יום שני

hadarinke

New member
../images/Emo181.gifיום שני../images/Emo181.gif

תפתחו גם אתם שרשורים יומיים, אני לא רוצה להרגיש נואשת לכתיבה
אז איך עובר היום?

chuti

New member
דווקא עבר נחמד מאוד

נכון סיימתי בתשיעית אבל שלוש שעות אחרונות ביולוגיה בכלל לא היה נורא=] היה אפילו נחמד מאוד שיהיה לכם המשך ערב מצוין! הלכתי ללמוד מתמטיקה:(

SHIR04

New member
עבר נחמד

כל היום עצמו עבר סבבה...שעתיים מתמטיקה, אזרחות, היסטוריה, ספורט, ספרות...ואז שעה שהתבטלה... אז הלכתי לפלאפון לשדרג את המכשיר...ואז מרוב שחיכיתי השעת החופשית כבר הסתיימה והפסדתי שעת כימיה...
אז נכנסתי לשיעור השני ועוד באיחור
ואז נודע לי שהמורה ויתרה על השעה השלישית של כימיה!
זאת אומרת שמתוך שלוש שעות כימיה שהיו אמורות להיות, הייתי רק בחצי שעה
במקום לחזור בחמש הביתה חזרתי אפילו לפני 4

SHIR04

New member
והמורה לכימיה

אפילו לא כתבה לי חיסור חחח, הלכתי אליה ושאלתי אותה אם היא כתבה לי והיא אמרה שלא ורק שזה לא יקרה שוב

hadarinke

New member
אני בקושי מסוגלת לדבר ../images/Emo178.gif

איך-שהוא כל שנה בתאריך הזה אני נדבקת בדלקת של מיתרי-הקול. יכול להיות שזה לטובתכם- אני לא יכולה לשיר. בצפר היה בסדר, הברזתי משעתיים אחרונות, כלומר עבדתי על המורה שלי- הרי באתי צרודה כולי ואמרתי לה בקול מסכן שאני חושבת שיש לי שפעת החזירים, ואז התעטשתי לעברה[לא בצורה מגעילה, כן?], אז היא הביאה לי אישור לצאת, ואז נותרו לי שעתיים פנויות לראות את ענתי שלי
. אחרי שחזרתי נסעתי לתלוש את היער הטרופי שגדל לי במקום גבות ועוד מעט יוצאת לקפה עם קושקוש, ענתי ודנה

PerfectSP

New member
היי! ../images/Emo190.gif

גם לי זה קרה שנתיים(שלוש?) רצופות D: כל פעם תחילת שנה D:

אני ממש מותשת וסחוטה, זאת רק אני?../images/Emo12.gif

השנה הזאת הולכת להיות כ"כ זוועתית לפי הקצב הזה... 6[
] שעות מגמה
וכדי לעשות את היום יותר חביב- ספרות ואזרחות
למרות שממש נהנתי בשיעורים האלה^^

hadarinke

New member
מתלוננת על 6 שעות-מגמה?

יש לי 15 בשבוע, ו9 רצופות ביום א'. אבל אני פולניה, מותר לי להתלונן

זה היה פשוט מזעזע....../images/Emo10.gif

לי יש למען האמת 18 שעות מגמה בשבוע
אבל לא יודעת..היה פשוט יום מתיש.

mafakit

New member
יום שני עצבני |אלפקה|../images/Emo218.gif../images/Emo228.gif

מתמטיקה, ספרות, תנ"ך, תנ"ך, אנגלית, אנגלית, אדריכלות, אדריכלות. למזלי אין שמיניות עד אחרי סוכות כי יש להם בעייה עם ההסעות! D: ספרות היה מצחיק, המורה לא מוכנה לשמוע את המילה 'כאילו'
תנ"ך שעתיים.. אני לא יודעת איך שרדתי את זה ._. אנגלית משעמם, יצאתי בתחילת השיעור השני ולא חזרתי XD ישבתי בחוץ עם חברים.. ואחרי זה באתי למורה ועשיתי את עצמי כולי חולה ולא מרגישה טוב והולכת הביתה
~מזל שאני מצוננת! זה נראה אמין
~ אדריכלות חופר, כרגיל.. כל היום התנחמתי בזה שמחר יהיה יותר גרוע XD מחר יש ספורט

O

omerdav

Guest
עבר איכשהוא...6 שעות

תסריטאות על הבוקר, מעבר חד לבלעטמתטיקה... התחלנו חדו"א ואין לי מושג מה רוצים מהחיים שלי... ואז שעתיים אנגלית, עובר מהר.... אני בבאסה ענקייית מהחדו"א. )-: נוט קול.

Crazy Lala

New member
יום ארוך אבל דיי בסדר

שעתיים מתמטיקה: שעה ראשונה הבנתי, שעה שנייה לא
אנגלית: ושוב לא עשיתי שיעורים. ושוב היא לא תפסה *גבגבות* שעתיים ספרות: הצילוווווו. ואני אפילו לא זוכרת מה עשיתי בשיעור חח נראה לי ששיחקתי סיפור בהמשכים עם זאת שיושבת לידי חנ"ג: לא היה. הם רצו שנעלה שולחנות. יה רייט שעתיים תנ"ך: עבר כמו שנתיים בחיי ואני מתחילה להשלים עם המערכת שלי. היא לא כזאת גרועה כמו שחשבתי

How I Disappear

New member
איזה סיוטט ../images/Emo178.gif

המזגן שוב התקלקל !!!! זונות
כל יום המזגן עובד ולא עובד [בכל הכיתות] שעתיים ספורט- סתם דיבר איתנו על מה יהיה השנה .. שעתיים מיקרו מחשבים- היה בסדר שעתיים פעילות מגניבה כזאת על סמים שעתיים אלקטרוניקה- הלימוד היה בסדר אבל היה ממש ממש ממש ממש חם !!! היום קיבלנו מערכת סופסוף והנה היא: יום ראשון- פיזיקה, מתמטיקה, מתמטיקה, אזרחות, חינוך, היסטוריה, מעבדת אלקטרוניקה או פיסיקה, מעבדת אלקטרוניקה או פיזיקה, היסטוריה יום שני- ספורט, ספורט, מיקרו מחשבים, מיקרו מחשבים, אנגלית, אנגלית, אלקטרוניקה, אלקטרוניקה יום שלישי- עיצוב תוכנה, עיצוב תוכנה, תנ"ך, מתמטיקה, אנגלית, לשון יום רביעי- לשון, היסטוריה, פיזיקה, לשון, פיזיקה, אזרחות, פיזיקה, פיזיקה, פיזיקה יום חמישי- מתמטיקה, מתמטיקה, מתמטיקה, ספרות, תנ"ך, אנגלית, ספרות, עיצוב תוכנה, עיצוב תוכנה, עיצוב תוכנה

mafakit

New member
שעתיים ברצף ספורט? |אלפקה|../images/Emo218.gif../images/Emo228.gif

._.

How I Disappear

New member
כן אבל זה טוב !

כי אם אני רוצה להבריז אז זה ייחשב לי שהברזתי משיעור אחד ולא שתיים [אם השיעור היה מחולק לשעתיים נפרדות בשבוע]

ווהו.

6 שעות ריאליות ברצף מהבוקר, ואז אנגלית והסטוריה שנדחפו איכשהו. שיעורי כלכלה זה כיף. וגם פיזיקה. O: [ומתמטיקה. איכשהו] אחרי בצפר נסעתי לחדש דרכון, לקראת סוכות, ונשארתי שם איזה שעה ויותר /: ואח"כ עזריאלי, כי זה ליד, והתחדשתי בג'ינס מפוקס. ~שיק! דווקא היה יום כיף
[זאת רק אני או שלא היה סכמ"ש?
]

למעלה