Just a Kid 3

New member
../images/Emo18.gif

טוב, זה די ברור על מה הטופיק הזה. לא? בטוח? בכל, אופן, כי אני לא מקורית, אני אפסיק למרוח, ופשוט אגיד שהקורבן השובעי או המקורבנת השבועית היא coralline

Just a Kid 3

New member
../images/Emo35.gif

איך קוראים לך? למה קראו לך ככה? בת כמה? מאיפה? תאריך לידה? תחביבים? זמר? זמרת? שיר אהוב? למה? שיר רומנטי? למה? שיר שגורם לך לבכות? למה? שיר שגורם לך לצחוק? למה? שיר שמזכיר לך משהו? מי? למה? שחקן לא מהרקיע? שחקן מהרקיע? להקה? שחקנית לא מהרקיע? שחקנית מהרקיע? סרט? כלב או חתול? המבורגר או פיצה? שוקולד או תפוזים? אייקון מועדף בתפוז? אוכל? לא יכנס אליך לפה? משאלה? צבע? תכונה רעה? תכונה טובה? דיסק? סדרת טלוויזיה? ספר? קפה שוקו או תה? שיגעון חולף? הפחד הכי גדול שלך? משהו שלא יודעים עלייך והיית רוצה שידעו? פריט לבוש אהוב במיוחד? לא יודעים עלייך שאת יודעת? דבר ראשון על הבוקר? דבר אחרון לפני השינה? מקום מגורים מועדף? את מתחרטת על? הדבר שהכי מכעיס אותך? אם היית רוצה להיות ירק היית? הדבר שאת הכי שומרת עליו? מה מקור הכינוי שלך? מה עשית לפני שהתחלת לענות? את בטוחה שזה מה שעשית? ומה את מתכוונת לעשות אח"כ? את לא רוצה לעשות משהו אחר? למה? עגבניה או מלפפון? באילו פרומים את עוד כותבת? חיית מחמד? מים או מיץ? מוגז או לא? פיצה, נקניקייה או המבורגר? איזו שאלה את רוצה שישאלו אותך? מה היית עונה על השאלה הנ"ל? שאלה שאת לא רוצה שישאלו? מה היית עונה על השאלה הנ"ל? את נהנת להיות הקורבן השבועי? אילו עוד סדרות את רואה חוץ מהרקיע? תות או בננה? תפוח או דובדבן? מסטיק או טופי? מה את הכי אוהבת בפורום? יש לך שקל? ושניים? סגנון מוזיקה מועדף? מתי הייתה הפעם האחרונה שבכית? למה? בוכה הרבה? הפעם האחרונה שצחקת? למה? צוחקת הרבה? יש לך אחים או אחיות? מנגנת על משהו? על מה? היית בחו"ל? איפה? כמה פעמים? היה לך כיף? את לומדת/עובדת? מה עשית אתמול? יש לך בלוג? איפה נולדת? להקה שאת רוצה להמליץ לנו עליה? זמרת שאת רוצה להמליץ לנו עליה? זמר שאת רוצה להמליץ לנו עליו? שיר שאת רוצה להמליץ לנו עליו? אלבום שאת רוצה להמליץ לנו עליו? למה את כמעט לא כותבת פה? מה דעתך על זה שבחרתי אותך כקורבן השבועי? מה את חושבת עליי? ועל שאר חברות הפורום? אם היית יכולה, איזה שם אחר היית בוחרת לעצמך? רותי- עם שיער חלק או מתולתל? מאט- עם שיער ארוך או קצר? שרה/שאנה/התר/שריל? דינה/סאשה? ג'ימי מון/רוד/ג'ורדן/ג'רמי/קווין? ג'וי/שריל? צ'ארלס/קולונל? ג'ינג'ר/סבתא רות? ג'ורדן/מייקל/רובי/ווילסון? לילי/ג'ולי? ג'ורג'/ג'ולי? ג'ורג'/לילי? סבתא ג'ני/ג'ינג'ר? מה את לובשת עכשיו? מה אכלת בבוקר? היה טעים? יש לך חבר/חברה? אם כן, מה השם? היה כיף? רוצה שאני אפסיק? בטוחה? תמונה שאת אוהבת? למה את אוהבת אותה? כמה שאלות שאלתי?

coralline

New member
OK

איך קוראים לך? איילת למה קראו לך ככה? לא יודעת בת כמה? כמעט 16 מאיפה? רמת גן תאריך לידה? 3 בספטמבר 1989 תחביבים? ספרים טלויזיה אינטרנט... זמר? אין זמרת? ממ.. אנסטסיה? (לא ממש) שיר אהוב?זה משתנה עכשיו זה Welcome To My Life למה? כי הקצב טוב שיר רומנטי? מממ של טיטניק למה? כי הוא נחמד שיר שגורם לך לבכות? אין ממש היה אחד אבל זה בגלל שבדיוק חשבתי על משהו עצוב והשיר התאים למה? שיר שגורם לך לצחוק? All Star לא ממש לצחוק אבל הוא כזה חמוד למה? כי... ככה שיר שמזכיר לך משהו? Only You מי? מישהו... למה? שחקן לא מהרקיע? אדם ברודי שחקן מהרקיע? דיויד גאלגר להקה? simple plan, SUM 41, Linkin Park, Good Charlotte, Breaking Benjamin, Evanescence, Green Day שחקנית לא מהרקיע?קורטני קוקס שחקנית מהרקיע? מקנזי רוזמן סרט? לא הלכתי לסרט טוב יותר משנה כלב או חתול? לא יודעת המבורגר או פיצה? פיצהה שוקולד או תפוזים? שוקולד עם פיצפוצי תפוזים אייקון מועדף בתפוז?
אוכל? מקרוני של אמא לא יכנס אליך לפה? חומוס משאלה? להיות תמיד מאושרת צבע? כתום בהיר, סגול תכונה רעה? קשה לי להודות כשאני טועה תכונה טובה? עוזרת לאנשים דיסק? אין סדרת טלוויזיה? הרקיע, בנות גילמור,מלאך שחור,באפי ואנג'ל חברים..... ספר? בשורות טובות!!! קפה שוקו או תה? קפה שיגעון חולף? הם לא חולפים הפחד הכי גדול שלך? שאדם שאני אוהבת ימות משהו שלא יודעים עלייך והיית רוצה שידעו? ממ... פריט לבוש אהוב במיוחד? חולצה יפה בצבע תכלת לא יודעים עלייך שאת יודעת? המון... דבר ראשון על הבוקר? שיט בית ספר דבר אחרון לפני השינה? חושבת על היום.. מקום מגורים מועדף? רמת גן (בנתיים) את מתחרטת על? דברים שעשיתי בחג שבועות האחרון... הדבר שהכי מכעיס אותך? כשאני אומרת את האמת ולא מאמינים לי אם היית רוצה להיות ירק היית? אני לא רוצה להיות ירק הדבר שאת הכי שומרת עליו? החדר שלי מה מקור הכינוי שלך? מספר של ניל גיימן מה עשית לפני שהתחלת לענות? גלשתי באינטרנט את בטוחה שזה מה שעשית? כןן ומה את מתכוונת לעשות אח"כ? ללמוד (מתכונת בהיסטוריה איכס) את לא רוצה לעשות משהו אחר?כןןן אני רוצה לראות טלויזיה למה? כי זה יותר כיף מללמוד עגבניה או מלפפון? עגבניה באילו פרומים את עוד כותבת? מד"ב ופנטזיה, פאנפיקים, יש ממש המון אבל ת'אמת אני יותר קוראת מכותבת חיית מחמד? היו לי פעם תוכים מים או מיץ? תלוי מוגז או לא? לא מוגז!! פיצה, נקניקייה או המבורגר? פיצה איזו שאלה את רוצה שישאלו אותך?אין משהו מסוים.. מה היית עונה על השאלה הנ"ל? שאלה שאת לא רוצה שישאלו?כנ"ל מה היית עונה על השאלה הנ"ל? את נהנת להיות הקורבן השבועי? בנתיים כן אילו עוד סדרות את רואה חוץ מהרקיע? חברים, ג'ואי, עקרות בית נואשות, אבודים, ככה זה בחיים, באפי ואנג'ל מלקום באמצע... תות או בננה? תות תפוח או דובדבן?דובדבן מסטיק או טופי?תלוי מה את הכי אוהבת בפורום? שהאנשים נחמדים ואת הסקר יש לך שקל? נראה לי... ושניים?אולי סגנון מוזיקה מועדף? פאנק רוק מתי הייתה הפעם האחרונה שבכית? לפני שבועיים למה? כי נמאס לי מכול הדברים שאני צריכה לעשות וכי הכול היה חרא באותו רגע בוכה הרבה? לא ממש הפעם האחרונה שצחקת? היום למה? כי היה משהו מצחיק בטלויזיה צוחקת הרבה? יחסית... יש לך אחים או אחיות? אחות אחת קטנה מנגנת על משהו? הלוואי על מה?כשהייתי קטנה על אורגנית אבל אני לא זוכרת היית בחו"ל?כן איפה? תורכיה,הולנד,בלגיה,צרפת ואנגליה (הו אנגליה) כמה פעמים?פעמיים היה לך כיף? תלוי איפה את לומדת/עובדת?לומדת... מה עשית אתמול?למדתי ראיתי טלויזיה דיברתי עם אנשים יש לך בלוג?לא איפה נולדת?בישראל להקה שאת רוצה להמליץ לנו עליה?לא יודעת כי לכול אחד יש סיגנון שונה זמרת שאת רוצה להמליץ לנו עליה?כנ"ל זמר שאת רוצה להמליץ לנו עליו?כנ"ל שיר שאת רוצה להמליץ לנו עליו?אתם כבר יועים... אלבום שאת רוצה להמליץ לנו עליו? למה את כמעט לא כותבת פה? לפעמים אין לי מה להגיב ויש תקופות שאין לי זמן, מה דעתך על זה שבחרתי אותך כקורבן השבועי? סבבה מה את חושבת עליי? את חמודה ועל שאר חברות הפורום? שכולם ממש אחלה אם היית יכולה, איזה שם אחר היית בוחרת לעצמך? נטלי? אוריאן רותי- עם שיער חלק או מתולתל? מתולתל מאט- עם שיער ארוך או קצר? שרה/שאנה/התר/שריל?שרה דינה/סאשה? אף אחת אבל אם כבר אז סאשה ג'ימי מון/רוד/ג'ורדן/ג'רמי/קווין?קווין ג'וי/שריל?לא יודעת צ'ארלס/קולונל?קולונל ג'ינג'ר/סבתא רות?סבתא רות ג'ורדן/מייקל/רובי/ווילסון?רובי לילי/ג'ולי?ג'ולי ג'ורג'/ג'ולי?ג'ולי ג'ורג'/לילי?ג'ורג' סבתא ג'ני/ג'ינג'ר?סבתא ג'ני מה את לובשת עכשיו?חולצה אדונה וחצאית ג'ינס מה אכלת בבוקר? נס קפה היה טעים?מאוד יש לך חבר/חברה? לא אם כן, מה השם? היה כיף?חחח כן רוצה שאני אפסיק? שיהיה בטוחה? לא תמונה שאת אוהבת? יש לי תמונה במגירה שאני כול הזמן אומרת לעצמי שאני צריכה לתלות אותה אבל אף פעם לא יוצא למה את אוהבת אותה?כי היא יפה כמה שאלות שאלתי? 30?

coralline

New member
טוב.. זה היה ניחוש פרוע מאוד

וגם לא ממש חשבתי שאני מתקרבת

גמני שואלת!../images/Emo29.gif

איך קוראים לך? מאיפה את? מה שלומך? באיזה כיתה את? את אוהבת קצפת? באיזה אתרים את גולשת חוצ מתפוז? באיזה עוד פורומים את כותבת? איזה מוסיקה את שומעת? מה את אוהבת לראות בטלויזיה? שחקן אהוב? שחקנית אהובה? שיר אהוב? כלב או חתול? אייס קפה או אייס וניל?
או
? שמאל או ימין(בצדדים-לא פוליטיקה
)? בארץ או בחו"ל? למעלה או למטה? איפה את אוהבת לבלות? מתי יש לך יומולדת? כמה אחים ואחיות יש לך? איפה את ממוקמת? בית פרטי או קומות? יש לך טלפון בחדר? את חולקת חדר או לבד? את עובדת? מחפשת עבודה לקיץ? עצלנית או חרוצה?
אובססיה שלך? מה את אוהבת לאכול? לשתות? הכל בסדר בינתיים? רוצה שאני אמשיך? לא? כן? כי סיימתי

coralline

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif

איך קוראים לך? איילת מאיפה את?רמת גן מה שלומך? סבבה באיזה כיתה את?י את אוהבת קצפת?לפעמים באיזה אתרים את גולשת חוצ מתפוז? כול מני באיזה עוד פורומים את כותבת? מד"ב ופנטזיה פאנפיקים... איזה מוסיקה את שומעת?פאנק רוק מה את אוהבת לראות בטלויזיה? חברים, ג'ואי, עקרות בית נואשות, אבודים, ככה זה בחיים, באפי ואנג'ל מלקום באמצע... שחקן אהוב? אדם ברודי? שחקנית אהובה?מקנזי שיר אהוב?Welcome To My Life כלב או חתול? אייס קפה או אייס וניל? אייס קפה או ? שמאל או ימין(בצדדים-לא פוליטיקה)?שמאל בארץ או בחו"ל?תלוי איפה למעלה או למטה? למעלה איפה את אוהבת לבלות?בטיילת,בבית מתי יש לך יומולדת?3 בספטמבר כמה אחים ואחיות יש לך?אחות 1 איפה את ממוקמת?מה? בית פרטי או קומות?קומות (2) יש לך טלפון בחדר?כן את חולקת חדר או לבד? לבד את עובדת?לא מחפשת עבודה לקיץ?לא ממש עצלנית או חרוצה?תלוי אבל בעיקרון אני די ממוצעת אובססיה שלך?כדורגל מה את אוהבת לאכול? גם ג'אנק פוד וגם אוכל של אמא לשתות?מים אולי מיץ ענבים או תפוזים הכל בסדר בינתיים?כן.. רוצה שאני אמשיך?אם בא לך.. לא?טוב כן?OK כי סיימתי שיהיה

../images/Emo106.gif

המ....איך קוראים לך? בת כמה את? איפה את גרה? איזה כיתה? מגמה? שונאת? (כולנו..) מה אוהבת לראות בטיוי? איזה ערוץ רואה הכי הרבה? יזה שיר נתקע לך בראש פעם אחרונה? מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? אוהבת לרקוד? איזה צבע? איזה סרט מצוייר הכי אוהבת? (ראיתי גברת פלפלת ... קיבלתי השראהP:) עשית בגרות במתמטיקה אתמול? איך היה? קפה או תה? איזה גלידה הכי אוהבת? היית בים הקיץ הזה? ים או בריכה? איזה שם את הכי אוהבת? מה אוהבת לשמוע? דמות אהובה מהרקיע? מה חדש? חוץ מזה? א.....מה ככה? טוב, נגמרו לי שאלות לעכשיו.... סי יו אינג'וי:)

coralline

New member
להלהלה

המ....איך קוראים לך? איילת בת כמה את?כמעט 16 איפה את גרה?רמת גן איזה כיתה?י מגמה?פסיכולוגיה-סוציולוגיה שונאת? (כולנו..) ללמוד דברים משעמים מה אוהבת לראות בטיוי? סדרות כדורגל וMTV איזה ערוץ רואה הכי הרבה?3,56,62,89,36,4 (בהוט) יזה שיר נתקע לך בראש פעם אחרונה? In Too Deep של SUM 41 מה הסרט האחרון שראית בקולנוע?אלפי אוהבת לרקוד? יחסית איזה צבע?כתום בהיר איזה סרט מצוייר הכי אוהבת? (ראיתי גברת פלפלת ... קיבלתי השראהP:) חחח מממ לא יודעת סאות' פארק נחשב? עשית בגרות במתמטיקה אתמול?לאא אבל חברות שלי עשו איך היה? לאחת נהדר ולשניה בדיוק ההפך קפה או תה?קפה איזה גלידה הכי אוהבת?טרמיסו וריבת חלב היית בים הקיץ הזה?כן ים או בריכה?אם כבר אז ים איזה שם את הכי אוהבת?אופל אוריאן מייקל כריס מה אוהבת לשמוע?פאנק רוק דמות אהובה מהרקיע?רותי ורובי מה חדש?כלום חוץ מזה?התחמקתי מטיול שנתי! א.....מה ככה?נחמד... טוב, נגמרו לי שאלות לעכשיו.... סי יו אינג'וי:)תודה

Just a Kid 3

New member
In too deep

נורא אהבתי אותו כשהיה אותו באמטיוי. מתי זה היה, כשהייתי בת 12 אולי... אבל שיר נחמד.

coralline

New member
נכון,

זה באמת היה סרט לא משהו אבל חברות שלי גררו אותי...

Crazzzzzy Girl

New member
גם אני ../images/Emo13.gif

אם היית יכולה לבחור שם אחר מה היית בוחרת ? מה המצב אחותי ? מה את עושה כשאת קמה בבוקר ? תגידי ותאמרי לי זה אותו הדבר ? אם לא מה ההבדל ? כדורסל או כדורגל ? לא נמאס לך לענות על שאלות? את לא תכעסי אם אני אמשיך לשאול , נכון ? מה את רוצה לעשות שתהיי גדולה? ריאלטי טי וי :בעד או נגד? ריאלטי אהוב עליך (אם יש כזה)? איזה צבע את הכי אוהבת? איזה צבע את הכי שונאת? במבה או ביסלי? יש לך תחביב ? מה צבע החדר שלך? מה צבע השיער שלך? מה צבע העיניים שלך? מה הגובעה שלך? אם היית יכולה לשעה להתחלף עם מישהו עם מי היית מתחלפת? מה החיה האהובה עליך? את אלרגית למשהו? איזה סוג סלולרי יש לך? נינט טייב או שירי מימון? סקעת אן מויאל? את עובדת ? את עייפה ? עוד קצת מה השעה ? מה את עושה עכשיו ?(חוץ מלענות) מה את חושבת על חברי הפורום ? ואחרונה ..... נכון שאת שמחה שסוף סוף סיימנו?

coralline

New member
טוב../images/Emo13.gif

אם היית יכולה לבחור שם אחר מה היית בוחרת ? נטלי, מיכל, אוריאן מה המצב אחותי ? סבבה מה את עושה כשאת קמה בבוקר ? מתכוננת לבית ספר תגידי ותאמרי לי זה אותו הדבר ?מה? אם לא מה ההבדל ? כדורסל או כדורגל ?כדורגל!!!!!!!!!!!! לא נמאס לך לענות על שאלות? קצת.. את לא תכעסי אם אני אמשיך לשאול , נכון ? לא אני לא אכעס מה את רוצה לעשות שתהיי גדולה? פסיכולוגית או מעצבת פנים ריאלטי טי וי :בעד או נגד? נגד ריאלטי אהוב עליך (אם יש כזה)?אין איזה צבע את הכי אוהבת?כתום בהיר איזה צבע את הכי שונאת?ממ... ורוד בזוקה אם זה יותר מדי במבה או ביסלי?שניהם יש לך תחביב ?כן מה צבע החדר שלך?טורקיז בהיר בהיר מה צבע השיער שלך?שחור מה צבע העיניים שלך?חומות מה הגובעה שלך?מטר58 בפעם האחרונה שמדדתי לפני שנה אם היית יכולה לשעה להתחלף עם מישהו עם מי היית מתחלפת? איזה סלבריטי מה החיה האהובה עליך?כלב? את אלרגית למשהו?לכזה אבק וקצת לפריחה איזה סוג סלולרי יש לך?פיליפס? נינט טייב או שירי מימון?לא יודעת סקעת אן מויאל?סקעת? את עובדת ?לא את עייפה ? עוד קצת טיפה מה השעה ?7 ועשרה מה את עושה עכשיו ?(חוץ מלענות) יושבת מה את חושבת על חברי הפורום ?באמת אני חושבת שזה פורום מדהים ואחרונה ..... נכון שאת שמחה שסוף סוף סיימנו? רק כי אני צריכה ללכת

למעלה