RaZiK4

New member
../images/Emo18.gif

יש מקום בקיבוץ שלכם, שבחיים, אבל בחיים לא הייתם הולכים אליו בלילה, אבל ממש בחושך, באיזה 00:00

ברור!

בית קברות <למרות שזה לא כ"כ בתוך הקיבוץ> אמממ לליד הבניין שלנו וזהו נראה לי כאילו לבד להמון מקומות אבל עם עוד אנשים לא מפריע לי

Piece of Wood

New member
אממ...../images/Emo125.gif

יש את הבית קברות, שהוא קצת בתוך היער אז זה באמת מפחיד, למרות שיצא לי כבר להיות שם בלילה, אבל עם עוד אנשים.. חוץ מזה יש את המקומות המרוחקים האלו שאין שם אנשים בשעות הלילה וזה באמת מפחיד להסתובב בהם, לא עולה לי משהו ספציפי...

לי יש כמה...

1. לא הייתי הולכת להודיה, הכל שם מפחיד וחושך, וגם יש את הסיפור עם ג'יליאן אחת שעבדה שם ונהרגה בתאונת דרכים אז יש ת'סיפור שהרוח שלה עדיין שם שומרת על המקוםםםםםם אימאאאאאאאאאאאא אני לא הייתי הולכת לשם לבד.. 2.וגם לא הייתי הולכת לחורשה מפחיד שם... ו........ בינתיים זהו ניראה לי... 3. אה וגם לבתים של התאילנדים חחחחחחחחחחח

אממ...

הקיבוץ שלי הוא ממש מוקף ביער אז כל מקום שהוא הקצה, כלומר, הגבול של הקיבוץ איפה שיש יער/תנים/ערבים הו-קנואוז-ואט - אז לשם לא הייתי הולך בלילה. לבד לא לבד..זה לא משנה זה פשוט איזור מפחיד... כמוכן-בית הקברות שלנו הוא על איזה גבעה שהיא בתוך הקיבוץ אבל ממש בתוך היער. חוץ מטיולי אופניים עם הכלב שלי אני מעדיף להתרחק מהמקום הזה... אה עוד משהו-בעלייה ל"מועדון לחבר", אז יש עליה צדדית כזאת די משופעת, בערך באורך של 50 מטר, ולכל אורך העליה יש רק מנורת לילה אחת, ולידה יש פסל מאבן יושב ומחבק את הברכיים ואין לו עיניים!! זה כל כך מפחיד אין לכם מושג...ואם באתם ביום חורפי טוב אז המנורה מקרטעת בכלל פחד אימים! ויש גם פסל באותה עליה רק שהוא לא מואר אז אם בכל זאת עולים תמיד אפשר לחשוב שאתם רואים צללית של מישהו..גדדד איזה קיבוץ מפחיד יש לי!!! הו! נזכרתי בעוד מקום!! הספריה של הקיבוץ. מקום שקט כמו לא יודע מה. כל רעש קטן שומעים והכל מלא אבק וזה מן מקום נטוש כזה..בכל רגע אתה חושב שאישה בת 81 שאחראית על המקום הזה תקפוץ עליך....לא יודע זה פשוט מקום מפחיד...אולי בגלל שהוא מתחת לאתר הנצחה של חללי מלחמת יום כיפור מהקיבוץ שלי...לא יודע אבל ביום עם חברים שלי אני לא הולך לשם (פעם ניסינו ללמוד שם ביחד)

a Warming Sign

New member
בהחלט..אני מסכימה עם כל מילה.

ובתוך הספרייה יש חדר מטר על מטר שלא ברור למה הוא משמש
..ובאמצע החדר יש כסא
..זה ממש מתאים לצלם שם איזה סצנה בסרט מפחיד.. ותמיד הדלתות נטרקות מהרוח..והרוחות
.. ואני גרה מטר מהיער!! הכי מפחד ללכת לזרוק את הזבל בחושך..אני תמיד צוחקת עם אמא שלי שאם מחבל יירה בי אז לפחות עשיתי משהו מועיל לפני שמתתי
(כי הפח הוא בדיוק מטר מהגדר של היער וזה תמיד מעלה מחשבות שיכול בקלות לשכב שם איזה מחבל
..טוב,זה לא כ"כ מצחיק כי היער שלנו מתחבר עם קיבוץ מצר ושם היה פיגוע)

ברור! איך שכחתי?? חדר "הצילצול"!!

גדדד אם זה לא שימש פעם להרוג ילדים תמימים בדרך נוראית ומסתורית אני קרפדה.
באמת חדר מפחיד...הוא גם קטן, גם אין בו כלום חוץ מכיסא עץ רעוע..וזה לא שיש יותר מדי מקום בסיפריה הזאת...אני אגרור את ירדן לשם יום אחד ואני אצלם אותו ואראה לכם..

MsUnderstood

New member
העליה לבלוקון 7..

ליד הרפת,בהר,אין יותר מידי מקומות..נראה לי...

RaZiK4

New member
אני בחיים לא הייתי הולך לבית קברות

:-| בלילה, למרות שהוא לא בתוך הקיבוץ, הוא כמו כל הקיבוצים בערך, בתוך מן יער כזה.. זה מפחיד רצח:-|

mayooosh

New member
גם אצלנו...

זה מפחיד נורא.. הבית קברות ליד/בתוך חורשה... עדיף לא להסתובב שם לבד בלילה...
חחחח לפעמים עושים בל"ג בעומר מדורה ליד החורשה ואז זה ממש מצחיק לראות את האנשים.... (נו אתם יודעים..)

Unreachable

New member
אמממצ...

בכלל בחצות אני די מפחדת ללכת לבד בכל מקום... אבל יש בית של איזשהו מישהו ממש משוגע בקיבוץ (שי את בטח יודעת מי..) יש בית שהיתה בו פעם שריפה וממש מפחיד ללכת שם אממ..יש את הבתים של כל המתנדבים שזה מפחיד בכלליות ללכת שם כי אנסו שם מישהי פעם ממ..יש את היער (+בית קברות) שבכלל ביער אני בחיים לא הולכת לבד..בקיץ פעם הלכנו אני והחברות שלי לטיול והיה ממש מצחיק (אבל מבדר..) יש את הבתים עם הכלבים אז שחוזרים הביתה תמיד מתכננים את המסלול הליכה לפי איפה אין כלבים ממ..וזייהו נראה לי..בכל מקרה כשאני עם עוד מישהו אני מוכנה ללכת לכל מקום בערך כי יכול להיות מצחיק...

אנייי...

מפחדת להסתובב לבד באיזור חוות הסוסים, באחת השכונות הרחוקות שרק הזקנים גרים בה (כן, זה דיי מפחיד, אין שם אורות אחרי 21:00), אממ באיזור הגנים אני ממש מפחדת!!! ו.. זיהו :] הבית קברות שלנו מחוץ לקיבוץ, הוא ליד, אבל מחוץ. ולשם אני לא הולכת לבד בחיים!!!

טיפקסית

New member
ליד מגורי המתנדבים

לא מוכנה לעבור שם אחרי חצות היה שם ניסיון לאונס כשניסו לאנוס מתנדבת שאז הייתה אצלינו בקיבוץ מפחיד רצח לעבור שם מאוחר.

למעלה