שאלונצ'יק

Danielle b3

New member
../images/Emo129.gif

מצטערת אין לי כוח
אחרי היום.. אני לא משקיעה בתשובות מה הכינוי שלך בתפוז
סתכלו למה בחרת אותו
סיפור ארוך אתה אוהב אותו או רוצה להחליף
להלחיף החלפת פעם כינוי או שזה הכינוי הראשון שלך
ראשון כמה זמן אתה עם הינוי הזה
לא יודעת רצית כינוי אחר אבל הוא היה תפוס
לא.. הכינוי שלך מאגניב
נחמד הכינוי שלך שולט
לא היכנוי שלך שווה
בערך למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום
לא יודעת

victoria777

New member

מה הכינוי שלך בתפוז?אין לי כוח להחליף לאנגלית למה בחרת אותו?קל לי לזכור אותו אתה אוהב אותו או רוצה להחליף?לא מתכוונת להחליף החלפת פעם כינוי או שזה הכינוי הראשון שלך?הראשון כמה זמן אתה עם הינוי הזה?שנה ומשהו נראה לי רצית כינוי אחר אבל הוא היה תפוס?לא זוכרת הכינוי שלך מאגניב?לא הכינוי שלך שולט?לא היכנוי שלך שווה?לא למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום?לא יודעת

Thade

New member
התשובות שלי...

מה הכינוי שלך בתפוז? Thade למה בחרת אותו? בגלל הדמות מ"כוכב הקופים" (הגרסא של טים ברטון). אתה אוהב אותו או רוצה להחליף? אוהבת. החלפת פעם כינוי או שזה הכינוי הראשון שלך? הראשון. כמה זמן אתה עם הינוי הזה? מאז שנרשמתי? רצית כינוי אחר אבל הוא היה תפוס? כן. הכינוי שלך מאגניב? לא צריך להיסחף... הכינוי שלך שולט? שיהיה... היכנוי שלך שווה? אם הייתי פקצה,אז הוא היה "שווה". למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום? מאיפה לי?

NeT NiT

New member
.......

מה הכינוי שלך בתפוז? NeT NiT / bobopoop למה בחרת אותו? נט ניט זה כי חברים מבייצפר המציאו לי משום מה.. והשני זה כי זהו שמי בתור סוכנת במאפיית פה שקט
אתה אוהב אותו או רוצה להחליף?
החלפת פעם כינוי או שזה הכינוי הראשון שלך?
כמה זמן אתה עם הינוי הזה? עם נט ניט איזה שנה.. ועם בובופופ 8 חודשים אולי יותר.. רצית כינוי אחר אבל הוא היה תפוס? לא הכינוי שלך מאגניב? לגמרי הכינוי שלך שולט? לגמרי היכנוי שלך שווה? לגמרי למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום? כרגע הגעתי לפה מה
[אבל הכינוי הכי יפה בתפוז זה של עברי לידר!] אוקיי.. עניתי על כל השאלונים בעמוד.. סופקתי במקצת

עונהההההה

מה הכינוי שלך בתפוז? נושנוש266 למה בחרת אותו? רציתי נושנוש אבל היה אז הוספתי תאריך לידה שהוא 26.6 אתה אוהב אותו או רוצה להחליף? אוהבת
החלפת פעם כינוי או שזה הכינוי הראשון שלך? כינוי ראשון כמה זמן אתה עם הינוי הזה? שנה וחודש רצית כינוי אחר אבל הוא היה תפוס? כן,נושנוש הכינוי שלך מאגניב? ממ נחמד.. הכינוי שלך שולט? דיי היכנוי שלך שווה? מליון דולר.. למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום? וואלה לא שמה לב לכינויים .

:X

מה הכינוי שלך בתפוז?
אופטלגין נוזלי למה בחרת אותו?
כי אני מכורה לאופטלגין אתה אוהב אותו או רוצה להחליף?
אוהבת אותו :) החלפת פעם כינוי או שזה הכינוי הראשון שלך?
החלפתי כמה פעמים. כמה זמן אתה עם הינוי הזה?
אנערף. רצית כינוי אחר אבל הוא היה תפוס?
לא. הכינוי שלך מאגניב?
אכן, מה לא? הכינוי שלך שולט?
התכוונת ל-שולתתתתתתתת!!!!!11111. היכנוי שלך שווה?
התחלנו להיסחף? למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום?
לא יודעת ולא אכפת לי :)

עונההה:)

מה הכינוי שלך בתפוז? מה לא רואים
למה בחרת אותו? כי הוא משקף אותי
אתה אוהב אותו או רוצה להחליף? אוהבת החלפת פעם כינוי או שזה הכינוי הראשון שלך? הראשון כמה זמן אתה עם הינוי הזה? מאז שנרשמתי לתפוז רצית כינוי אחר אבל הוא היה תפוס? לא הכינוי שלך מאגניב? הכינוי שלי הוא כינוי משוגע
אבל משולב עם מאגגגניבות
הכינוי שלך שולט? היכנוי שלך שווה? הכי שווה בתפוז למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום? לי *מע*

KitiKiti

New member
עונה:כאילו שלמישהו אכפת מהכינוי שלי

מה הכינוי שלך בתפוז? למה בחרת אותו? אתה אוהב אותו או רוצה להחליף? החלפת פעם כינוי או שזה הכינוי הראשון שלך? כמה זמן אתה עם הינוי הזה? רצית כינוי אחר אבל הוא היה תפוס? הכינוי שלך מאגניב? הכינוי שלך שולט? היכנוי שלך שווה? למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום?

למעלה