miscellaneous

S i g u r R o s

New member
י ו ג ו ר ט

פליטים של טעם, רווים ביוגורט שמנתי. כזה קריר, נעים, משיי, עם טעם וריח של שמיר. והשום שם חוגג בעלוות לובן דקיקה, חריצי תחרה נאים, נעים על מפל לבן של גמיעה והחום יוקד על שיער שחור פחמי, והלהט מפיץ אמרות בוערות, והנץ החמה מתגלגל לתוך בליעה, ואדום יוצא, ואדום נכנס. ואוויתי אל תוך הסערה, להדמות לשחרור, לקוות לרוח. לרצות נגיסה, להרגיש את בית הבליעה. מפלים, כסו אותי בקצף חייכם. אני רוצה קר, העור בי בוער.

lini21

New member
יוגורט?

יוגורט זה לא הדבר הלבן החמוץ הזה? מה עישנת?

In Limbo

New member
העישון מותר בישיבה בחוץ

כך קראתי בטיים אאוט לפני כמה שבועות.

meravbr

New member
מזעזע אפילו מה שקורה שם,

כנראה שיש ממש מחסור בכותבים ראויים או בתקציבים ... פרפראות בהחלט סגורה ומסוגרת.

פ ו ל ק ע

New member
יש מחסור חמור בשני הנ"ל - אבל

במקרה הזה מדובר ב"פאשלה" טכנית ככל הנראה של עורך - הם שולפים חומרים מידיעות אחרונות (ועיתון ת"א הוא מוסף של ידיעות) ונראה לי שפשוט שלפו חומר עתיק. טעות אנוש מצערת.

אמנועלה

New member
בפעם הראשונה זאת יכולה להיות

טעות אנוש. אבל פעמיים? זאת ביקורת על מסעדה. איך אפשר להכניס את אותה הביקורת לאחר שנה ולא לציין את תאריך הביקורת? קודם עשו את זה עם 1868 (באיחור של שלושה חודשים ולא ציינו) ועכשיו עם פרפראות. עד כמה הביקורת הזאת עוד רלוונטית? ומה אני אמורה להבין לגבי שאר הביקורות שכבר נמצאות שם? עד כמה הן רלוונטיות?

ננה f

New member
../images/Emo3.gifאת לא אמורה להבין

את אמורה לחייך, לנוד בראש, לכחכח בגרון. איך נפלו גיבורים או יותר נכון גיבורות. ולהמשיך
לא להכניס את זה למאגר, כמו הרבה ביקורות אחרות רבות, לא רלוונטיות, אלה שמטעם ואחרות שהן לא אמינות.

lala182

New member
יוזמה מבורכת

השאלה היא מה קהל היעד... כי יש לי הרגשה שזה לא בני20-24 לצערי
לא סובלת שמעשנים עליי...

ריקילאב

New member
דווקר התיאור מלהיב

ומרענן-מחשבה על גלידת יוגרט קפואה בטעם פרי ולא מתוקה מדי משמחת ביותר

אחשל

New member
נכון, זה הלבן החמוץ הזה../images/Emo99.gif...

ארוחת הלילה המועדפת שלי - יוגורט (ולא מה"מעודנים" המתקתקים
), עם קצת גרנולה או קורנפלקס עשיר או פירות, או מרקחת פירות - תלוי בעונה ובחשק
...

ננה f

New member
יש לי רק מילה אחת בשבילך

בעצם שלוש , אבל כל אחת שווה עונג בל ישוער. היוגורט האולטימטיבי. בעונג קבוע מיטיב לי. במינימום סביר של מחיר קלורי, במחיר (לא) שווה לכל נפש, ולמען האמת כמעט מקסימלי, בעל ערכים תזונתיים משופרים, כי הוא די-דון פרי הצאן, ללא ריח כחל וסרק שמנתי במידה, סמיך כמו .. לא נעים זה לא הזמן ואף לא המקום ובכל זאת תאווה לחיך, והפעם של כל איש ולא רק אשה... קשה להשיג אך בהחלט ניתן, לא כדאי לרכוש בבקבוק הקטן. הנה הוא לא רחוק מהסטף בעצם,ממש בנטף תשא אותי הרוח על כי גיליתי לך את יוגורט הר הרוח. משק משפחת הימלפרב, בהרי יהודה ואל נא תשכח לומר לי תודה.

S i g u r R o s

New member
תישאך הרוח

למרחבי טעם קסומים על שגילית, כאלה עם פליקים חמוצים, לטיפות רכות, ונשיקות מתוקות. בסטף הייתי כבר לטעימות גבינות. כאלה עם ריח אדמה וטעם של צאן. היה מצויין, חווייתי.

למעלה