jahnon

New member
אז מה עם מפגש?

ישנם מס´ אפשרויות: 1. חוף מבודד קומזיץ שתיה ומנצ´יס. 2. חוף מבודד קומזיץ שתיה ואוכל. 3. מפגש בסגנון המפגש האחרון. אם למישהו יש רעיון אחר יבורך הרעיון הוא מפגש ביום חמישי הבא

dudusch

New member
אתה מתכוון למפגש

שבו קבענו בחוף הים, ואתה הברזת?

SENDA

New member
אני לא יודע מה היה פעם שעברה

ואני גם לא יודע אם אני מוזמן
אבל קומזיץ על החוף או במקום שומם נראה לי מצויין

SENDA

New member
כמובן ../images/Emo8.gif ../images/Emo8.gif

בלי רעש והפרעות. מדורה חביבה להאיר קצת את הסביבה (אני מדנדב להביא עצים עם זה יהיה בזמן מתאים). מנגל עם הרבה בשר למורעבים מביננו. הרבה אלכוהול (וקצת חומר למעשנים מביננו
) חברה טובים שמחת חיים וזהו מתכון מצויין לערב מושלם רצוי גם כמה פינות מבודדות למתבודדים

jahnon

New member
אההה תראה תשמע תבין זה לא בדיוק ככה

וחוץ מזה אני הגעתי פשוט לא מצאתי אותכם.

r i p l y

New member
זה יד הגורל.

אמרתי לך לא להקשיב לקוראת בקפה. זה באשמתך.

ליאן.

New member
הנה רעיון !!

יש פסטיבל קולנוע חופים בבננה ביץ´! פשוט לבחור תאריך ו/או סרט...ולאחריו נוכל לדון ולנתח את הסרט..
גם מפגש, גם סרט, גם חוף וגם משקה.. מה עוד אפשר לבקש ? יאללה, תבחרו: יום ב´ 5.8.02 20:00 מונטי פייטון 22:00 הנסיכה הקסומה יום ג´ 6.8.02 20:00 דיזינגוף 99 22:00 חתונה מאוחרת יום ד´ 7.8.02 20:00 משחק הדמעות 22:00 האלמנט החמישי יום ה´ 8.8.02 20:00 פרסיליה מלכת המדבר 22:00 קומיטמנט

SENDA

New member
יום ה הוא המועדף והיחיד האפשרי

אז זה די מצמצם את העניין לפרסיליה וקומיטמנט. אני שמעתי שפרסיליה טוב ואייני מכיר את השני אז... תבחרו אתם.

dudusch

New member
מיסטרס ??????

מדברייך עולה כי יום טוב הוא יום שאת עובדת... עכשיו אני מבין למה בכל המפגשים את עבדת......................

למעלה