שבוע טוב../images/Emo180.gif
משהו טוב שקרה לי השבוע: אפשר להגיד שזה היה שבוע כמעט מושלם(חוץ, כמובן מהעניין למטה). הבגרות במתמטיקה היתה נוראית, ובטח גם שמעתם על השאלה שהתבטלה. אז הודיעו לנו על זה באמצע הבחינה אבל לא האריכו את הזמן.. בכל מקרה, אחרי הבגרות קיבלתי הודעה מהמורה שלי למתמטיקה ובקיצור, יש עוד תקווה לסיים ב5 יחידות. הייתי בים, שוב. לא היו מדוזות, ולא נשרפתי. כל המטרות הושגו. הייתי עם חברות בבאולינג.. ויום אח"כ היה מפגשסרט
- שאחריו הזמנתי חברות הביתה לסרט, ואחרי שהן הלכו הזמנתי חברה אחרת וביחד איתה ועם אחותי נשארנו ערות כל הלילה, וב5 וחצי בבוקר, אחרי שידיד שלנו לא הסכים לעשות משלוח לבית שלי מהמאפייה שבה הוא עובד, ארזנו את עצמנו וירדנו למרכז הקריה בשביל לשבת שם ולאכול בחינם ארוחת בוקר במאפייה. טוב שיש קשרים. ומוזר לראות כמה אנשים היו ערים אז.. לכו לישון! ויותר מאוחר באותו היום(כבר יום חמישי) הלכתי עם אותה חברה לסרט.. משהו די גרוע שקרה השבוע: עכשיו באמת הסתיימה המלחמה. היה כל כך מוזר לראות את הלוויות של החטופים. לא יכולתי שלא לבכות מול ההפסדים של האחים ושל קרנית.. אני מצטערת שלא הלכתי בסוף ללוויה, אבל בעז"ה נעלה לקברם בזמן הקרוב. יהי זכרם ברוך. החלטה שלקחתי על עצמי השבוע: להפסיק לנתח מעשים של אנשים אחרים. משהו שאני מחכה לו בשבוע הבא: ביום שני האחייניות מגיעות, נלך לים ביום אחד, וניפגש עם ידיד שמגיע מרחוק ביום אחר. סרט+ספר השבוע: איים אבודים - נכון, סרט ישראלי, אבל בין הסרטים הישראלים שראיתי(וראיתי כמה) הוא בהחלט מוביל. הפסקול
. מצחיק, שנון, וגם קצת מרגש. שירי השבוע: כל הפסקול של איים אבודים
אפרת גוש - מודה אני