ועכשיו גם יודע להבדיל בניהם לspice girls

shelly egan

New member
ספייס גירלז?!?!?!?!?!

חוצפה! ממתי לספייס גירלז היה חבר להקה?! איפה ההיגיון?

AMIR HOREV

New member
חחחחחחחחחח

יום מעניין היה לך היום באורנ´ג מירי!!! אחלה סיפור!!

mprb

New member
יום ../images/Emo26.gif ../images/Emo46.gif

אוף......... למה אנשים מעצבנים מתקשרים כל היום? המזל שלי הוא שאני לא עובדת מול לקוחות!!! ועכשיו נודע לי שזאת שעובדת איתי לא תגיעה וזה אומר שאני עד 15:00 לבד!!! אוף! אוף! אוף! אוף! אוף! אוף! אוף! אני כ"כ עצבנית וחסרת מנוחה....... בא לי לשמוע שיר טוב של
.......

mprb

New member
מה זה משנה?

אפילו את little wing
אתם רואים כמה אני מיואשת???? שרון- איפה את? אני צריכה שמישהו ירגיע אותי.....

AMIR HOREV

New member
או קיי....

Now she´s walking through the clouds With a circus mind That´s running wild Butterflies and zebras And moonbeams and fairytales All she ever thinks about is riding with the wind... When I´m sad she comes to me With a thousand smiles She gives to me, free It´s alright, it´s alright´ she says Take anything you want from me Anything Now she´s walking through the clouds With a circus mind That´s running wild Butterflies and zebras And moonbeams and fairytales All she ever thinks about is riding with the wind... When I´m sad she comes to me With a thousand smiles She gives to me free It´s alright, it´s alright´ she says Take anything you want from me Anything Fly Little Wing... Yeah, Yeah... [Guitar solo] Fly Little Wing... I want her to fly

mprb

New member
אמיר- ../images/Emo4.gif

אמרתי אפילו ולא את! סתם................. תודה מתוק
אתה הכי הכי ואל תתן לאף-אחד להגיד לך אחרת!

mprb

New member
הו, יעל- שלום....

נעלמת לנו...
עכשיו רק בקשר לקרין נשארה תעלומה

למעלה