היי כולם.

Sweet berries

New member
../images/Emo181.gif היי כולם.

המ, אני בר. ואני מפרדסיה.
סוף סוף פורום שמכיר את המקום הזה

טוב פאנק פאנק אבל די

קשה לעקוב ולקטול בכמות הפאקצות שנכנסות לפה... טוב עידו אם אתה תתחיל אני אצטרף... הבחירה בידך.

id0a

New member
חפי, חוששני שהילדה באה ברוח טובה

ומה גם שהיא מהבצפר, אני לא חושב שהיא פריקית (אולי קצת פאקצה כמו שאמרת). ההחלטה שאני לוקח היא לקבל אותה בפנים יפות. אומנם אנחנו קשוחים (לא כמו צה"ל...אבל קשוחים), אנחנו רעים (לא כמו המחתרת היהודית....אבל רעים), אנחנו חזקים (לא כמו הצבא האמריקאי באפגניסטן...אבל חזקים), אבל אנחנו כן אנשים טובי לב שרוצים ב"פיס אין דה פאקינג מידל איסט" (בערך כמו אחמד וחבריו הפרסים). ככה, שאני מקבל אותה. ברוכה הבאה, תהני לך בפורום (ובכל זאת, תזהרי לדבר הרבה!). מה דעתך חפישקה ?

DeadWolf

New member
אוופ נוו דיי קבלו אותי אליכם!

אני כל לילה בוכה במיוחד עכשיו שנתתם לקופה הזאת להכנס בלי בעיות :( אווופי

היא לא נראית לך פריקית?!

"פורום סיסטם אוף א דאון" לא עושה לך קונוטציות? חוץ מזה היא בת 12. וזה מחמוד, לא אחמד

Sweet berries

New member
../images/Emo181.gif תשמעו, :|

אני לר פקצה. אני גם לא חובבת סטיגמות. אני פשוט אספר על עצמי. אז אני בר, אני מנגנת על גיטרה, וגם פסנתר. /m\ ממ אני חובבת מוזיקה, בעיקר את הלהקות system of a down nirvana יוני בלוך, אפרת גוש מופע הארנבות של ד"ר קספר, איפה הילד, אפיקה שבאו לארץ לא מזמן, nightwish, pixies, ועוד המון , בקיצור בעיקר סוגי רוק ומטאל, אני פשוט לא מעוניינת לשמעם אף אחד. אבל אממ הבנתי שזה לא יהיה נחמד אם אני אצטרף לפורום, אז.. מצטערת.

id0a

New member
את מוזמנת לפורום! בעיקר בגלל

שכולנו אוהבים את יוני בלוך.

למעלה