קבלת שבת

creepy creep

New member
../images/Emo181.gifקבלת שבת

משהו טוב שקרה (לי) השבוע: משהו די גרוע שקרה (לי) השבוע: החלטה שלקחתי על עצמי השבוע: משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: סרט+ספר השבוע: פרק בסקראבס/סדרה אחרת: שיר(י) השבוע: תמונה: שבת שלום אנשים יקרים

jess r

New member
שבוע טוב ../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה (לי) השבוע: הבגרות במתמטיקה הלכה מצויין, כל התשובות שלי נכונות. נשאר רק לקוות שהבוחנים יבינו משהו מהבלאגן בחוברת שלי. חברות שלי מחוץ לעיר באו לבקר. ראינו "קיל ביל", הן אהבו, נסענו למלחה והיה מאוד כיף. מרענן. סיימנו את י"א. אתמול היה ערב הקרנת סרטי הגמר שלנו. היה מאוד מוזר. הסרט שלנו הוקרן ראשון. זאת תחושה די פגיעה, לשבת באולם בזמן שצופים בסרט שלך. כמו בניתוח לב. כולם היו די בשקט ככה שלא שמעתי אי אלו תגובות ובסוף כשמחאו כפיים פתאום קפצתי והבנתי שמוחאים *לי* כפיים וזה היה פאקינג מוזר! בכל מקרה היה ערב מוצלח, הסרטים של שאר המגמה הפתיעו לטובה ונפרדנו מהמורה שלנו. היה משעשע, נחמד, היתה פיצה למרות שלא אכלתי אבל הופתעתי שוב מההשקעה בערב ואמנם היה עצוב להיפרד אבל היה בסדר. באמת ערב מוצלח. ואז חזרנו הביתה ושרפו את כל החומר בהיסטוריה ואנגלית ושאר דברים שלעולם לא נלמד יותר. החלטה שלקחתי על עצמי השבוע: אני לא מאמינה בהחלטות, אני מאמינה במעשים. משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: אני מניחה שרצוי שנסגור כבר על יעד לטיול ונזמין מקומות כי אחרת יהיה מאוחר מידי. וכניראה שבשישי-שבת אסע עם אמא לטיול. סרט+ספר השבוע: "קיל ביל" 1+2. "מסיבת השכונה של דייב שאפל". "עוד ערב עם קווין סמית'" - כן, הוא חופר. אבל הוא חופר מצחיק. באמת, צחקתי המון. והבדיחה האהובה עלי היא כמובן הגירסה המקוצרת ל"שר הטבעות" והסוף האלטרנטיבי לסרט. בחיי, אני מעדיפה את הגירסה של סמית'. את -זה- הייתי הולכת לראות בקולנוע. ובקיצור הוא כל כך מגניב ומצחיק ונחמד שאני סולחת לו על "ג'רזי גירל". פרק בסקראבס/סדרה אחרת: "תפאורות קרטון" ו"אקו ביץ'" היו אחלה השבוע. "סקס והעיר הגדולה" משעשע, אני לא מאמינה שקארי יוצאת עם הרוסי המזדקן הזה (טוב נו, הוא קצת סקסי). "עמוק באדמה". אוף, עכשיו יש לי עוד סידרה להשלים מהתחלה. "דקסטר" - העונה השניה ממש טובה! אני אוהבת שהוא מתעסק הרבה בעצמו וכל הבלה בלה הזה. וליילה מגניבה בטירוף. שיר(י) השבוע: לא זוכרת. ראיתי כוכב נולד ונדבק לי "לוליטה" של אתי אנקרי. השם שלה כמעט כמו של האלו עם המיקודים. חה חה. אגב כוכב נולד, חרא עונה, אבל יש שם אחת שאני מחבבת. תאיר. חבל שבחירת השירים העונה איומה למדי. דווקא יש כמה קולות טובים. שיהיה שבוע טוב, תעשו דברים מגניבים שתזכרו ותשתו הרבה!

creepy creep

New member
שבוע טוב../images/Emo180.gif

משהו טוב שקרה לי השבוע: אפשר להגיד שזה היה שבוע כמעט מושלם(חוץ, כמובן מהעניין למטה). הבגרות במתמטיקה היתה נוראית, ובטח גם שמעתם על השאלה שהתבטלה. אז הודיעו לנו על זה באמצע הבחינה אבל לא האריכו את הזמן.. בכל מקרה, אחרי הבגרות קיבלתי הודעה מהמורה שלי למתמטיקה ובקיצור, יש עוד תקווה לסיים ב5 יחידות. הייתי בים, שוב. לא היו מדוזות, ולא נשרפתי. כל המטרות הושגו. הייתי עם חברות בבאולינג.. ויום אח"כ היה מפגשסרט
- שאחריו הזמנתי חברות הביתה לסרט, ואחרי שהן הלכו הזמנתי חברה אחרת וביחד איתה ועם אחותי נשארנו ערות כל הלילה, וב5 וחצי בבוקר, אחרי שידיד שלנו לא הסכים לעשות משלוח לבית שלי מהמאפייה שבה הוא עובד, ארזנו את עצמנו וירדנו למרכז הקריה בשביל לשבת שם ולאכול בחינם ארוחת בוקר במאפייה. טוב שיש קשרים. ומוזר לראות כמה אנשים היו ערים אז.. לכו לישון! ויותר מאוחר באותו היום(כבר יום חמישי) הלכתי עם אותה חברה לסרט.. משהו די גרוע שקרה השבוע: עכשיו באמת הסתיימה המלחמה. היה כל כך מוזר לראות את הלוויות של החטופים. לא יכולתי שלא לבכות מול ההפסדים של האחים ושל קרנית.. אני מצטערת שלא הלכתי בסוף ללוויה, אבל בעז"ה נעלה לקברם בזמן הקרוב. יהי זכרם ברוך. החלטה שלקחתי על עצמי השבוע: להפסיק לנתח מעשים של אנשים אחרים. משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: ביום שני האחייניות מגיעות, נלך לים ביום אחד, וניפגש עם ידיד שמגיע מרחוק ביום אחר. סרט+ספר השבוע: איים אבודים - נכון, סרט ישראלי, אבל בין הסרטים הישראלים שראיתי(וראיתי כמה) הוא בהחלט מוביל. הפסקול
. מצחיק, שנון, וגם קצת מרגש. שירי השבוע: כל הפסקול של איים אבודים
אפרת גוש - מודה אני

TheLost

New member
And it's too sad...

and it's too bad... אני לא מצליח מה זה השיר הזה. Oh well... משהו טוב שקרה (לי) השבוע: מנסה ומנסה ולא מצליח להיזכר. נממ, נו טוב...
משהו די גרוע שקרה (לי) השבוע:
לא היה לי שבוע רע, רק היה לי שבוע מלא בדברים רעים. הדבר-שאני-לא-יכול-לדבר-עליו כשל כמעט במלואו (
), והכלבה שלי חטפה מכת פרעושים. פאן פאן פאן! בעוד יומיים עושים לנו ריסוס ואין לי לאן ללכת. החלטה שלקחתי על עצמי השבוע: never give up on your dreams! פאקר!!!!11111111 (אכן יש לי בעיות נפשיות מרובות. תודה) משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: הריסוס!!!!!!!!!11111 (ראו הערה מהסעיף למעלה). סרט+ספר השבוע: אין לי זמן לסרטים. לא כי יש לי חיים שופעים מידי, אלא כי אני רואה יותר מידי סדרות בטלוויזיה
אבל כן הלכתי לראות את "איים אבודים" בטלוויזיה ויצאתי קצת מאוכזב, ההתחלה הייתה מצחיקה ומצויינת ואז הסרט דיי נתקע מבחינתי. פרק בסקראבס/סדרה אחרת: סיימתי את העונה הראשונה של האוס - אז זה שני הפרקים הראשונים. אנג'ל 507 - טו-אוב. פרק סופעונה של life- לא רע (אבל: לא מדהים). פרק סיום עונה/סדרה של the riches - חביב (סתם, חרא עונה)... בקיצר, dirty sexy money = ג"נ. אפסיק לראות! שיר(י) השבוע: Fools In Love של לא-זוכר-מי. תמונה: שתי התמונות שימצו את השבוע שלי -
(אין תמונה של פרעוש מין הסתם אז נסתפק בדברים אלה). שבת שלום אנשים יקרים

למעלה