יום שני

../images/Emo181.gif יום שני ../images/Emo181.gif

יום אחד המסריחים! חם בטירוף, האוויר מזוהם ומגעיל, ובא לי חורף.

hadarinke

New member
בוקר טוב../images/Emo9.gif

עדיין נחה -חופשת מגן... סיימתי כבר את כל החומר שלי ואני אקבל ציון טוב D: וואי, מקודם יצאתי לקנות במכולת פחית קולה ואשכרה לא ראיתי את המכולת מרוב אבק! אחד המפחידים, סגרו את כל החלונות אנשים!

DevilGirl92

New member
מזג אוויר גרוע ../images/Emo4.gif

היום הייתה מתכונת בהיסטוריה שיהיה

איכס איכס איכס!

השמיים צהובים! גיליתי במשוב שקיבלתי 95 במחשבת! אני מזה בהלם כי יצאתי מהמבחן בהרגשה ממש רעה (ואני לא מאלו שיש להם הרגשה רעה ואז הן מקבלות 90 ומתבכיינות.. אצלי הרגשה רעה זה 70..) ואני כל כך מאושרת וכבר לא לחוצה כל כך למתכונת עוד שבועיים

How I Disappear

New member
סיוט של יום ../images/Emo178.gif

1-2: לווינים וחלל, כרגיל לא הקשבתי ושיחקתי עם עוד 2 ילדים במחשב חח 3-4: הרצו לנו על כל מיני פרוייקטים שיש בבצפר, היה משעמם רצח 5: ספרות, עוד יומיים יש מבחן !! 6-7: מתמטיקה, דמיון משולשים .. מחר אנחנו יוצאים לאולפני הרצליה להצטלם לאיזה תוכנית מוזרה בבוקר שזה כאילו כיתה ויש מורה שמלמד או משהו כזה ואנחנו יכולים להשתתף בדיון
וביום רביעי אנחנו יוצאים לשייט במרינה [בהרצליה כמובן]

חרא יום../images/Emo4.gif

הברזה משיעור הסתברות...פעילות על תקיפה מינית בבוקר,התכוננות למבחן בהיסטוריה בחופשיות ובתנ"ך (שתבינו למבחן בהסטוריה הוא שם לנו את כ-ל החור כמו במתכונתת) בבית-עוד היסטוריה,התעצבנות טוטאלית על המורה לכימיה שהקדימה ת'מבחן רצון עז לישון וחרא מזג אוויר-רוצה חורף.

PerfectSP

New member
כתבתי מכתב לרגל יום הרצלD: ../images/Emo190.gif

יצא נחמד,מוזמנים לקרואXD ~יש לנו בדיחה פרטית על הרצל אז זה היה משעשע~ http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1300&MessageId=129339902 אמ.. 3 שעות מתמטיקה היה סיוט. שבוע הבא יש מבחן יחידות על כלללל החומר של השנה, ובגלל שאנחנו עם מורה אידיוט הורידו חומר מהמבחן כי לא סיימנוXD שעתיים חופשיות..שעתיים פיזיקה..חינוך..זהו><

../images/Emo80.gifיום הרצל שמחD: ../images/Emo164.gif

איזה מזג אוויר מוזר.. כל הלילה היו רוחות מוזרות ולא הצלחתי להרדם :S ומסתבר שכולם היו ככה XD ורוב היום היה חול והרגשה מגעילה כזאת... והיו רוחות כלכך חזקות שהפילו עץ בבצפר שליXD וסתם באתי לבצפר.... שעתיים חופשי בהסטוריה..ואז שעתיים סרט בביולוגיה...סרט מגעיל ביותר שבגללו אני יותר לא אגע בהמבורגרים בחיים :S...ואז שעה תנך..וגם ככה היינו בקושי 8 ילדים.. וכל היום שאלנו את עצמנו למה לעזזל באנו.?XD המ..ועכשיו עשיתי ריצה עם חברה והתחלתי להתכונן קצת למתמטיקה:] וזהו..כמה חפרתי...XD

למעלה