שאלונצ'יק

D o o S h a

New member
../images/Emo181.gif שאלונצ'יק

על הכינוי שלכם בתפוז: מה הכינוי שלך בתפוז? למה בחרת אותו? אתה אוהב אותו או רוצה להחליף? החלפת פעם כינוי או שזה הכינוי הראשון שלך? כמה זמן אתה עם הינוי הזה? רצית כינוי אחר אבל הוא היה תפוס? הכינוי שלך מאגניב? הכינוי שלך שולט? היכנוי שלך שווה? למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום?

D o o S h a

New member
../images/Emo181.gifעונה ליייייי

מה הכינוי שלך בתפוז? D o o S h a למה בחרת אותו? כי זה היחיד שהיה פנוי ואהבתי אתה אוהב אותו או רוצה להחליף? הוא נחמט... החלפת פעם כינוי או שזה הכינוי הראשון שלך? הראשון כמה זמן אתה עם הכינוי הזה? מאז שנרשמתי... רצית כינוי אחר אבל הוא היה תפוס? כן!! הכינוי שלך מאגניב? יאפ
הכינוי שלך שולט? ברור כאילו
היכנוי שלך שווה? להההה
למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום? לא'ידעת...

בלבוש1

New member
עונה!!../images/Emo3.gif

מה הכינוי שלך בתפוז? בלבוש1 למה בחרת אותו? כי.. רציתי בלבוש.. אתה אוהב אותו או רוצה להחליף? לא יודעת..
החלפת פעם כינוי או שזה הכינוי הראשון שלך? זה הכינוי ה..רביעי שלי!
כמה זמן אתה עם הינוי הזה? בערך שבוע-שבועיים רצית כינוי אחר אבל הוא היה תפוס? כן הכינוי שלך מאגניב? לא..
הכינוי שלך שולט? לא..
היכנוי שלך שווה? לא!
למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום? ל.."mishmash2", "m o o m o o" ולOoOYardenOoO חחח..
טוב אז.. בה ביי!! שאלון מאגניב!

Swid666

New member
לה לה לה לה לה לה לה

מה הכינוי שלך בתפוז? Swid666 למה בחרת אותו? המממ אני אפילו לא זוכרת
אתה אוהב אותו או רוצה להחליף? הייתי רוצה להחליף אבל אין לי כוח החלפת פעם כינוי או שזה הכינוי הראשון שלך? הראשון כמה זמן אתה עם הינוי הזה? מאז שנרשמתי לתפוז רצית כינוי אחר אבל הוא היה תפוס? לא הכינוי שלך מאגניב? לא הכינוי שלך שולט? לא היכנוי שלך שווה? לא למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום? המממ לא יודעת

סינטטית

New member
../images/Emo66.gif שלי...

מה הכינוי שלך בתפוז? סינטטית למה בחרת אותו? על שם השיר "סינטטי" של סינרגיה אתה אוהב אותו או רוצה להחליף? אוהבת מאוד! החלפת פעם כינוי או שזה הכינוי הראשון שלך? ראשון כמה זמן אתה עם הינוי הזה? מאז שנרשמתי לפה חח רצית כינוי אחר אבל הוא היה תפוס? לא הכינוי שלך מאגניב? לגמרי! הכינוי שלך שולט? מאוד! חח היכנוי שלך שווה? בטח למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום? בטח שלי

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gif

מה הכינוי שלך בתפוז? j a m i t i למה בחרת אותו? כי jamit היה תפוס, ולא חשבתי על משהו אחר אתה אוהב אותו או רוצה להחליף? לא אוהבת, אבל אני אוהבת נורא את המסרים שבו,. החלפת פעם כינוי או שזה הכינוי הראשון שלך? פעמיים- שלוש כמה זמן אתה עם הינוי הזה? לא יודעת,. ממ,. רצית כינוי אחר אבל הוא היה תפוס? כןכן. הכינוי שלך מאגניב? לא הכינוי שלך שולט? לא היכנוי שלך שווה? לא למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום? למאיע :p (היחיד ששמתי לב אליו)

coullette

New member
../images/Emo1.gif../images/Emo100.gif../images/Emo38.gif../images/Emo63.gif../images/Emo55.gif../images/Emo54.gif

מה הכינוי שלך בתפוז?coullette למה בחרת אותו?סתם שמעתי אותו באיזה שיר או משהו אתה אוהב אותו או רוצה להחליף?בינתיים סבבה לי איתו החלפת פעם כינוי או שזה הכינוי הראשון שלך?הראשון כמה זמן אתה עם הינוי הזה?שנתיים רצית כינוי אחר אבל הוא היה תפוס?לא הכינוי שלך מאגניב?לא במיוחד הכינוי שלך שולט?לא במיוחד היכנוי שלך שווה?לא במיוחד למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום?לא יודעת

מתוקה777

New member
עונה...

על הכינוי שלכם בתפוז: מה הכינוי שלך בתפוז?מתוקה777 למה בחרת אותו?סתם ככה לא זוכרת אתה אוהב אותו או רוצה להחליף?אוהבת אותו החלפת פעם כינוי או שזה הכינוי הראשון שלך?הראשון שלי כמה זמן אתה עם הינוי הזה?שנתיים שלוש רצית כינוי אחר אבל הוא היה תפוס? לא הכינוי שלך מאגניב? כן הכינוי שלך שולט? כן היכנוי שלך שווה? כן למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום? לא יודעת לא שמתי לב לכינויים :|

Fairy Of Music

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo80.gif../images/Emo15.gifאני רעבה P:

מה הכינוי שלך בתפוז? סתקלו לבד X: למה בחרת אותו?ככה
אתה אוהב אותו או רוצה להחליף?אם הייתי רוצה להחליף אותו אז הייתי מחליפה
החלפת פעם כינוי או שזה הכינוי הראשון שלך?מלא פעמים
כמה זמן אתה עם הינוי הזה?כמעט שנה רצית כינוי אחר אבל הוא היה תפוס?נראה לי שכן הכינוי שלך מאגניב?יא
הכינוי שלך שולט?יה
היכנוי שלך שווה?יע
למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום?לי
סתם לא..לא יודעת ><

Fairy Of Music

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo80.gif../images/Emo15.gifאה..../images/Emo122.gifנכון X:

תודה על התיקון X:

עונההה../images/Emo9.gif

מה הכינוי שלך בתפוז
רעותי המתוקה למה בחרת אותו
כי לפני שנרשמתי לתפוז זה היה הכינוי צאטים שלי... סתם כזה... רעותי המתוקה 14\13 ואז שנרשמתי לתפוז רציתי בלי המספרים.. אתה אוהב אותו או רוצה להחליף
אוהבת אותו
יותר נכון כבר התרגלתי... רציתי להחליף פעם... אבל היה לי קשה מידי להיפרד ממנו
החלפת פעם כינוי או שזה הכינוי הראשון שלך
החלפתי... ואחרי שבוע החזרתי אותו... כמה זמן אתה עם הינוי הזה
באוקטובר שנתיים... רצית כינוי אחר אבל הוא היה תפוס
כן... רעותי הכינוי שלך מאגניב
לאא... חחחחחחח הכינוי שלך שולט
כנ"ל... היכנוי שלך שווה
הוא נחמד... למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום
של מיכלולה מסטולה..

:::}

מה הכינוי שלך בתפוז? "לכרטיס האישי לחץ כאן" למה בחרת אותו? זה עוזר לאנשים לדעת איך להגיע לכרטיסים אישיים של אחרים? אתה אוהב אותו או רוצה להחליף? מסמפטת P: החלפת פעם כינוי או שזה הכינוי הראשון שלך? היו לי המון כינויים אבל זה הכי זקן כמה זמן אתה עם הינוי הזה? שנתיים בערך? רצית כינוי אחר אבל הוא היה תפוס? ח כן הכינוי שלך מאגניב? מזה :} מאגניב פצצות לגבות רסיסים לריסים הכינוי שלך שולט? לגמרי {: היכנוי שלך שווה? הו, כן. שווה מאוד ^^ למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום? לזאתי ששם O: נו... ההיא ^^

Eti No Name

New member
טוב נו../images/Emo3.gif ../images/Emo14.gif

מה הכינוי שלך בתפוז? Eti No Name למה בחרת אותו? בגלל ג'וני נו ניים,הדמות שבעלי מגלם.
אתה אוהב אותו או רוצה להחליף? לא..הוא חמוד החלפת פעם כינוי או שזה הכינוי הראשון שלך? זו הפעם השלישית
כמה זמן אתה עם הינוי הזה? כמה ימים
רצית כינוי אחר אבל הוא היה תפוס? לא הכינוי שלך מאגניב? כן הכינוי שלך שולט? כן
היכנוי שלך שווה? יאפ
למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום? לי

YoUr AnGeL gIrL

New member
../images/Emo3.gif

מה הכינוי שלך בתפוז? YoUr AnGeL gIrL למה בחרת אותו? ככה אתה אוהב אותו או רוצה להחליף? אוהבת החלפת פעם כינוי או שזה הכינוי הראשון שלך? הראשון, אבל יש עוד כמה זמן אתה עם הכינוי הזה? הרבה זמן P: רצית כינוי אחר אבל הוא היה תפוס? לא הכינוי שלך מאגניב? לוידעת הכינוי שלך שולט? בשבילי P: היכנוי שלך שווה? לדעתי כן :} למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום? לי!

עונה

מה הכינוי שלך בתפוז? m i s h m i s h1 למה בחרת אותו? בא לי אתה אוהב אותו או רוצה להחליף? אוהבת החלפת פעם כינוי או שזה הכינוי הראשון שלך? 1 כמה זמן אתה עם הינוי הזה? יום רצית כינוי אחר אבל הוא היה תפוס? כה הכינוי שלך מאגניב? דהההההההההה הכינוי שלך שולט? דהההההההה היכנוי שלך שווה? דההההההההה למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום? לי.. סתם

G i N g N i T

New member
../images/Emo54.gif

מה הכינוי שלך בתפוז?סתכלו בצד למה בחרת אותו? ממ.. זה אמור להיות ג'ינג'ית באנגלית עם רווחים.. כי אני ג'ינג'ית וזה.. אבל אני היתי כנראה במצב לא טוב כשנרשמתי וכתבתי ג'ינג'ינית.. אתה אוהב אותו או רוצה להחליף? ממ... צריכה לתקן החלפת פעם כינוי או שזה הכינוי הראשון שלך? ראשון כמה זמן אתה עם הינוי הזה? ממ... חצי שנה בערך רצית כינוי אחר אבל הוא היה תפוס? ממ כע.. את שלי בלי רווחים הכינוי שלך מאגניב? חיח הכינוי שלך שולט? חיח היכנוי שלך שווה?חיח למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום? לאדעת

עונה

על הכינוי שלכם בתפוז: מה הכינוי שלך בתפוז? לא שמת לב לבד ? למה בחרת אותו? ככה.. אתה אוהב אותו או רוצה להחליף? לאדעת חח החלפת פעם כינוי או שזה הכינוי הראשון שלך? הראשון כמה זמן אתה עם הינוי הזה? אמממ שנה וקצת.. רצית כינוי אחר אבל הוא היה תפוס? כן הכינוי שלך מאגניב? ברור הכינוי שלך שולט? אולי חח היכנוי שלך שווה? טוב די ? למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום? לוידעת

mishmash2

New member
../images/Emo175.gif עונה

מה הכינוי שלך בתפוז? mishmash2 למה בחרת אותו? סתם כי לא היה אתה אוהב אותו או רוצה להחליף? אוהבת אבל רוצה להחליף החלפת פעם כינוי או שזה הכינוי הראשון שלך? ראשון כמה זמן אתה עם הכינוי הזה? אממ.. מאז שנירשמתי רצית כינוי אחר אבל הוא היה תפוס? כןן!! הכינוי שלך מאגניב? לא הכינוי שלך שולט? לא היכנוי שלך שווה? אולי למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום? ל- coulette! זה כינוי שווה למרות שלא חושבים ככה

למעלה