SpyKid

New member
../images/Emo18.gif

בגלל שכל-כך שומם פה, ואין לי שום רעיון לדיון מעניין (לפחות בינתיים), בואו פשוט נעשה (או לפחות ננסה) שרשור המלצות - מישהו ראה סרט טוב לאחרונה? קרא ספר? שמע שיר [אם למישהו נשאר עוד משהו שהוא לא המליץ עליו]? אתם מוזמנים לחלוק
אני אישית קראתי את הארי פוטר 6 - ספר גדול!!!
ואת "נקודת ההונאה" [כל הספרים של דן בראון מצויינים!!
] בקשר לסרטים - "מלחמת הכוכבים" [אלא מה
] ואינדיאנה ג'ונס - סרטים שולטים!!! [6 סרטים של מלחמת הכוכבים ו-3 של אינדיאנה ג'ונס] מוסיקה - לאחרונה אני שומעת שירים של Enya ואת אוסף שירי הפסקולים שלי [שכמובן כוללים מלא שירים מהסרטים המוזכרים לעיל
]

הקיובה

New member
../images/Emo9.gif

קראתי את הספר שאהבה נפשי אומנם די מיזמן אבל בכול זאת
ספר ממש טוב אהבתי אותו אני ממליצה על הסרט-פרנקי והייזל סרט שראיתי בהולמרק זה אומנם סרט על בלט אבל ממש יפה
אני ממליצה על השיר של epica-cry for the moon שיר ממש יפה וגם על כול שירי אוונסנס

Drunk Bullet

New member
Epica../images/Emo45.gif

אחד השירים הטובים של אפיקה, וגם אלה מצוינים- Black Infinity Dance Of Fate The Last Crusade

AeroSlash

New member
לא משהו חדש...

אבל אני כן יכולה להמליץ על כמה דברים שאני בספק אם מישהו עדיין לא ראה.. לאחרונה גיליתי סרט ממש מגניב מ-'87 שנקרא The Lost Boys על ערפדים - ממש אחלה. כשהם "סועדים" שם אגב - יש שיר של אירוסמית'
.. יש סרט ממש חמוד מ-92' שנקרא Problem Child ובעך 99 אחוז מאוכלוסיית העולם ראו אותו לדעתי אבל זה הדבר היחיד שעולה לי לראש כרגע אז אם בא לכם - תהנו.יש שם אחלה אווירה של תחילת שנות ה-90 בארצות הברית, אני מתה על הסרטים האלה. זה בערך משהו כמו "שכחו אותי בבית" או איך שזה לא נקרא.. עוד אחד שממש נדלקתי עליו מהרגע שראיתי אותו למרות שאם לחשוב על זה הוא די רגיל ושומדבר מיוחד - הוא נקרא The Core - ארמגדון וואנבי אבל אם לקחת בחשבון שאני שונאת את ארמגדון בערך כמו שטשי שונאת את היום שאחרי מחר אז העובדה שאהבתי את הסרט דווקא אולי אומרת עליו משהו - לא יודעת.. הוא מ-2003 אם אני לא טועה.. ואחרון, גם מ-92' [הייתי בקטע של סרטים מלפני עשור בזמן האחרון] הוא נקרא Death becomes her - מין קומדיה על איך ששתי נשים שותות שיקוי שעושה אותן צעירות. שוב אני בספק שיש מישהו שלא ראה את זה - אבל מילא, ביקשו המלצות אני ממליצה. ברוס וויליס באחד מ-3 התפקידים הראשיים - רק בגלל זה שווה לראות, אני אוהבת את ברוס, כל שאר הסרט, בינוני עד בסדר גמור, תלוי בצופה. וכמובן - אם יש מישהו בעולם שעדיין לא ראה - Almost Famous + Rock Star. חובה
.

FiShA

New member
תודה על המלצות!!!!../images/Emo9.gif

לפני כמה זמן רשמת עליה בפורום והורדתי שירים שלה..... הם פשוט מדהימים!! .... יש לך אחלה טעם! קיצור אם יש לך עוד גברים בסגנון אני אשמח אם תכתבי פה=)))) !! המלצה שלי: תוכלו הרבה
!! חחחחחחחחח

SpyKid

New member
../images/Emo9.gif

אמממ... לצערי אני לא מכירה עוד מוזיקאים בסגנון שלה... חחחחחחחחחחחח תודה על ההמלצה

bariska

New member
שיר בנזונה

הרמיקס של עמיר בניון לשיר ניצחת איתי הכל!!!:]

bariska

New member
יא טודע טודע

יש עוד הצעה זוהר ארגוב - אלינור שיר משו גוטה גוטה

bariska

New member
vsegda pajalusta

יש לי עוד המלצות אם בא לך בכיף(חה חה חה..צחוק מרושע) ;)

goblinit12

New member
דווקא בין כל המיזרחית

זוהר ארגוב הוא הכי נורמאלית לפחות יש לו קולת ולא סתם עיבודיי הפקה

beatman

Member
שיר שאני שומע כבר שבוע בשטחים...

dj muazin - alla akbar(mahmud abu nabil rmx)

goblinit12

New member
המ...

סרט טוב-טרמינל ספר טוב-צופן דה וינצ'י שיר טוב-Agata kristi-Kak na voiine ועוד שיר טוב-Alisa-Trassa E-95

למעלה