מגרש ביתי 3.16

קובי221

New member
פרק מדהיםםםםםםם.

פשוט לקחו סצנה שכל-כך אבל כל-כך טמועה בבני נוער. היוצרים פשוט גדולים. ומה זה? קית' מת?

vand

New member
נראה לי שכן

וואי איזה פרק פשוט אין לי מילים. אם קית באמת מת זה כל כך חבל. איך הם יכלו לעשות את זה?

lb22

New member
מישהו מוכן להגיד(על הפרק הזה !!)

מה קרה לדן סקוט?!?!?!? למה הוא ירה במשמו הזה..... מה נסגר עם זה...

אני חושבת ש

קודם כל דן היה מאוד מתוכחם בקטע הזה . הוא ידע שהילד יתאבד , אחרי הכל כמו שכולם שם אמרו הוא היה ילד טוב , ואל דבר כזה פותחים תיק במשטרה , לכן לאחר שהילד התאבד הוא נכנס , ירה בקית' עם האקדח שיש עליו טביעות אצבעות של הילד . ככה זה נדמה כאילו הילד הרג את קית' ובגלל זה הוא התאבד... לדעתי זו הסיבה שבגללה הוא בחר להרוג אותו בסיטואציה הזו , הוא בטח הרג אותו בגלל קרן ולוקאס...

HaDaSoOsA

New member
אני דווקא לא חושבת שזה מה שהוא חשב.

כי הרי ברגע שהוא נגע באקדח, נהיו על האקדח טביעות אצבע שלו.. חוץ מזה שבכלל לא נראה לי שקית' ימות.. 1. זה יהיה עצוב מידי
, 2. הוא מופיע בשיר פתיחה והוא היה רק בשלושה פרקים, זה לא הגיוני שיהרגו אותו כל כך מהר (אם בכלל).. הסיבה שהוא ירה לדעתי זה שהוא, כמו שאמרו פה, מקנא בו על היחסים שלו עם קרן (ואולי גם על היחסים שלו עם לוקאס..)

גם , וגם בגלל שהוא חושב

שהוא ניסה להרוג אותו [ המשרד שנשרף ] אני דווקא חושבת שעל זה הוא חשב , הרי נשמעה היריה הראשונה , היריה שבה קית' נהרג כביכול , ואז אחרי שהילד [ אני לא זוכרת איך קוראים לו ] "הבין" שהוא הרג את קית' הוא התאבד . ברור שיהיו על האקדח גם את טביעות האצבעות של דן , אבל יהיו שם גם את של הילד , זה יראה כאילו דן הרים את האקדח שבו אחיו נהרג כאינסטינקט , הרי אף אחד לא יאמין שדן הרג את קית' אם הוא יספר אחרת . זה ממש מתאים שהילד התאבד אחרי שהוא "הרג" מישהו אבל זו דעתי

lolo6

New member
פרק מ-ע-ו-ל-ה../images/Emo70.gif

מהפרקים שראיתי בסדרה זה היה הפרק הכי טוב שהיה.. פרק מעניין ועצוב..הפרק היחידי שבאמת ריגש אותי... אהבתי

vand

New member
צפוי מדי?!

הפרק היה הכל חוץ מצפוי. הקטע שבו דן ירה בקית היה הדבר הכי לא צפוי שראיתי אי פעם (טוב אולי חוץ מפרק 2.20 באבודים).

כן../images/Emo112.gif

שדן ירה בקית' זה היה בין הדברים הכי צפויים שיכולים ליקרות.. למה את חושבת שהוא הרים את האקדח? כדי להגיד לעצמו "יופי טופי עכשיו חושבים שאני יריתי בג'ימי איזה מאאגניב אני"? וגם...דן כבר סיכן את קית' בזה שהוא הכניס אותו לתוך הבית ספר

vand

New member
אני בן וכמובן כל אחד והדעה שלו

לדעתי זה היה ממש לא צפוי ואני בטוח שרבים יסכימו איתי.

Aviad1987

New member
LOL

כשאת אומרת על משהו שהוא צפוי הכוונה היא לכך שידעת עליו קצת זמן מראש. נגיד... מתחילת הפרק או משהו כזה. ברגע שדן הרים את האקדח זה היה ברור לכולם מה הוא הולך לעשות אבל זאת לא חוכמה להבין את זה שניה לפני שזה קורה. עוד שניה תגידי שזה צפוי כי ידעת שהולכים להיות קרדיטים. סייקיק ממש.

לא היתכוונתי לסיטואציה../images/Emo112.gif

היתכוונתי שזה היה ברור שהוא יתנקש איך שהו בקית' לא משנה איך,איפה ומתי.. כי הרי הוא חושב שקית' הצית לו את המשרד,לא?

נ ו י ע

New member
פרק אחד המרגשים ביותר!

אני עדייןןןן לא מבינה למה הוא ירה באח שלו!(דן)

למעלה