פלישה 1.16

קובי221

New member
היה פרק מדהים.

ידענו שזורה משתף פעולה עם טום, אבל היום גילינו פרט חשוב ביותר! גילינו שזורה הוא זה שחקר את התרסקות המטוס שבו היה טום, כלומר אנחנו יודעים שזורה הוא זה שאחראי לכך שהאנשים לא ימותו. לפי ההבנה שלי מהפרק זורה וטום מתכננים מלחמת הישרדות(עקרון הברירה הטבעית), הדגישו את זה הרבה בדבריו של טום. הפרצוף של טום כשגילה את חבורת המקסיקנים('החייזרים') שהיגרו בלי פספורט, היה מוזר. בכלל איך שהם יצאו מהמים וכל זה... מוזר, אבל לא נראה לי כ"כ חשוב.

vand

New member
פרק מעולה כרגיל

חבל על מותו של הילי מעניין מאוד מי הרג אותו. כמה דברים לא ממש ברורים כמו למה כריסטינה בהריון אבל מריאל לא? עוד משהו נאמר שהחייזרים משתלטים רק על אנשים נטולי פגמים אז איך ייתכן שהם השתלטו על לואיס שאין לו יד? וגם מה קורה עם הילדה שג'סי פגש במלון? בסה"כ הרבה שאלות, מעט תשובות אני מקווה שהכל יתבהר עד סוף העונה ושהפרקים ימשיכו להיות לא פחות טובים.

קובי221

New member
../images/Emo45.gif לא חשבתי על זה...(בגלל הזיכרון

-המפגר שלי אני מתעמק רק בפרק). למעט השאלה הראשונה שברורה, השאר באמת מעניינות...

vand

New member
דווקא לגבי מותו של הילי

אני לא בטוח שזורה קשור לזה. יכלו להיות הרבה אנשים שרצו במותו. כמובן זורה הוא החשוד העיקרי אבל אני לא פוסל את האפשרויות האלו: 1. השריף הרג אותו 2. הוא התאבד 3. הצבא הרג אותו 4. כריסטינה הרגה אותו 5. אחד מהיצורים האחרים הרג אותו

קובי221

New member
אני מאמין שזה השריף-זורה.

ומכיוון שהם חבורה אז הם נקראים בעיני כאחד. ועוד משו שאולי מאשר... פעם אבא של ג'סי אמר לטום משו על זורה... וכנראה זה חשד שמדובר בחבר הזה שלו... מה שגם זורה הרג את חברתו של זה שנהרג... בקיצור, לדעתי זורה הרג.

vand

New member
אין כל הוכחה לכך

שזורה הוא זה שהרג את החברה של הילי. לגבי השיחה של ראסל וטום בנוגע לזורה אז באותו הזמן לראסל לא היה מושג שטום וזורה חברים, להפך הוא רצה להזהיר את טום מפני זורה.

קובי221

New member
יופי. אבל ראסל אמר לו את השם זורה

וטום יכול להגיד לזורה על זה שיש מישהו שכך וכך... זורה חיפש אותו והמית אותו. אני חושב שזורה הרג את חברתו של הילי כדי שהילי יעזוב, הוא לא עזב כי זורה גילה זאת ע"י טום. ולכן הרג את הילי. זה לפחות הקו מחשבה שלי.

vand

New member
אין לי ספק שטום אכן אמר לזורה

שמישהו מחפש אותו אבל ראסל אף פעם לא אמר לו את השם הילי או כל תיאור אחר אז איך יכל זורה למצוא את הילי ובהנחה שזורה ידע איפה הוא נמצא למה לקח לו כל כך הרבה זמן להרוג אותו? עוד משהו אם זורה אכן הרג את החברה של הילי אז הוא היה צריך לדעת שהילי בעקבותיו והוא בוודאי היה מספר זאת לטום. מהשיחה של ראסל וטום ניתן להבין שטום לא ידע על כך שמישהו מחפש את זורה ולכן משהו כאן לא מסתדר.

קובי221

New member
זהו, שאני חושב שזורה לא סיפר לטום

כלום. זורה בעצם משתמש בטום ואח"כ ינסה להרוג אותו...

vand

New member
זה האמת די הגיוני

כי אם זורה מספר לטום על כל מה שקורה אז טום היה צריך לדעת על כך שכריסטינה ודרק ברחו מהאי אבל הוא גילה זאת לראשונה בקלטת הוידאו של החנות. בנוסף הילי אמר לראסל שזורה מתכוון להרוג את טום. אבל מצד שני זה נראה לי מוזר. טום לא טיפש וזה שזורה לא סיפר לו על דרק וכריסטינה לא היו אמור לעורר אצלו חשד שזורה פועל נגדו?

למעלה