סתיו מם

New member
../images/Emo18.gif

אני מזהירה את כל מי שמתכוונת להציף את הפורום (שלנו!!!) שאנחנו נחסום אותה. כרגע אנחנו לא עושות כי אנחנו מכבדות (והיה לי קשה מאווווד לשכנע את דנה ורוני) את זה שאתן עצבניות. אז אנחנו נותנות לכן את הבמה להתעצבן. יש לנו המון מה להגיד, אבל לא נפתח את זה לדיון כל זמן שתהיה פה אלימות והצפה. אתן יכולות לשרשר הנה הודעות עצבניות ומה שאתן רוצות. מספיק להציף! זה עולה אפילו לי על העצבים-הרגועים-בדרך-כלל שלי. כל מי שמרגישה שהיא לא רוצה להיות פה יכולה לקחת את עצמה מפה. אנחנו מצטערות על זה, כל אחת מכן יקרה לנו. אבל אין לנו כוונה לשכנע בכוח להישאר. מי שרוצה להישאר מוזמנת הכי בעולם. זה הפורום שלנו, ואנחנו לא מקבלות את זה שהוא נהיה פח זבל. יכול להיות שדנה עשתה טעות. היא מתעקשת שזאת לא היא. אבל מסרבת לדבר עד שיהיה פה נורמלי. בנות יקרות, אנחנו יודעות שלחלק מכן יש ניקים אחרים, ושכתבתן גם אחת לשניה דברים מכוערים. אבל בחיים (!!!) לא נחשוף את זה. אז שכל אחת תעשה חשבון נפש עם עצמה, גם אנחנו. אז לכל הפיות והשדונים העצבניים
תרגיעו. זה לא מקובל עלינו. רוצות לדבר? בבקשה. רוצות לריב? שיהיה. רוצות ללכת מכות? לא פה.

ortal13

New member
חחחחחחחחחחחח

אם את מתכוונת אלי אז לא הצפתי ולא התכוונתי לעשות זאת סורי

שלקע

New member
אהא בטח...

כאילו תתקרבו ל"לחסום מישהו" שלא לדבר על בכלל למחוק הודעה. צבועות מטומטמות. היי בנות, מה אנחנו עושות פה? בואו לקומונה נשאיר אותן לבד! יאללה עזבו אל תגיבו. רגע רגע תכף תקפוץ האישיות המפוצלת שלהן ענת ותגיד שצריך ללכת מהפורום.. בואנה דר"ס, אתן צריכות פסיכיאטר.

שלקע

New member
אהא בטח...

כאילו תתקרבו ל"לחסום מישהו" שלא לדבר על בכלל למחוק הודעה. צבועות מטומטמות. היי בנות, מה אנחנו עושות פה? בואו לקומונה נשאיר אותן לבד! יאללה עזבו אל תגיבו. רגע רגע תכף תקפוץ האישיות המפוצלת שלהן ענת ותגיד שצריך ללכת מהפורום.. בואנה דר"ס, אתן צריכות פסיכיאטר.

פיה 504

New member
../images/Emo54.gif חחחחחחחחחח........

אוי תחסמו אותנו סו? מקסימום לא נוכל לכתוב יותר בפורום הכושל שלכם? להזכירך שאת חוסמת מישהו את לא מוחקת לו את הניק ניים אז ששש!!
חתולונות מודל של נחישות נ.ב. מה הפורם עשה לי למוח!!! אני מתחילה לכתוב חתימות עלובות כמו ענת\רוני\סתיו\דנה! (תחליטו מי שאת רוצה הם במילא אותה אחת)

חחח... כן.. בטח...../images/Emo15.gif

לכי תזייני למישהו אחר ת'שכל... אתן לא מפחידות פה אף אחד.. אוי לא רק לא זה... מתי כבר תכניסו את זה טוב טוב לראש שלכן.. אף אחת לא שמה זין על מה שאתן אומרות פה.. כי אנחנו יודעות טוב מאווד שאתן לא קיימות.. שיקרתן לנו לכל אורך הדרך אז אל תתפלאו שאנחנו עצבניות או כועסות... ואם בא לנו להציף אז נציף.. למה מה כבר תעשו..
ש-ו-ם ד-ב-ר-
-
-

למעלה