שאלון על גלעד

../images/Emo180.gif../images/Emo192.gifשאלון על גלעד../images/Emo192.gif../images/Emo180.gif

אמ חיברתי את השאלון הזה כבר דיי מזמן, ושמתי אותו בפורום של עברי. חשבתי להביא אותו עכשיו גם לפה... אתם מוזמנים לענות
איזה שיר של גלעד... 1.הייתם רוצים שיושמע בחתונה שלכם? 2.הייתם רוצים שיושמע בלוויה שלכם? 3. יהיה בפסקול הסרט של חייכם? 4. אתם מרגישים שנכתב עליכם?- דומה לשאלה הקודמת
5.איזה שורה משיר של גלעד תכתב על הקבר שלכם? איך אתם מעדיפים את הגלעד שלכם? 1. איך אתם מעדיפים את גלעד? מנגן על אורגן או גיטרה? או במרכז הבמה עם כל הלהקה מאחוריו? 2.איך אתם מעדיפים את גלעד? כמלחין או ככותב? 3. איך אתם מעדיפים את גלעד? זה שמוכר את כל הכרטיסים, שמופיע בכל עיתון ובכל אתר באינטרנט (כמו בתקופה של "עכשיו טוב"), או יותר אנונימי, מופיע במקומות קטנים יותר? 4.איך אתם מעדיפים את גלעד? בדיסק או בLIVE? אם היתה לכם אפשרות... 1. אם הייתה לכם אפשרות מה הייתם אומרים לגלעד? 2.אם הייתה לכם אפשרות לקבוע את הפליילסט של ההופעה, עם איזה שיר גלעד היה עולה לבמה? 3.ועם איזה שיר מסיים את ההופעה? 4. אם הייתה לכם אפשרות לשיר איתו דואט, איזה שיר הייתם שרים ביחד? 5. אם היתה לכם אפשרות לקבוע עם מי גלעד ישיר דואט, עם מי זה היה? 6. אם הייתה לכם לבקש מגלעד בקשה אחת- מה הייתם מבקשים? (ילדים, כלבים, שיר, וכו'...) זהו זה
שיהיה לכולכם בוקר טוב

כן אני פה בערך ../images/Emo9.gif

איזה שיר של גלעד... 1.הייתם רוצים שיושמע בחתונה שלכם? מותק שלי? (יש עוד שיר יותר רומנטי מזה?!) 2.הייתם רוצים שיושמע בלוויה שלכם? תקפוץ (לא חייבים לבכות בהלוויות!) 3. יהיה בפסקול הסרט של חייכם? מורי שלי (מילים:תומר לחן:גלעד שגב
) 4. אתם מרגישים שנכתב עליכם?- דומה לשאלה הקודמת מורי שלי בטוח נכתב עלי !
5.איזה שורה משיר של גלעד תכתב על הקבר שלכם? עכשיו טוב .. איך אתם מעדיפים את הגלעד שלכם? 1. איך אתם מעדיפים את גלעד? מנגן על אורגן או גיטרה? או במרכז הבמה עם כל הלהקה מאחוריו? במרכז הבמה עם כל הלהקה מאחוריו. 2.איך אתם מעדיפים את גלעד? כמלחין או ככותב? גם וגם 3. איך אתם מעדיפים את גלעד? זה שמוכר את כל הכרטיסים, שמופיע בכל עיתון ובכל אתר באינטרנט (כמו בתקופה של "עכשיו טוב"), או יותר אנונימי, מופיע במקומות קטנים יותר? פחות אנונימי מופיע במקומות קטנים (כי הופעות במקומות קטנים זה הכי כיף!) 4.איך אתם מעדיפים את גלעד? בדיסק או בLIVE? שניהם אחלה . אם היתה לכם אפשרות... 1. אם הייתה לכם אפשרות מה הייתם אומרים לגלעד? how you doing (בהשראת ג'ואי מחברים ) 2.אם הייתה לכם אפשרות לקבוע את הפליילסט של ההופעה, עם איזה שיר גלעד היה עולה לבמה? אני דווקא מאוד אוהבת את זה שמותק שלי פותח את ההופעה. 3.ועם איזה שיר מסיים את ההופעה? עכשיו טוב. 4. אם הייתה לכם אפשרות לשיר איתו דואט, איזה שיר הייתם שרים ביחד? דואט פרידה (מה זה אחלה שיר..) 5. אם היתה לכם אפשרות לקבוע עם מי גלעד ישיר דואט, עם מי זה היה? אפרת גוש! 6. אם הייתה לכם לבקש מגלעד בקשה אחת- מה הייתם מבקשים? (ילדים, כלבים, שיר, וכו'...) הופעה בירושלים זה כל כך הרבה לבקש???
הודגש באמצעות מדגישומטיק

עונה על חלק..

איזה שיר של גלעד... 1.הייתם רוצים שיושמע בחתונה שלכם? 2.הייתם רוצים שיושמע בלוויה שלכם?נופלים לתוך טבעת 3. יהיה בפסקול הסרט של חייכם?הפחדים 4. אתם מרגישים שנכתב עליכם?- דומה לשאלה הקודמתנופלים לתוך טבעת 5.איזה שורה משיר של גלעד תכתב על הקבר שלכם?"הצליחה דרכי ואני עוד כאן.." איך אתם מעדיפים את הגלעד שלכם? 1. איך אתם מעדיפים את גלעד? מנגן על אורגן או גיטרה? או במרכז הבמה עם כל הלהקה מאחוריו?עם כל הלהקה.. 2.איך אתם מעדיפים את גלעד? כמלחין או ככותב?כותב 3. איך אתם מעדיפים את גלעד? זה שמוכר את כל הכרטיסים, שמופיע בכל עיתון ובכל אתר באינטרנט (כמו בתקופה של "עכשיו טוב"), או יותר אנונימי, מופיע במקומות קטנים יותר?מקומות קטנים.. 4.איך אתם מעדיפים את גלעד? בדיסק או בLIVE?חי אם היתה לכם אפשרות... 1. אם הייתה לכם אפשרות מה הייתם אומרים לגלעד?שישיר לי את "אחותי" 2.אם הייתה לכם אפשרות לקבוע את הפליילסט של ההופעה, עם איזה שיר גלעד היה עולה לבמה?אחותי 3.ועם איזה שיר מסיים את ההופעה?עכשיו טוב 4. אם הייתה לכם אפשרות לשיר איתו דואט, איזה שיר הייתם שרים ביחד?האהבה נשארת או עכשיו טוב 5. אם היתה לכם אפשרות לקבוע עם מי גלעד ישיר דואט, עם מי זה היה?עם רן דנקר את השיר "בואי נעזוב" 6. אם הייתה לכם לבקש מגלעד בקשה אחת- מה הייתם מבקשים? (ילדים, כלבים, שיר, וכו'...):את הכח לוותר

../images/Emo27.gif

איזה שיר של גלעד... 1.הייתם רוצים שיושמע בחתונה שלכם? "מותק שלי" 2.הייתם רוצים שיושמע בלוויה שלכם? "אני סולחת" 3. יהיה בפסקול הסרט של חייכם? "הפחדים" 4. אתם מרגישים שנכתב עליכם? "אחותי" 5.איזה שורה משיר של גלעד תכתב על הקבר שלכם? "הזמן לא עוצר ולעולם לא יחזור" איך אתם מעדיפים את הגלעד שלכם? 1. איך אתם מעדיפים את גלעד? מנגן על אורגן או גיטרה? או במרכז הבמה עם כל הלהקה מאחוריו? עם הלהקה 2.איך אתם מעדיפים את גלעד? כמלחין או ככותב? שניהם ביחד 3. איך אתם מעדיפים את גלעד? זה שמוכר את כל הכרטיסים, שמופיע בכל עיתון ובכל אתר באינטרנט (כמו בתקופה של "עכשיו טוב"), או יותר אנונימי, מופיע במקומות קטנים יותר? משהו יותר פרופורציונלי, שאולי אין את כל הפקאצות הקטנות שמתלוות לפרסום, אבל גם שיידעו על מי אני מדברת כשאני אומרת את השם 'גלעד שגב'. 4.איך אתם מעדיפים את גלעד? בדיסק או בLIVE? לייב אם היתה לכם אפשרות... 1. אם הייתה לכם אפשרות מה הייתם אומרים לגלעד? הממ מזל טוב על החתונה
2.אם הייתה לכם אפשרות לקבוע את הפליילסט של ההופעה, עם איזה שיר גלעד היה עולה לבמה? "מותק שלי" 3.ועם איזה שיר מסיים את ההופעה? "כותב לך סיפור" 4. אם הייתה לכם אפשרות לשיר איתו דואט, איזה שיר הייתם שרים ביחד? "בואי נעזוב"!!!!11
5. אם היתה לכם אפשרות לקבוע עם מי גלעד ישיר דואט, עם מי זה היה? רן דנקר
6. אם הייתה לכם לבקש מגלעד בקשה אחת- מה הייתם מבקשים? (ילדים, כלבים, שיר, וכו'...) כרטיסים חינם להופעה

למעלה