יום שישי!

אני רוצה להודות

לאבא, לרון, לכצמן, לספר האדום, לדוד זינגר ולכל מי שעזר לי לפתור תרגילים ושהביאני עד הלום. מוגשת על 100 במכניקה. אבל אין שמחה רצינית עכשיו אתמול בלילה באתי למות, חברה טובה שלי באה אליי לישון אחרי המשחק כי היא הבינה כמה מצבי גרוע=/. קיצר כל הלילה היא הרגיעה אותי, נרדמתי בסביבות 5, קמתי ב-7 והלכתי לעשות מתכונת מעוד א' במתמטיקה שהלכה בסדר חוץ מזה שמשום מה שכחתי איך משחבים סכום של אינדוקציה. תמיד יש לי בעיות באינדוקציה פאק;[ קיצר מתחילה מ94 משו כזה שבת אמורה להיות נחמדה כי אין שום מבחן באופק שבת שלום לכולם:]

התחשמלתי|:../images/Emo110.gif

כשחיברתי את המאוורר לחשמל..|: אבל אני בסדר
לא הלכתי לבציפר כי אמ.. יש מתכונת במתמטיקה ביום ראשון.. אז נסעתי עם גל לישפרו קצת וחזרנו מקודם עוד מעט אני אלמד מתמטיקה ואז לשבט וזה פעולה ובערב לא ידוע עדיין.. יום טוב

אוףאוףאוף

כמה טמטום יכול להיות בבנאדם אחד? אני מדברת על עצמי. זה הרי ברור שאני יודעת את החומר, אז למה לא לכתוב אותו?... עניתי על שלושתרבעי שאלה מתוך 5 שאלות במתכונת בהיסטוריה, כשאני יודעת את כל החומר. דיברתי אח"כ עם המורה, בחנה אותי על שאלה אחת בע"פ ואמרה שהייתי מקבלת ככה ציון לא רע אבל זה לא יכול לצאת לפועל כל עוד אין לי אבחון. היא אמרה שהיא תעשה לי מתכונת חוזרת בכתב מתי שאני אבקש ממנה, וזה הכי הרבה שהיא יכולה לעשות בשבילי. יצאתי הכי סתומה שיש, מה אני עושה עכשיו? אם אני אצליח בזאת שבכתב, מה אני אגיד אז?... עוד משהו שיצאתי מפגרת- המורה שלי למחשבים הולך לשנוא אותי אחרי מה שעשיתי...סיפרתי ליועצת שהוא לא עוזר לי בכלל למרות שבתור המורה שלי הוא אמור, והיא אמרה לי להגיד לרכזת מקצוע ואפילו התקשרה אליה! אז סיפרתי גם לה והיא אמרה שהיא תדבר איתו
בקיצור, הלכו לי כל הבגרויות השנה, אולי חוץ ממתמטיקה. אולי. ועכשיו אני צריכה לסיים את האתר, ואבא שלי מתעקש לעזור לי אז אני לא יכולה להמשיך עם זה עד שהוא יבוא. מה יהיה?...

B a m b o o k

New member
קמתי ב10 וחצי../images/Emo9.gif

אני צריכה ללמוד להיסטוריה ואין לי טיפת כוח ועושים שבת באשקלון. ים בריכה בלאגנים ובכל זה אני צריכה ללמוד מתישהו...

שרון710

New member
עוד 4 תרגילים אני מסיימת את העבודה במת'!../images/Emo9.gif

איזו תותחית אני, יאללה!
היום היה שלוש שעות מת'
ב10 נוסעים לנהריה לרוגע-בר ליומולדת של הגרי!(:) וואי יהיה כיייייייף:]]

giraffeeeee

New member
מתכונת בספרות..

אתמול אחרי שהייתי אצל המורה שלי ב7:30 עד ארבע אחר הצהריים, נסעתי לקוש ללמוד עוד. לקוש הייה התקף של היפראקטיביות, זה היה כל כך מצחיק, "שב על הספה ותעשה קולות של ריצפה" אחר כך תוך כדי שקוש הקריאה לי את כל החומר בערך ישבתי לצייר האחת המחברות שלה. המתכונת הייתה ממש קשה, עשיתי אותה בארבע שעות וגם הורדתי לעצמי 15 נקודות כשלא עניתי על שלוש שאלות בסיפור קצר אלא על שתיים. עזרנו אחד לשני בכיתה, הסברנו לאחרים שאלות וסתם דיברנו. עוד מעט סמינר קיץ.

sky darkens

New member
אני פשוט מת.

כל השרירים שלי כואבים.
ואתמול היה טעם העיר והיה ממש כיף. שתיתי ניוקאסל ובקס, והיה בן זונה. מחר בר מצווה לאחי הקטן, וזה אומר אוכל טעים.
זהו, חוץ מזה ביום ראשון יש מתכונת 001 ו 002, אמור להיות קל, אבל אני עכשיו הולך ללמוד. לא יכול לצאת בערב כי אחי עולה לתורה מחר. לא נורא, זה חשוב! P: שבת שלום לכולם.

זונע

New member
שעתיים מתמטיקה:S

עוד ריבים עם המחנכת כמובן...אבל לפחות נזכרתי סופסוף להירשם לשאלון E בקיץ, אחרי צרחות מצד המזכירה
אחר הלכנו לחבר שלי לשחק קצת פרו...היום בערב אמור להיות ערב מטורף של פרו+פוקר ואני מקווה גם להיפגש עם חברה שלי קודם

../images/Emo10.gif

דייי אני לא יכולה איתה יותר!!!!!! שוב פעם המורה לתיאטרון. שקרנית מסריחה! הייתי באמצע מבחן וחברה התקשרה אליי "תקשיבי, אני ביטלתי את החזרה לשי את יכולה לעשות במקומי" אמרתי לה שאין לי את כל הדברים. אחר כך הלכתי לחפש את המורה כדי לקבוע חזרה, והיא התחילה לצרוח לצעוק ושלל דברים. זה היה במזכירות, הרכז שלי גם כן היה שם והיא התחילה לצרוח על זה שאין לה זמן, ושאני אגיע לפרזנטציה ביום שלישי בלי חזרה נוספת- אמרתי לה "אבל יש לי בגרות באותו יום!!" אז היא שתקה, ופיתאום התפרצה "אני לא יכולה! זה מעצבן אותי! את מעלה לי את הסעיף!!!!!!!!!!!!" אז אמרתי לה "יעל זה בגרות, מה את רוצה שאני אעשה? אמרתי לך כבר שיש לי בגרות!!" אז היא התחילה להתרגז ולצעוק ולהגיד: אין לי תלמידה! את לא תלמידה! תקשורת ותיאטרון לא מסתדר!!! ועוד שלל דברים שכאלה.. התחילה לשקר, ולשנות את כל הדברים כדי שאני אצא הלא בסדר, אמרה שאו שעכשיו עושים חזרה או שאני באה ביום שלישי (הבגרות נגמרת ב11 בערך ואז נאי אצטרך ללכת לפרזנטציה)- ואמרתי לה שאני לא מוכנה והיא אמרה שאין מה לעשות ושהיא נותנת לי פיתרונות (שקרנית, איזה פיתרונות?!?! דוחקת אותי לפינה!!!) ועוד כל מיני דברים כאלה... בסוף הוחלט לעשות חזרה בכל זאת... אבל דיי חלאס נמאס לי
אחר כך היא התחילה לכעוס על עוד דברים, והבאתי 2 שמלות כדי להחליט- אמרה שאחת לא מתאימה ואחת צריך לשפץ וכל מיני כאלה, ועוד מלא מלא מלא מלא דברים בקיצור נכנסה באמאמאמא שלי... נמאס לי
!!!!!!!!!!

Liron04

New member
../images/Emo66.gif

יום מיותר חחחח וכהרגלי נרדמתי בבוקר,אין זה חייב להפסק כבר הפכתי מבריזנית סדרתית :S אבל יהיה בסדר=) שעתיים מתמ' והביתה נחמד דווקא במיוחד העובדה שלא עשינו כלום... אה ואימון סוכר :)

כל היום לא ההיתי בבית

בבוקר הלכתי לעזור לידידה שלי בהיסטוריה [דבר שהתגלה כלא נחוץ כי אנחנו לומדים דברים אחרים לגמרי] אחרי זה חזרתי הביתה אכלתי והלכתי לפארק לעזור לידידה שלי בהיסטוריה [דבר שהתגלה כנחוץ הצלחתי להכניס לה נושא שלם שלא למדתי בעזרת מיקודית] חזרתי אכלתי ותכף יוצא עם חברים [אני עייף ):]

MoonyAvFreak

New member
מה עשיתי היום...

טוב, קמתי וכאלה. לבשתי חצאית לבצפר..לא עשיתי את זה מאז שהייתי בת איזה 8 אחרכך היה בצפר וזה ואז חזרתי הביתה ולמדתי כמו משוגעת. ועכשיו כל הסוףשבוע יהיה לימודים מטורפים..חוץ מיום ראשון שעושים על העש! יששש ואז...עוד לימודים וכל שבוע הבא יהיה לימודים ושבוע אחרי FUCKING EXAMS! ואז...וווופפפפ מיאמי וישראלללללללללל@@%@^@#$@#^#$@^ ככ מרגש. זה פאקינג עוד שבועיים! בדיוק!!

למעלה