התפקדות פורום

yaakii

New member
../images/Emo180.gifהתפקדות פורום../images/Emo15.gif

ההתפקדות הראשונה, אני חושב.
שם: גיל: עיר מגורים: המשפט (הפילוסופי) שלי: איך גילית את הפורום: כמה זמן אני בפורום: number one
שם:
יקי.
עיר מגורים: ירושלים.
המשפט (הפילוסופי) שלי: בתור אדם שבעד פתיחות מחשבה אני מתחבר להגדרה של אלברט איינשטיין לשכל הישר: אוסף הדעות הקדומות שנרכש עד גיל שמונה-עשרה.
איך גיליתי את הפורום: וואלה אני לא זוכר...נראה לי בהודעה הגורפת בפורומים שהודיעה על פתיחת הפורום.
כמה זמן אני בפורום: מאז הפתיחה שלו. יוצא 3 חודשים+- , לא?

Shira Esther

New member
אני!

שם: שירה גיל: 16 וחצי עיר מגורים: מרכז
המשפט (הפילוסופי) שלי: קשה להגיד, כי יש הרבה משפטים שאני מתחברת אליהם, אבל הנה אחד- הדבר היחיד שאני יודעת הוא שאיני יודעת כלום. איך גילית את הפורום: מה זה איך גיליתי?P: כמה זמן אני בפורום: מאז היווסדו, ובעצם קצת לפני

yaakii

New member
במיוחד בשבילך נשנה את השאלה..

איך חשבת על הקמת הפורום? סתם מסקרן...

Shira Esther

New member
האמת היא

שלא אני חשבתי על פתיחת הפורום, אלא תפוז פנו אלי בבקשה שאנהל אותו לכשייפתח.

yaakii

New member
אה..אבל איך ידעו שאת מתעניינת

בפילוסופיה? היית פעילה בפילוסופיה לכל?

Shira Esther

New member
לא.

ניהלתי פורום אחר, ובנוסף אני כותבת בלוג, כך שאני די מוכרת להנהלה. כשעלה הרעיון להקים את הפורום הזה, השם שלי כנראה עלה בין האופציונאליים לניהול:)

antreprize

New member
אני.

שם: אופיר גיל: 16 שנים, 6 חודשים ואחד עשר יום. עיר מגורים: לא עיר, כפר. המשפט (הפילוסופי) שלי: אין. איך גילית את הפורום: דרך ההודעות של הנהלת הפורומים. כמה זמן אני בפורום: מההתחלה, עם הפוגות שנכפות עלי עקב שכחה ועייפות.

נו נגיד

שם:גיא גיל:16 וחצי (מה זה כל הדיוקים פה ?
) עיר מגורים:אריאל המשפט (הפילוסופי) שלי: לדבר הרבה על עצמך יכול להיות אמצעי להסתיר את עצמך. (ממש לא שלי , אבל שיהיה) איך גילית את הפורום:דרך קישור בפורום פילוסופיה לכל כמה זמן אני בפורום: הימים הראשונים אני משער.

Lady In Blues

New member
../images/Emo55.gif

(נושאים להודעה זה מזה overrated.) שם: אוֹרי. גיל: 17 וחצי. מה שהופך אותי להכי זקנה בפורום
עיר מגורים: האזור הלא-מגניב של המרכז. המשפט (הפילוסופי) שלי: "אלה שרוקדים נראים משוגעים בעיני אלה שלא שומעים את המוזיקה." (אלברט איינשטיין) וגם- "סליחה לי ,מסיה. זה לא היה מכוון." מילותיה האחרונות של מארי אנטואנט, שנאמרו בתגובה לדריכה של מארי על רגלו של התליין. איך גילית את הפורום: דרך ההודעות על פורומים חדשים בתפוז, נדמה לי. כמה זמן אני בפורום: מממ... הרבה ביחס לזמן שהוא קיים

yaakii

New member
לא הכי זקנה אם את מחשיבה את לנצח. ולמה לא

בעצם? אם כבר מארי אנטואנט על משקל משפטה הידוע: "אם אין לחם, שיאכלו עוגות", הרשו לי לומר על מצב הכנרת: אם אין מים שתו יין"

ל נ צ ח

New member
בן עמי שמי

שם: בן עמי גיל: נצחי עיר מגורים: _ תל אביב בילדות שלי. יושב בקפה תמר. המשפט (הפילוסופי) שלי: _ יש הרבה, הפעם בחרתי בזה: איזהו חכם? זה המסוגל לצהול מאושר גם כאשר האמת שהוא מגלה מכאיבה לו. איך גילית את הפורום: _ דרך הפורום פילוסופיה לכל כמה זמן אני בפורום _ בערך מאז כמה דפים לאחר הדף הראשון. נ.ב: בתמונה זו שצולמה לפני יומיים ,אני וחברי הטוב דורון, ליד מכוניתי החדשה. בברכה,
ל נ צ ח

yaakii

New member
רגע, אני חושב שלא הבנתי משהו...

מה הכתוונת לומר בגיל שלך? נצחי?

ל נ צ ח

New member
אני עצמי נשמה-נצחית. גופי מאפר בא ולאפר ישוב

הנשמה היא רוח אלוהים שבאדם, וכמוהו אלוהים נצחית היא. בברכה,
ל נ צ ח

למעלה