|

OrrKislev

New member
|../images/Emo181.gif ../images/Emo181.gif

מממ..... מדוזה... מממ.... אני חושב שזה התחלה של סדרת מדוזות כמה כי זה יהיה! לצייר בפלאש... כמה זמן לא עשיתי את זה... איזה כיף...

OrrKislev

New member
../images/Emo181.gif תודה, בהחלט תודה

הנה עוד אחת. כמה כיף. החלטתי להוריד את הרקעים התמונתיים, ולהשאיר את המדוזות סתם כך. אם מישהו רוצה ממש לראות את המדוזה הראשונה ללא רקע - שיגיד. למרות שאין ממש טעם, זה אותו הדבר, רק ללא רקע. בכל מקרה - אתם מוזמנים לראות הכל באתר הפורטפוליו עליו אני עובד. בינתיים זה לא מעוצב יותר מדי, ואין שטויות, כי זו רק ההתחלה, רק המערכת הפלאשית (שהיא נורא מורכבת, ושטויות, ודברים). --------- פרסומת ------------ כולכם מוזמנים לפנות אלי במקרה ואתם רוצים איזה אתר פלאש נחמד שיציג את כל העבודות שלכם בצורה מרהיבה, ויש לך קצת מרשרשים (או ירוקים). --------- פרסומת ------------

roychu

New member
אהבתי את המדוזות

יותר בלי הרקע. ובכלל, העבודות שלך נורא צבעוניות, כייפיות כאלה.

mm130

New member
מגניב ביותר.

הערותיי: הראשונה טובה מאוד. היא משדרת תנועה, היא צבעונית, פשוטה, והמבט הטיפשי שלה מביע אופי. היופי במדוזה הזו לדעתי, הוא המיעוט בפרטים לעומת ההרגשה המלאה שהיא משדרת. את השניה פחות אהבתי. אין בה תנועה, הצבעים קצת מחוסרי ביצים ונראה שלא החלטת בדיוק מה אתה רוצה ממנה. שוב, זו רק הדעה שלי. והפורטפוליו מצויין. הייתי משאיר אותו ככה, עם טקסט בשחור לבן. חסרים אתרים פשוטים בסביבה. *או, גם אני רוצה פורטפוליו!! (-:*

Sp00nk

New member
וואו

מה שמדהים אותי, זה חוסר ההתאמה. יש לך ציורים שם שהם פשוט עוצרי נשימה. מדהימים ביופיים. אלאדין, הנווד, האיש על השור המרובע. כל אלו ממש ממש מרהיבים ומדליקים. השאר פשוט הרבה פחות. הם פשוט לא לטעמי, ובכלל לא באותה הקלאסה כמו אלו שהזכרתי. הייתי ממיין בקפידה רבה יותר אם הייתי בונה לעצמי פורטפוליו.

OrrKislev

New member
אבל זה בדיוק מה שאני עושה

כל ציור שני שלי הוא בהרגשה שונה, בטכניקה שונה, בסגנון שונה (בערך). אני כל פעם נהנה ממשהו אחר, אז אני מתאמן עליו, משתפר, עד שיש כמה עבודות שאני מאוד מרוצה מהן, ואז הן נכנסו לפורטפוליו. אני חושב להוציא את העננים, ואת הפלסטלינה. או שאני אתקן את הפלסטלינה. אבל העננים חייב לצאת, הוא יותר מדי לא קשור. אפילו יש שם ציור פיקסלים אחד, כי פשוט רציתי לעשות ציור פיקסלים איזומטרי (זה היה לא מזמן בפורום, אם אתה זוכר). ודווקא כשהראיתי את הפורטפוליו לחבריי, אז חלק אמרו מה שאמרת הכי מגניב, וחלק אמרו בדיוק ההפך - כל הדברים הוקטוריים הם סופר מגניבים. אז אני שם הכל. אני יכול לסדר את זה לקטגוריות - אבל אני חושב שזה עדיף ככה. וגם אם אתה לא מרוצה מחוסר ההתאמה, אבל הוא הדהים אותך, אני מוצא את זה כמחמאה בצורה מסוימת.

למעלה